Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Προδώσαν την Ελλάδα 60 χρόνια πριν!

Οταν η Ελλάδα έσβησε το χρέος της Γερμανίας!
Πριν από 60 χρόνια ακριβώς -συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου του 1953- συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο οι 70 χώρες στις οποίες χρωστούσε χρήματα η Γερμανία. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα, αλλά και χώρες όπως η Αίγυπτος και το Πακιστάν, εκτός από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Βρετανία.
 Στόχος τους δεν ήταν να πιέσουν τη Γερμανία να προβεί σε μέτρα λιτότητας προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη της.

Πίσω από την ανεξαρτησία της Κρήτης κρύβονται οι ‘καρχαρίες!’

Διεθνείς κολοσσοί “σφάζονται στα πόδια” της Κρήτης για τα κοιτάσματα .
Σε Γαλλοαμερικανικό “πόλεμο” εξελίσσεται η υπόθεση για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου νότια της Κρήτης και η ολοκλήρωση των σεισμικών ερευνών ανοίγει το δρόμο για το τελικό στάδιο της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι έρευνες της εταιρίας PGS που ολοκληρώθηκαν χθες, έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον δύο μεγάλων ξένων εταιριών κολοσσών στον κλάδο, της γαλλικής Total και της αμερικανικής Exxon Mobil.

Τη σκηνή του Βοναπάρτη για το χρέος της Ελλάδας.

 Την αγάπη και την αγωνία τους για το μέλλον της Ελλάδας εκφράζουν αγιορείτες μοναχοί και προσπαθούν να διασώσουν τη χώρα με όσα μέσα διαθέτουν. Οι ζηλωτές της Ιερής Μονής Εσφιγμένου αποφάσισαν να παραχωρήσουν στη Γαλλία τη λεγόμενη Σκηνή του Ναπολέοντα, αριστούργημα υφαντουργίας και χρυσοποικιλτικής του 18ου αιώνα, που κατέχουν ως κειμήλιο εδώ και 194 χρόνια. Θέτουν ως όρο να βοηθήσει η γαλλική κυβέρνηση ώστε να μειωθεί το ελληνικό χρέος και να ορθοποδήσει η Ελλάδα.

Eλληνο-τουρκικός πόλεμος “Plan A”, “Plan B”

Εδώ και καιρό έχουμε διατυπώσει την εκτίμηση πως για να διατηρηθεί στην εξουσία η τρικομματική ( και οιωνεί «πολυκομματική») χούντα , και ταυτοχρόνως να εφαρμόζει κάθε μέρα όλο και πιο γενοκτονικά και εθνοκτόνα μέτρα, χρειάζεται έναν μεγάλο «αντιπερισπασμό» .Έναν «αντιπερισπασμό»το περιεχόμενο του οποίου θα είναι τέτοιου είδους ώστε να μην μπορεί κανείς να τον αγνοήσει.Τι μπορεί λοιπόν να τραβήξει την προσοχή του ελληνικού λαού και να απορροφήσει όλη την συσσωρευμένη «ενέργεια» της οργής και της αγανάκτησης η οποία ξέρουν πολύ καλά πως έχει ήδη ξεπεράσει τα «όρια ασφαλείας» του καθεστώτος;
¨Ενας αδελφοκτόνος εμφύλιος ή μία πολεμική σύρραξη με την Τουρκία.
“Plan A”

Επιδιώκουν διεφθαρμένο στράτευμα.


Αποσύρθηκε η τροπολογία με το κριτήριο του γένους στις στρατιωτικές σχολές  ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Αποσύρθηκε προς το παρόν, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, η βουλευτική τροπολογία για την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές της χώρας. Θα κατατεθεί εκ νέου την προσεχή εβδομάδα. 
Την απόσυρση της τροπολογίας που είχε κατατεθεί από 84 βουλευτές της ΝΔ και η οποία προέβλεπε την επαναφορά του κριτηρίου του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, προσθέτοντας ότι θα κατατεθεί και πάλι στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο.

Χωρίς Παιδεία, χωρίς Αμυνα.

