Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

400 ισραηλινοί κομάντος και μία προφητεία!!!

Γέρων Ιωσήφ: Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους να εισβάλουν εις την Ελλάδα!

Η Ελλάδα δεν θα έχει Κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει τα μελλούμενα
Με ανατριχιαστική ακρίβεια, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα “ερεθίσουν” τους Τούρκους,να επιτεθούν σ’εκείνους και στην Ελλάδα!
 Η χώρα μας, θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά, θα επέμβουν οι Ρώσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και το Βατικανό, που θα εξαφανιστεί κατόπιν από τον χάρτη.
Σε όσους ακούγονται περίεργα τα όσα λέει ο Γέροντας, λέμε το παρακάτω: Θα φανταζόταν κανείς μέχρι πρόσφατα, πως οι άλλοτε στενότατοι σύμμαχοι Τουρκία και Ισραήλ θα βρίσκονταν σχεδόν σε εμπόλεμη κατάσταση;
Κειμενο ομιλίας:
Ακριβώς μας ειδοποιεί η πρόνοια του Θεού ότι έφτασε η ώρα των δινών να είμαστε έτοιμοι . τώρα το ξεκίνημα θα το κάνουν οι Εβραίοι . Αυτοί που λέγονται Αμερικάνοι , Αμερικάνοι δεν υπάρχουν, Αμερική χώρα υπάρχει αλλά οι κάτοικοι της Αμερικής είναι όλοι Εβραίοι.
Αυτοί τώρα ερεθίζουν, φοβούνται πολύ, την ανόρθωση του Ρωσικού λαού, αλλά και την επίδραση του Ελληνισμού γιατί εμείς κρατούμεν την ευσέβεια και κρατούμε το Θεό μαζί μας, ο διάβολος που είναι μαζί τους αυτούς τους ερεθίζει, ξεριζώστε τον Ελληνισμό γιατί αυτοί κρατούν το Θεό, και τότε θα μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Εμείς τα ξέρουμε αυτά, που τώρα θα κινηθούν οι Εβραίοι, και θα ερεθίσουν τους Τούρκους, να εισβάλουν εις την Ελλάδα. Οι Τούρκοι θα μπουν εις την Ελλάδα γιατί δεν θα έχουμε κυβέρνηση.Όταν θα αρχίσουν τα δεινά τότε θα επιτεθεί η Ρωσία επίτηδες , για να προλάβει. Τότε θα κατέβει η Ρωσία εδώ, θα σπρώξει πίσω τους Τούρκους.
Θα γυρίσει και προς τα της Παλαιστίνης . Τότε θα φοβηθούν οι Αμερικάνοι μήπως η Ρωσία ενωθεί με την Ελλάδα και ενισχύσει τον Χριστιανισμό. Και γι’ αυτό τότε θα κινηθούν οι Αμερικάνοι έχοντας μισθοφόρους , Ιάπωνες από την Μαντζουρία ξέρω γω, θα έρθουν κατά εδώ για να αναχαιτίσουν την Ρωσία, θα κινηθεί μαζί και η Ευρώπη, το ΝΑΤΟ, τώρα είναι η ώρα που θα επέμβει η δικαιοσύνη του Θεού.
Η Ρωσία θα θελήσει να κρατήσει τα στενά, αλλά δεν θα μπορέσει, θα αναγκαστούν να οπισθοχωρήσουν. Τότε θα τους

 μαζέψει η οργή του Θεού όλους, στην περιφέρεια του Βυζαντίου, εκεί θα γίνει η μεγάλη σφαγή. Θα έχει περί τα 300-600 εκατομμύρια νεκρούς σε αυτή την ακαταστασία θα συμβάλει πάρα πολύ το Βατικανό, και τώρα ακριβώς το Βατικανό θα ξεριζωθεί διαπαντός. Ούτε ιδέα θα μείνει , ούτε τόπος.

oathos.blogspot.gr