Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ – Χτύπησαν με ρόπαλο στα Εξάρχεια τον συγγραφέα και αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “Ελεύθερης Ώρας” Ησαία Κωνσταντινίδη. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το μεσημέρι της Τετάρτης άγνωστος άνδρας χτύπησε με ρόπαλο στην περιοχή των Εξαρχείων, τον γνωστό αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “ ”Ελεύθερης Ώρας” ,Ησαία Κωνσταντιντίδη.
Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η υγεία του όπως ενημερωθήκαμε δεν διατρέχει κίνδυνο. Από φίλους του δημοσιογράφου ενημερωθήκαμε ότι ο ροπαλοφόρος τον πλησίασε άνανδρα από πίσω και του είπε: “Είσαι ο Ησαίας; Σταμάτα να γράφεις και να μιλάς γιατί θα πάθεις χειρότερα” και αστραπιαία τον χτύπησε στο κεφάλι αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε άγρια.
isaias
Ο δημοσιογράφος με τον οποίο επικοινωνήσαμε, δήλωσε: “Με χτύπησαν οι μπράβοι του Σαμαρά. Δεχόμουν απειλές συνέχεια. Πρέπει να φύγει αυτός ο πρωθυπουργός, είναι επικίνδυνος”.
Ποιος είναι ο Η.Κωνσταντινίδης
Βιογραφικά στοιχεία
Γεννήθηκε το 1975 στη Δράμα. Γιος του παλιού ποδοσφαιριστή και προπονητή ποδοσφαίρου Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας, Γιάννη Κωνσταντινίδη. Δρ. φιλοσοφίας του πανεπιστημίου της Σόφιας, με θέμα τη γεωπολιτική του ρωσικού ευρασιανισμού και εθνικομπολσεβικισμού. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και εξειδικεύτηκε στην ιστορία και θεωρία των πολιτισμών. Συμμετείχε σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έδωσε πολλές διαλέξεις. Υπήρξε συνεργάτης πολλών ελληνικών και ξένων Μ.Μ.Ε. (έντυπων και ηλεκτρονικών), ανάμεσα στα οποία οι σημαντικότερες εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδας. Συνεργάστηκε με τον ραδιοφωνικό σταθμό AIR 104.4 του Δήμου Αθηναίων, ενώ την περίοδο 2012-2013 παρουσίασε την εκπομπή “Στον πυρήνα του γίγνεσθαι” στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ. Από το 2011 δημοσιεύει σε καθημερινή βάση στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”. Το 2008 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΔΣΤΕ (Ένωσης Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος).
Εξέδωσε τα παρακάτω βιβλία: “Ποίηση” (1996), “Μυθολογία των Υπερβορείων και Ελληνικό Δωδεκάθεο” (2002), “Η γεωπολιτική της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας (1933-1945)” (2002), “Μυστική Βουλγαρία” [μαζί με τη Βερόνικα Βασίλεβα] (2004), “Οι θαυμαστές περιπέτειες του Μεγαλέξανδρου” (2006), “Διγενής Ακρίτας” (2008), “Λαμπερές Ελληνίδες του παρελθόντος” (2008), “47 διαμαντάκια του Αισώπου” (2009), “Μινωική Κρήτη. Μύθοι και ιστορίες” (2009), “Μυστηριακή Θράκη. Θρύλοι και μύθοι” (2009), “Ελλάδα άκρως απόρρητο” (2009), “Εγώ είμαι η Ελλάδα!” (2010), “Ανατροπή 1993″ (2011), “Ντόρα. Μια (πολιτική) βιογραφία” (2011), “Ποιος είναι ο Γ.Α.Π.;” (2012), “Οκταετία Σημίτη (1996-2004), η υπονόμευση της Ελλάδας” (2012), “Γκρεμίζουμε τον μύθο του “εθνάρχη”!” (2012), “Μέγας Αλέξανδρος, ο μέγιστος των Ελλήνων” (2012), “Ο Πατροκοσμάς για τους έσχατους καιρούς” (2012), “Τα αρχεία του Νίκου Ζαχαριάδη” (2012), “Τα “καυτά” αρχεία αποκαλύπτουν…” (2012), “Αχιλλέας ο ισόθεος” (2012), “Ελληνοαλβανική ιστορία” (2012), “Γέροντας Παΐσιος” (2013) και “Δημήτρης Κιτσίκης. Γεωπολιτική βιογραφία” (2013). Έπεται η έκδοση του δίτομου έργου του για την Οδύσσεια, καθώς και για τον Άγνωστο Χίτλερ.
Συμμετοχή σε συλλογικά έργα
Συμμετείχε σε μερικά συλλογικά έργα με κείμενά του, τα εξής: “Ο παπα-Στέφανος Σέρβος για την Κρίση” [στο "Οι Γέροντες της Ορθοδοξίας για την Κρίση"], “Ποιο είναι το όνομα του Αντίχριστου κατά τον “Σκοτεινό” Ρούντολφ Στάινερ” [στο "Η Αποκάλυψη του Ιωάννη και το 666"], “Η διάσπαση του ελληνικού τεκτονισμού” [στο "Στα άδυτα της ελληνικής μασονίας"], “Πόντιοι και κρυπτοχριστιανοί (;) στην Τουρκία” [στο "Πόντος"], “Το πνεύμα-ψυχή” [στο "Άγιος Νεκτάριος, ο θαυματουργός Άγιος του αιώνα μας"], “Ομάδα Έψιλον, μυστικές υπηρεσίες και Αντίχριστος” [στο "Παιδιά του 1983"]. Ακόμα, συμμετείχε με κείμενά του στα βιβλία “Η “Εκκλησία” της Σαηεντολογίας” του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου (με το κείμενο “Σαηεντολογία, “φιλοσοφία”-υπερθρησκεία και… κατασκοπεία!”) και “Η θυσία ενός Εθνάρχη” του Ανδρέα Παπαβασιλείου (με το κείμενο “Η κοίμηση του Χριστόδουλου και η Κρίση”). Η εισαγωγή του βιβλίου του καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη “Εθνικομπολσεβικισμός, πέραν του φασισμού και του κομμουνισμού”, υπό τον τίτλο “Ευρασιανισμός και εθνικομπολσεβικισμός”, αποτελεί εκλαϊκευμένη σύνοψη στην ελληνική γλώσσα της διδακτορικής του διατριβής.
Επιμελήθηκε τα βιβλία “Σκοτεινές παγκόσμιες λέσχες” του Ηλία Σταματόπουλου και “Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα” του Δώρου Πάλμου.