Οι στρατιωτικοί και οι εκπαιδευτικοί είναι δύο κλάδοι «δημοσίων υπαλλήλων», στους οποίους η πατρίδα έχει εμπιστευτεί ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει: την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και τη διαμόρφωση του νου και της ψυχής της ελληνικής νεολαίας.
Χωρίς τούτες τις κρίσιμες λειτουργίες δεν υπάρχει λόγος να μιλάει κάποιος για οργανωμένο κράτος και για οτιδήποτε άλλο αφορά την κοινωνία.

Τώρα βγαίνουν στο φως τα “μαγειρέματα” του Προξενείου στις εκλογές

 Πως έγινε η χειραγώγηση των μειονοτικών πληθυσμών της Θράκης - Άνθρωποι του Προξενείου Κομοτηνής, μοίραζαν έξω από τα τζαμιά της ορεινής Ξάνθης, ψηφοδέλτια με τους εκλεκτούς υποψηφίους
Σοβαρές καταγγελίες για την προώθηση ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στα τζαμιά της ορεινής περιοχής της Ξάνθης διατυπώνει μέσα από ανάρτησή στο προσωπικό του ιστολόγιο ο δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα.

Στο στόχαστρο της Άγκυρας νησίδες στα Δωδεκάνησα.

 Συντηρείται το κλίμα έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη Σαμαρά στην γείτονα. Η στρατηγική της μεθοδικής αμφισβήτησης κατοιμένων Ελληνικών νησίδων στα Δωδεκάνησα καλά κρατεί, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στο κακόγουστο αυτό σήριαλ. Αυτή την φορά την αφορμή έδωσε η διακυρηγμένη πρόθεση ομάδας Ελλήνων ιδιωτών να υψώσουν Ελληνικές σημαίες σε σειρά βραχονησίδων στο Ανατολικό Αιγαίο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι απέναντι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι βουλευτές της αντιπολίτευσης βρήκαν την ευκαιρία να αμφισβητήσουν για ακόμα μια φορά την Ελληνικότητα συγκεκριμένων νησίδων, εκτοξεύοντας κατηγορίες κατά της "χρεωκοπημένης Ελλάδας η οποία προσπαθεί να πουλήσει αμφισβητούμενη νησιά λόγω οικονομικής κρίσης".

Γ. Θεοφανίδης: "Πως βρέθηκα στα Ίμια το 1974"

 Γιάννης Θεοφανίδης ναύαρχος ε.α και πρώην διοικητής των ΟΥΚ αποκάλυψε δύο εντυπωσιακές ιστορίες από το παρελθόν:
•Ουράνιο στη Βόρεια Ελλάδα. Το 1966 ο πατέρας τους Ι.Θεοφανίδης με επιστημονική ομάδα του Δημόκριτου, στοιχειοθέτησαν την ύπαρξη σημαντικών αποθεμάτων ουρανίου σε περιοχή του Κιλκίς. Πως και γιατί σταμάτησε η υπόθεση μετά από τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του.
•1974. Δύο βατραχάνθρωποι οι Θεοφανίδης και Γιαννακάκος αναλαμβάνουν με διαταγή του Ευάγγελου Αβέρωφ μια αποστολή που τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί που θα κατέληγε.
Καταγραφή όλων των βραχονησίδων του Αιγαίου. Έτσι βρέθηκαν στα Ίμια!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι εχθροί του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, χτυπούν αυτή την φορά ενάντια του Αγίου Φωτός!

Με επιχείρημα την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία ζούμε η Ένωση Άθεων Ελλάδας ζητεί την κατάργηση της μεταφοράς και διανομής του «Αγίου Φωτός» με έξοδα του Ελληνικού Κράτους.Στην ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν "μη απαραίτητη πολυτέλεια" την αεροπορική μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα από την Ιερουσαλήμ και κάνουν αναδρομή λέγοντας ότι η πρώτη φορά που έγινε αεροπορικώς ήταν το 1988 με πρωτοβουλία ιδιώτη αφού μέχρι τότε όπως λένε, το Αγιο Φως μεταφερόταν με πλοίο. ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Οι χαμένες ευκαιρίες για την υφαλοκρηπίδα.

