Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Χριστιανοί υπο διωγμό σε Ευρωπαϊκό έδαφος

 
 Η Ουγγαρία είναι έτοιμη να δώσει άσυλο σε Ιρανή χριστιανή την οποία θέλει να απελάσει η Σουηδία
Σύμφωνα με την εφημερίδα Magyar Idők, η Σουηδία πρόκειται να απελάσει την Aideen Strandsson
Η Ουγγαρία πρόκειται να δώσει άσυλο σε μια Ιρανή χριστιανή που εκδιώχθηκε από τη Σουηδία, δήλωσε ο Zsolt Semjén (Ζσολτ Σέμιν), Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Magyar Idők, η Σουηδία πρόκειται να απελάσει την Aideen Strandsson μετά την απόρριψη της αίτησής της για παροχή ασύλου για δεύτερη φορά.

 
Η εφημερίδα γράφει ότι η Στράντσον έχει γίνει χριστιανή και αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της εάν επρόκειτο να επιστρέψει στην πατρίδα της.

 
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός είπε ότι η Ουγγαρία δεν στέλνει κανέναν αιτούντα άσυλο σε χώρες όπου το εθνικό, θρησκευτικό ή πολιτικό τους υπόβαθρο μπορεί να τους θέσει σε κίνδυνο.

 
Η κ. Strandsson θα ήταν ευπρόσδεκτη να παραμείνει στην Ουγγαρία εν αναμονή της ευνοϊκής έκβασης των διαδικασιών όπως είναι οι έλεγχοι της εθνικής ασφάλειας, δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Semjen.

 
«Πάντα διαχωρίζουμε τους οικονομικούς μετανάστες και τους πραγματικούς πρόσφυγες. Θα προστατεύσουμε την Ουγγαρία από την εισβολή μεταναστών, αλλά θα βοηθήσουμε όσους βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο», δήλωσε ο Semjén (φώτο).

 
«Οι Χριστιανοί ενσωματώνονται εύκολα στον χριστιανικό ευρωπαϊκό πολιτισμό, σε αντίθεση με τους μουσουλμάνους που δεν έχουν πρόθεση να ενταχθούν», είπε.

 
Η Strandsson - η οποία είναι ηθοποιός - βαφτίστηκε δημοσίως χριστιανή σύντομα μετά την άφιξή της στη Σουηδία το 2014, μια κίνηση που είναι τολμηρή, επειδή η δημόσια αλλαγή πίστης μπορεί να οδηγήσει σε αντίποινα από τη μουσουλμανική κοινότητα. Ήδη έχει δεχθεί απειλές για την ζωή της από μουσουλμάνους.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απέλασή της θα ήταν αντίθετη με διεθνείς συμφωνίες όπως η Σύμβαση της Γενεύης.
 
Η Υπηρεσία Μετανάστευσης της πιο "ανθρωπιστικής" και "welcome refugees" ευρωπαϊκής χώρας είπε στην Strandsson ότι το αν κινδυνεύει που έγινε χριστιανή "είναι δικό της πρόβλημα".

http://redskywarning.blogspot.gr/




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ κι εδώ