Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Απίστευτες προκλήσεις και προπαγάνδα προς τους μουσουλμάνους της Θράκης από όργανα της Αγκυρας

 Συνεχίζονται το ανθελληνικό παραλήρημα και οι προκλήσεις από τον πρόεδρο του τουρκόφιλου κόμματος DEB (με σήμα την «ανεξάρτητη δυτική Θράκη») Μουσταφά Αλή Τσαβούς, που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.
 Οι ομιλίες του στην προεκλογική εκστρατεία του στη Θράκη έχουν προκαλέσει σάλο στους πατριώτες των ακριτικών περιοχών, καθώς ο Τσαβούς συνεχώς χρησιμοποιεί «κορόνες» προκειμένου να φανατίσει τους μουσουλμάνους.«Δεν σας δίνουν δουλειά στο Δημόσιο διότι είστε μουσουλμάνοι και Τούρκοι. Μία είναι η λύση γι' αυτό. Οπως έγινε και στο παρελθόν, θα κινηθούμε πάλι με ενότητα και ομοψυχία. Θα γίνουμε μια γροθιά. Εάν δεν γίνουμε μια γροθιά, τότε το μέλλον μας είναι σκοτεινό. Εγώ όμως εμπιστεύομαι τους Τούρκους της δυτικής Θράκης και τη μειονότητά μας» ανέφερε σε ομιλία του στην Οργάνη.

Ο ίδιος, θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα διχόνοιας, είπε αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Σε εμάς υπάρχει μια παροιμία. “Μην πάρεις το δίκιο του αθώου, θα σου βγει σε βάρος σου πολλαπλάσιο”. Μην παίρνετε λοιπόν, κύριοι, τα δίκαια των Τούρκων της δυτικής Θράκης, θα βγει σε βάρος σας πολλαπλάσιο. Λέμε στο ελληνικό κράτος: “Στο παρελθόν κάνατε πολλά λάθη, μην τα κάνετε πια”».

Μάλιστα, θέλοντας να ενισχύσει τον φανατισμό, τόνισε στην ομιλία του ότι «όταν εμφανίζεται ένας Γιώργος ή Κώστας, πλέον δεν σηκωνόμαστε όρθιοι. Οση αξία έχει εκείνος ο Κώστας και ο Γιώργος, άλλη τόση έχει και ο Αχμέτ και ο Μεχμέτ. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτε.
Στη δυτική Θράκη κάθε χριστιανός έχει τρεις υπαλλήλους. Στη χώρα υπάρχει κρίση αλλά στη δυτική Θράκη εγώ δεν πιστεύω πως υπάρχει κρίση. Σε κάθε οικογένεια χριστιανών μπαίνουν τρεις διαφορετικοί μισθοί. Οι μισοί εξ αυτών των μισθών ποιων είναι, ξέρετε;
Είναι οι μισθοί των Τούρκων της δυτικής Θράκης. Οι πρόγονοι δεν μας άφησαν εδώ για να γίνουμε δούλοι. Αλλά χρόνια τώρα ό,τι δικαιώματα είχαμε αυτοί συνεχίζουν να μας τα παίρνουν από τα χέρια μας»!
dimokratianews.gr