Δεν είναι η πρώτη που η Τουρκία προχωρεί σε έρευνες εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδος - Από το 1978 μέχρι σήμερα ο έπραξε 62 φορές - Σ\' αυτή την χρονική στιγμή, η Κυβέρνηση δεν έχει πολλά περιθώρια αντιδράσεως
Η επιδεξιότης μιας χώρας και, ιδιαιτέρως μιας μικρής χώρας όπως ή Ελλάς, είναι να επιλέγει τις στιγμές κατά τις οποίες θα διεκδίκηση αυτά που επιθυμεί να διασφαλίσει έναντι τής διεθνούς κοινότητος.
Εσκεμμένα δεν χρησιμοποιούμε τον όρο «δίκαια» ή «δικαιώματα»» διότι το να πιστεύει κανείς ότι στον στίβο των διεθνών σχέσεων υπάρχει «δικαιοσύνη» ή αδιάβλητα θεσμικά όργανα συνιστά τεράστια ανοησία.
Είναι όμως σημαντικό να τηρούνται το προσχήματα.

Καθαρή εμπλοκή της Μέρκελ για την Κοσσοβοποίηση της Θράκης!

Δηλώσεις για Χάλκη στην συνάντηση Μέρκελ - Βαρθολομαίου.
 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αποδεχτηκε την πρόσκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να υπάρχει μια συνάντηση με τους θρησκευτικούς ηγέτες των μειονοτήτων της Τουρκίας και την γερμανίδα Καγκελάριο η οποία πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.
Ο Πατριάρχης εξήγησε στη Μέρκελ, τα προβλήματα και τα αιτήματα της ομογένειας σχετικά με τις θρησκευτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΗΠΑ: Το Υπουργείο Άμυνας δίνει προνόμια στα άγαμα ζευγάρια. Αλλά μόνο αν είναι ομοφυλόφιλα!

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δέχεται κριτική για την παροχή προνομίων σε ζευγάρια του ιδίου φύλου που συνήθως προορίζονται για συζύγους στρατιωτικών.Ο υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα έχει εκδώσει μια οδηγία σύμφωνα με την οποία ορισμένα στρατιωτικά οφέλη που μέχρι τώρα προορίζονταν για τα παντρεμένα ζευγάρια θα πρέπει τώρα να επεκταθούν και σε ανύπαντρους συντρόφους - αλλά μόνο αν είναι του ίδιου φύλου.
Οι ετεροφυλόφιλοι άγαμοι σύντροφοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τα οφέλη.

Η ελληνική γλώσσα μπαίνει στο δημόσιο σύστημα της Αυστραλίας.

O Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Χαράλαμπος Δαφαράνος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ κ. Βασίλειο Τόλιο και τον Συντονιστή Εκπαίδευσης κ. Βασίλειο Γκόκα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα κεντρικά Γραφεία της ACARA στο Σίδνεϊ .
Τη συνάντηση ζήτησε ο κ. Πρέσβης προκειμένου να ευχαριστήσει η ελληνική πλευρά την ανεξάρτητη αυτή αρχή (ACARA) για την συμπερίληψη της Ελληνικής ως Δεύτερης γλώσσας στα πλαίσια του Αυστραλιανού εθνικού αναλυτικού προγράμματος και για να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών σχετικά με τη συγγραφή του Σχολικού αυτού Προγράμματος.

Σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους μελετά η κυβέρνηση.

Μετά από δημόσιο διάλογο οι αποφάσεις για επέκταση του συμφώνου συμβίωσης.
Απάντηση του υπ. Δικαιοσύνης σε ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ
Η κυβέρνηση μελετά το θέμα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, ύστερα από διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου.
Τα παραπάνω αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη και Μαρίας Ρεπούση για τη θεσμική αναγνώριση της ελεύθερης συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: "H ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ"

Την έντονη ανησυχία του Βερολίνου και της Ουάσιγκτον για την εθνικιστική ρητορική που έχουν υιοθετήσει τα Τίρανα, δείχνουν οι προειδοποιήσεις τόσο του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε όσο και του Αμερικανού αναπληρωτή υφυπουργού Εξωτερικών Φίλιπ Ρίκερ, γράφει η σερβική εφημερίδα «Βέτσερνι Νόβοστι» σε άρθρο της που τιτλοφορείται "H ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας δεν είναι μύθος" .
"Η Αλβανία θα πρέπει να εγκαταλείψει την «ανησυχητική εθνικιστική ρητορική» η οποία δρομολογείται στα Τίρανα", αυτό είναι το μήνυμα των γερμανο-αμερικανικών προειδοποιήσεων.

