Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ουαί υμίν αριστεροί και αναρχικοί υποκριτές! Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει σύγκρουση πολιτισμών

ΤΑΜΑ ή ΤΕΜΕΝΟΣ;;;
Γιατί κατηγορούν την ελληνική πολιτεία για το τζαμί; Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα γίνει ούτε ένα τζαμί πουθενά στην Ελλάδα, αν δεν γίνει Εκκλησία η Αγία Σοφία, αν δεν ανοίξει η θεολογική Σχολή της Χάλκης, αν δεν σταματήσουν τώρα οι σφαγές στη Συρία, αν δεν ανοίξουν εκκλησίες στο Κατάρ, στα Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία. Με ποιο δικαίωμα ζητούν τζαμί;
Ο Αλλάχ είναι παντού, αφού έτσι κι αλλιώς γονατίζουν σε πλατείες, κήπους και γήπεδα...Τι τα θέλουν τα ντουβάρια; Ας πιέσουν τις κυβερνήσεις τους με τους συλλόγους και τις πρεσβείες τους να μας επιτρέψουν και μας να φτιάξουμε ναούς στα προαναφερθέντα κράτη και θα δούμε. Να ισχύσει η αρχή της αμοιβαιότητας.
Και κάτι άλλο: δεκάρα τσακιστή δεν πρέπει να δώσει το Δημόσιο για τζαμί. Μόνο με δικά τους λεφτά να αγοράσουν το χωράφι και να χτίσουν το τέμενος και χωρίς πετροδολλάρια. Όπως κτίζονται και οι ναοί μας χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις και όπως επί 400 χρόνια χτίζαμε μέσα σε 40 μέρες τις εκκλησιές μας. Αυτά τα λεφτά που στέλνουν στις χώρες τους, με αυτά να χτίσουν το τζαμί.
Και μη κακοφαίνεται στους ισλαμολάγνους παλιοέλληνες το δημοψήφισμα. Και στην Ελβετία για τους μιναρέδες έγινε δημοψήφισμα και σε άλλα χριστιανικά κράτη.
Σεβόμαστε ασφαλώς τη θρησκευτική πίστη κάθε ανθρώπου, αρκεί να μη θίγει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ουαί υμίν αριστεροί και αναρχικοί υποκριτές! Σέβεται το Ισλάμ τα δικαιώματα των άλλων θρησκειών; Της γυναίκας; Της διαφορετικότητας; Έχουν καταλάβει οι ανόητοι ψευτοκουλτουριάρηδες τι σημαίνει ιερός πόλεμος και ποιος είναι ο δρόμος για τον ισλαμικό παράδεισο; Η σφαγή των απίστων!!!
Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει σύγκρουση πολιτισμών και ποιό το αποτέλεσμα, όταν κυριαρχούν τα ένστικτα και όχι η αγάπη και η δικαιοσύνη. Καθρεπτισθείτε ανόητοι στην ουτοπία της πολυπολιτισμικής δύσεως και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.
Το τζαμί δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Πρώτα θα αυξήσει τις μεταξύ τους συγκρούσεις, θα ανοίξει την όρεξη και για άλλα πάσης ισλαμικής αιρέσεως τεμένη και θα αποτελέσει η όλη υπόθεση μια βραδυφλεγή βόμβα στα σπλάγχνα της ελληνικής κοινωνίας. Μη ανησυχείτε. Οι μουσουλμάνοι όνειρο έχουν όχι να φτιάξουν ένα τζαμί, αλλά να πάνε μια φορά στη ζωή τους προσκύνημα στη Μέκκα. Οι Έλληνες καίγονται περισσότερο για τζαμί όχι βέβαια από πλουραλισμό και ανεξιθρησκεία, αλλά από ψηφοθηρία.
Αν οι μουσουλμάνοι επήλυδες ήθελαν τζαμιά και προσευχές, δεν θα διάλεγαν την Ελλάδα για προορισμό του καραβανιού τους, αλλά τα πλούσια ομόθρησκα εμιράτα που έχουν και δουλειές, έχουν και τζαμιά και στα οποία πάμε κι εμείς τώρα εκεί για εργασία. Λοιπόν φημιζόμαστε για επιπολαιότητα, ας μη φτάσουμε όμως και στην ηλιθιότητα!
Εξάλλου εμείς έχουμε άλλα στο μυαλό μας τώρα: να φτιάξουμε το τάμα του Έθνους μέσα σε 7 χρόνια μέχρι το 2021 που κλείνουν 200 χρόνια από την Επανάσταση. Θάμαστε τα χειρότερα «γιουσουφάκια» πάσης ανατολής αν αντί για το Τάμα στο Σωτήρα Χριστό φτιάξουμε το τζαμί του Ισλάμ!!!