Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Οργανωμένο σχέδιο η Αραβική Άνοιξη ,Ευρώπη και Αμερική γνώριζαν τα πάντα

«Προφητεία» Καντάφι: «Εάν πέσω, η Ευρώπη θα πέσει στα νύχια του Ισλάμ!»
Εκπρόσωπος του Καντάφι είχε σημάνει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ευρώπη.
Χαρακτηριστικά είχε πει  ότι «η εκρηκτική αύξηση της παράνομης μετανάστευσης θα ήταν το τίμημα που θα πλήρωναν τα ευρωπαϊκά έθνη για τη στρατιωτική και πολιτική υποστήριξη που παρείχαν οι σύμμαχοι προς τους αντάρτες που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τον ισχυρό άνδρα της Λιβύης».
 Η εξάρτηση της Ευρώπης από το λιβυκό «μπλοκάρισμα» στους χιλιάδες λαθρομετανάστες έγινε ιδιαίτερα προφανής τις τελευταίες ημέρες του καθεστώτος του Καντάφι.
Τότε ο απειλούμενος δικτάτορας είχε προειδοποιήσει ότι αν καθαιρεθεί, «χιλιάδες άνθρωποι από τη Λιβύη θα εισβάλλουν στην Ευρώπη και δεν θα υπάρχει κανείς να τους σταματήσει.
Η προειδοποίηση αυτή έπεσε στο κενό όπως αποδείχθηκε και τον Μάιο του 2011 οι αρχές της Λιβύης άρχισαν να στοιβάζουν χιλιάδες Αφρικανούς και όχι μόνο σε πλοία και να τους στέλνουν βόρεια προς την Ευρώπη.
Από την Ιταλία, προς την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη, το συνεχώς αυξανόμενο κύμα, νεαρών κυρίως λαθρομεταναστών από την Αφρική δείχνει πως η προφητεία του Καντάφι επιβεβαιώνεται...
Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα άρχισε να βομβαρδίζει τη Λιβύη, ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει τους Συμμάχους των ΗΠΑ: «Αν πέσω, τότε η Ευρώπη θα γίνει "μαύρη".
Τα σχόλια δικά σας...


Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/476143/profiteia-kantafi-ean-peso--i-eyropi-tha-pesei-sta-nyhia-toy-islam#ixzz4qBbsyVMS