ΓΙΝΑΜΕ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΣΘΩΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!!

  Νέο σόκ απο Ινδική ιστοσελίδα για τη μίσθωση ιδιωτικού στρατού απο τους εθνοπροδότες πολιτικούς με σκοπό την προστασία της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου σε περίπτωση εξέγερσης λόγω της εξαθλίωσης των Ελλήνων.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα darkernet.in η Αμερικανική Blackwater βρίσκεται ήδη...
στην Ελλάδα ενώ σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η Ελληνική κυβέρνηση κρίνει απαραίτητη τη μίθωση ιδιωτικού στρατού καθώς φοβάται ακόμα και πραξικόπημα...

Όσο και πλούτο να κατέχεις αν έχεις προδότες πολιτικούς…

 «Θησαυρός» στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.«Τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει από τις σύνθετες γεωφυσικές έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης είναι πολύ καλά», τόνισε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Petroleum Geo-Services Σβέρρε Στράντενες σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάτρα, με αφορμή την επιστροφή του γεωφυσικού ερευνητικού σκάφους «Nordic Explorer».Μάλιστα, όπως σημείωσε, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που υπάρχουν, «μπορούμε να πούμε πως η έρευνα ήταν καθ' όλα επιτυχημένη».

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

<ΒΙΝΤΕΟ>Σοκαριστική αποκάλυψη: Όταν δείτε την Ελλάδα να φλέγεται.

Στο βίντεο που μπορείται να δείτε γίνονται σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα προσχεδιασμένα παιχνίδια που παίχθηκαν εις βάρος της Ελλάδας.Έγγραφα που ανέφεραν κατά λέξη...
"Όταν δείτε την Ελλάδα να φλέγεται", δήλωση του Bob Mandel εμπνευστή του ΕΥΡΩ, πως από την αρχή ο στόχος ήταν να πουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας. Η συμφωνία που έγινε μεταξύ κυβέρνησης και Goldman Sachs.Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.
Η Ελλάδα θεωρείται "τόπος του εγκλήματος" και οι Έλληνες τα εξιλαστήρια θύματα
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

[ 20 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ] Τα µυστικά του Αγίου Ορους αφορούν την πίστη και την παράδοση

Ο Σωτήριος Καδάς ταξιδεύει επί σαράντα και πλέον χρόνια στο Αγιον Ορος. Καταγράφει, µελετά και δηµοσιεύει σειρά εκδόσεων που αφορούν κυρίως τα χειρόγραφα που φυλάσσονται στο Περιβόλι της Παναγιάς και στην εικονογράφησή τους.
 Πρόσφατα δηµοσίευσε, για πρώτη φορά, το σύνολο των ελληνικών εικονογραφηµένων χειρογράφων από τις 20 µονές του Αγίου Ορους. Ως «ικανοποίηση, ευχαρίστηση και ηρεµία» προσδιορίζει την «αµοιβή» του από την πολύχρονη µελέτη και ετοιµάζει ήδη την 26η µονογραφία του.
1 Τα «Εικονογραφηµένα χειρόγραφα του Αγίου Ορους» δεν είναι το πρώτο σας βιβλίο...
Είναι το 25o (µονογραφία)!

Αμβρόσιος: Ο Τσίπρας πάει με το Διάβολο - Αδελφοί μου εν Χριστώ, συνέλθετε, μην πάτε μαζί του.

Νέο χτύπημα από τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος με ανάρτηση στο προσωπικό του μπλογκ καλεί τους πιστούς να απομακρυνθούν από τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί όπως είχε πει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμαχούσε με το Διάβολο.
Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγη, λέγοντας πως δεν ανήκει στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, αφού είναι απολίτικος και ακομμάτιστος, όπως γράφει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως σέβεται την Εκκλησία, εκείνος τον δέχοται, τον αγαπά και τον προστατεύει.
«Η δεξιά ιδεολογία, θεωρητικά τουλάχιστον, σέβεται το Θεό, ενώ η αριστερή ιδεολογία εχθρεύεται το Θεό!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο άνθρωπος των Ειδικών Αποστολών!!! Μήπως, πολύ σύντομα θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ;;;

