Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δέν υπάρχει απόρρητο στις Ε.Δ, όλα στην φόρα για να γνωρίζουν οι εχθροί μας!

Για άλλη μια φορά 'συμμετέχουμε σε ένα έγκλημα...'
Την ώρα που η κρητική κοινωνία ενώνει τη φωνή της ενάντια στην καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας, μια διαδικασία που έχει προγραμματιστεί να γίνει εν πλω, στη Μεσόγειο θάλασσα, φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν θα μείνει αμέτοχη σε αυτή την επιχείρηση.
 Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιεύματος, το ελληνικό υποβρύχιο ΤΡΙΤΩΝ θα είναι πιθανότατα αυτό που θα αναλάβει και την αποστολή προστασίας του αμερικανικού πλοίου πάνω στο οποίο θα καταστρέφονται τα χημικά όπλα της Συρίας.
Το υποβρύχιο ΤΡΙΤΩΝ είναι το πρώτο υποβρύχιο που επιτέλους μετά από πέντε χρόνια θα έχει νέα μπαταρία και συνεπώς νέες δυνατότητες, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπλεε με …”πατέντες”.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ταχύτητα με την οποία τοποθετήθηκε η πρώτη μπαταρία δεν έχει να κάνει με την αποστολή στην Μεσόγειο.
Το βέβαιο είναι ότι η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας είδησης, προκαλεί ερωτηματικά όπως είχε δημιουργήσει άλλωστε και η αρχική σιωπή από την πλευρά της κυβέρνησης, για το ζήτημα που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε φορείς, συλλογικότητες αλλά και βουλευτές της Κρήτης.