Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Έβαλαν όλα τα media ερωτηματικό στην παρακάτω [φωτο] '' είναι ισλαμοφασίστες;''. Γιατί απορείται; μήπως δεν είδατε αποκεφαλισμούς η μήπως δεν έτρωγαν καρδιές στρατιωτών του Άσαντ;;;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτή τη φωτογραφία, είτε αληθεύουν όσα αναφέρονται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, είτε είναι κάποια προβοκάτσια.
 Η φωτογραφία προέρχεται από το μαρτυρικό αρμενικό χωριό – κωμόπολη Κεσάμπ, εντός της Συρίας, αυτό που ο Ερντογάν και η συμμορία του έστειλε εξοπλίζοντας ισλαμικά κτήνη να το καταλάβουν.

Ο μικρούλης της φωτογραφίας κοιτάει απορημένος τις κάνες των Καλάσνικοφ να τον σημαδεύουν και προφανώς αναρωτιέται τι είδους περίεργο παιχνίδι είναι αυτό που θέλουν να παίξουν…
αυτοί οι μεγάλοι. Αυτά λοιπόν τα ζώα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που προέρχονται από αραβικές πηγές, ανήρτησαν τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «ο νεαρότερος αιχμάλωτός μας» στο Κεσάμπ.

Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο απόπειρας ενοχοποίησης του αντιπάλου, οπότε πρέπει να παραμένουμε επιφυλακτικοί, αφού πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Ωστόσο, και μόνο η συγκεκριμένη αντιμετώπιση του παιδιού αυτού, αποτελεί από μόνη της έγκλημα, απ’ όπου κι αν προέρχεται.