Μήπως, πολύ σύντομα θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ (σύμφωνα με ισχυρή πληροφόρηση), προκειμένου να εξαργυρωθεί η επιταγή χρησιμοποίησης της Ελλάδας, ως το πειραματόζωο των οικονομικών παγκόσμιων εξελίξεων;  
Κώστας Καραμανλής δυο χρόνια μετά τη εκλογική του νίκη το 2009, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, προκήρυξε πρόωρες εκλογές, προκειμένου να φέρει στο τιμόνι της διακυβέρνησης της πατρίδας μας, τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος στη συνέχεια, υλοποιώντας τις εντολές των ηγητόρων της παγκόσμιας διακυβέρνησης μας οδήγησε στην παραίτηση «αμετάκλητα και άνευ όρων» οποιασδήποτε ασυλίας που παρείχε Εθνική κυριαρχία.

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: "Έκτακτη ανακοίνωση για τον Πάπα" - Βίντεο


Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα:
"Έκτακτη ανακοίνωση για τον Πάπα"

ΥΠΕΣ, παραδέχεται την ανομία των λαθραίων, δεν ξέρουμε πόσοι είναι και ποιοί είναι!

Υπουργείο Εσωτερικών: Μισό εκατ. οι νόμιμοι μετανάστες - Οι παράνομοι δεν ξέρουμε...
Ξεπερνούν το μισό εκατ. οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο διευκρινίζει την ίδια στιγμή πως δεν είναι δυνατό να υπολογισθεί με ακρίβεια πόσοι παρανόμως έχουν εισέλθει και παραμένουν στη χώρα.
Οπως αναφέρεται στο έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, οι υπήκοοι τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα φθάνουν στις 537.237.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ομολογία αποτυχίας στην Ορθόδοξη κατήχηση από την Ιεραρχία!

«Αυτό που έχω να προτείνω είναι μία κατήχηση που ερμηνεύει αυτά που ζούμε στην Εκκλησία. Δεν μπορούμε όμως να ερμηνεύσουμε κάτι που δεν ζούμε. Προτείνω ζωντανές Ενορίες, που θα είναι φιλόξενοι χώροι για όλους και ιδιαιτέρως για τα παιδιά.
 Προτείνω την καλή οργάνωση όχι του κατηχητικού σχολείου, αλλά της ζωής των παιδιών και εφήβων μέσα στην Ενορία, την σύναξη των παιδιών μέσα σε αυτή τη ζωή. Μία ενορία που θα ρίξει το βάρος στη στήριξη της οικογένειας και έτσι θα έχει τα παιδιά από μικρά κοντά της. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στη ζωή της Ενορίας με έμπνευση και προσευχή, για να γίνει η ζωή της,

Από το αντάρτικο της πόλης στο αντάρτικο του βουνού.

Του Σάββα Καλεντερίδη. Στο προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στην τραγική κατάσταση που έχουν οδηγήσει οι επιλογές της πολιτικής, πνευματικής και επιχειρηματικής ελίτ την ελληνική κοινωνία, κατάσταση που έχει διαρρήξει τους δεσμούς της κοινωνικής συνοχής, ενώ έχει πλήξει τους πυλώνες των ηθικών αξιών της κοινωνίας, ανάμεσα στις οποίες η αγάπη και η πίστη στην πατρίδα και τη Δημοκρατία.
Μετά το 1974, οπότε και άρχισε η πλήρης κατίσχυση της προαναφερθείσας ελίτ, με όρους επικράτησης και

Στον αστερισμό του χρυσού θανάτου η Θράκη.

 
ΕΚΘΕΤΟΣ ο υπουργός των Εσωτερικών που ήταν με την κοινή γνώμη του τόπου του και η κυβέρνηση έβαλε μπρος όλο τον μηχανισμό της για να ικανοποιήσει μόνο την βούληση των χρυσωρύχων…Ήλπιζα, ότι υπάρχουν φωνές αντίστασης, ότι δεν είμαστε κοπάδι βρε παιδί μου, ότι υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι. Κι όμως τόσες συνεδριάσεις, τόσες διαδηλώσεις τόσες κινητοποιήσεις, πικετοφορίες, ψηφίσματα περιφερειακών συμβουλίων, δημοτικών συμβουλίων κατά της εξόρυξης του χρυσού έσβησαν με την απόφαση του πρωθυπουργού να
…προτάξει το έργο γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων την βούληση της Θρακικής κοινωνίας.
Καπέλωμα πρωθυπουργικό, κορυφαίο, ερήμην μας.

ΜHΝYΜΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ E.A. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ κου ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛ.ΚΙ.Σ ΣΤΙΣ 24/2/2013 - BINTEO

 

Συγκλονιστικὴ συνέντευξη γιὰ τὴν Ὀρθοδοξία στὴν Τουρκία σήμερα.



Φάκελος ''Πανδώρα''. Τι σχεδιάζει να κάνει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο σε περίπτωση πιθανού πολέμου με την Ελλάδα.

''Εισαγωγή'' χάκερς από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Γερμανία πρόκειται να κάνει Τουρκία για να σπάσουν τους κωδικούς ενός ηλεκτρονικού φακέλου με το όνομα ''Πανδώρα'' που κατασχέθηκε κατά την εξάρθρωση της σπείρας στρατιωτικής κατασκοπείας, η δίκη της οποίας συγκλονίζει την Τουρκία καθώς τα ''δολώματά'' της για να ''ψαρεύει'' πληροφορίες από στρατιωτικούς ήταν πόρνες πολυτελείας και γκέι!
Η εφημερίδα Aksam με τον πρωτοσέλιδο τίτλο « Εισαγόμενος χάκερ για το ¨μαύρο κουτί¨»,

Το σχέδιο <ΑΘΗΝΑ> του υπουργείου παιδείας ‘παραδίδει την εκπαίδευση’ στους σκοπιανούς!

Πανεπιστήμιο στην Έδεσσα ιδρύουν οι Σκοπιανοί.
Την ίδρυση παραρτήματος του πανεπιστημίου «Κύριλλος και Μεθόδιος» φέρεται να επιδιώκουν τα Σκόπια.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία επικαλείται πληροφορίες που επιβεβαίωσαν τοπικοί αξιωματούχοι, οι ενέργειες των Σκοπιανών είναι ακόμα παρασκηνιακές και το σχέδιο τους στηρίζεται στα διασυνοριακά προγράμματα υπό την σκέπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ήδη το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο συμμετέχει στο πρόγραμμα Border Crosiings μαζί με άλλα βαλκανικά ιδρύματα, ενώ ο γνωστός φιλοσκοπιανός πυρήνας «Ουράνιο Τόξο» ο οποίος δρα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία θα στηρίξει το εγχείρημα αυτό.

Οι καημένοι οι λαθραίοι με χιλιάδες ευρώ στις τσέπες τους…

Πάνω από 70.000 ευρώ είχαν τέσσερις πλαστογράφοι Αφγανοί! Χωρίς να λογαριάζουμε αυτά που είχαν φάει και είχαν στείλει πίσω στο Αφγανιστάν!
Τέσσερις Αφγανοί που είχαν επενδύσει σε κέντρο παραχάραξης διαβατηρίων και άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων, πιάστηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Τα προϊόντα της παραχάραξης ήταν περιζήτητα στον χώρο των λαθρομεταναστών, όπως φαίνεται από τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

SPIEGEL: Η Γερμανική Κυβέρνηση θα πουλάει τα προσωπικά δεδομένα των Γερμανών σε εταιρείες Marketing.

Δεν τους φθάνει που με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες θα παρακολουθούν και θα καταγράφουν τις συμπεριφορές και συνήθειες των πολιτών, οι άθλιοι, επιθυμούν να βγάζουν λεφτά κι από πάνω ..
 SPIEGEL:Η ιδιωτικότητα σε κίνδυνο: Η Κυβέρνηση "δέχθηκε χαστούκι" για έναν αμφιλεγόμενο νόμο. λεζάντα εικόνας: Τα Κυβερνητικά γραφεία θα μπορούν να πωλούν πληροφορίες που συλλέγονται με την προσωπική ταυτότητα (Γερμανική Κάρτα του Πολίτη) σε ενδιαφερόμενες εταιρείεςMarketing, εάν η Άνω Βουλή δώσει το πράσινο φως σε έναν εξαιρετικά αμφιλεγόμενο νόμο που ήδη πέρασε από Κάτω Βουλή της Γερμανίας.

Πως η Τουρκία "εξαφανίζει" το Καστελόριζο!

Τι συμβαίνει με την Τουρκία, την υφαλοκρηπίδα και πόσο αποτελεσματική είναι η ελληνική αντίδραση; Πολλές μπορεί να είναι οι “αναγνώσεις” και οι απόψεις που εκφράζονται.
Ωστόσο όπως προκύπτει από μια ανάλυση της έμπειρης σ΄ αυτά τα θέματα δημοσιογράφου Κύρας Αδάμ, η ελληνική αντίδραση δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.Όταν μάλιστα η Τουρκία ...εξαφανίζει το Καστελόριζο!Γράφει η Κύρα Αδάμ σε άρθρο της στην εφημερίδα η Ελλάδα σήμερα:

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εναντίον Χρυσής Αυγής και... Τζίμη Πανούση!

Το γεγονός πως το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θίγεται από τις δράσεις και τον Εθνικό λόγο της Χρυσής Αυγής είναι κάτι αναμενόμενο. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, γι΄αυτό και οι "φίλοι" της Ελλάδας οι Ισραηλίτες, οι οποίοι έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια ανθρωπίνου ή δημοκρατικού δικαιώματος απέναντι στους Παλαιστίνιους, διέρρηξαν τα ιμάτια τους με την ερώτηση του Συναγωνιστή Λαγού σχετικά με τις εκδηλώσεις για το εβραϊκό Ολοκαύτωμα, την στιγμή που αποσιωπούνται ιστορικοί επέτειοι όπως η Μάχη των Θερμοπυλών, την Πτώση της Πόλεως,

Υπάρχουν και κρατούμενοι πολέμου και φυλακές τύπου Άουσβιτς. Όλα αυτά στο Ισραήλ!

Σε κλίμα έντασης κηδεύτηκε ο Παλαιστίνιος που πέθανε μέσα σε ισραηλινή φυλακή.
Μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα, χιλιάδες Παλαιστίνιοι παρέστησαν σήμερα στην κηδεία ενός μέλους της Φάταχ που πέθανε το Σάββατο σε ισραηλινή φυλακή και ο θάνατος του οποίου αποδίδεται από την Παλαιστινιακή Αρχή στα βασανιστήρια που είχε υποστεί.
Κατά τη διάρκεια της επικήδειας τελετής η οργάνωση Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του Αλ Άκσα, που συνδέεται με τη Φάταχ, υποσχέθηκε ότι θα εκδικηθεί το θάνατο του Αραφάτ Τζαραντάτ, 30 ετών.

Εγκλιμάτισαν σε βάρος του Ελληνισμού.

Καταδικάστηκαν γιατροί για ελληνοποίηση Αλβανών.
Ποινές φυλάκισης από πέντε μήνες έως δύο χρόνια και οκτώ μήνες επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε πολυμελές κύκλωμα έκδοσης πλαστών ιατρικών βεβαιώσεων σε Αλβανούς για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.
Για την υπόθεση καταδικάστηκαν συνολικά οκτώ άτομα, μεταξύ αυτών γιατροί των Κέντρων Υγείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, Σκύδρας Πέλλας και Κοζάνης, δημοτικοί υπάλληλοι των δύο πρώτων περιοχών και ιδιώτες.

Ο «διορισμός των μουφτήδων» και το απύθμενο θράσος των τουρκοφρόνων της Θράκης…

Την ώρα που στην ίδια την Τουρκία η επιλογή και ο διορισμός των μουφτήδων (και γενικά των θρησκευτικών λειτουργών) είναι μία αποκλειστικά κρατική υπόθεση, η Άγκυρα και τα εν Θράκη όργανά της έχουν το θράσος να απαιτούν εδώ «εκλογή» και να συκοφαντούν την Ελλάδα για…δημοκρατικό έλλειμμα!
Αναδημοσιεύουμε σήμερα στο «Προξενείο-Στοπ» από το αδελφό ιστολόγιο tourkikanea.gr μία ενδιαφέρουσα είδηση, προερχόμενη από την τουρκική ιστοσελίδα http://www.dinihaberler.com/haber/31040/izmir-ve-bursa-ya-muftu-atamalari-yapildi.html.

Όσο ποιο μακριά από την ορθοδοξία τοσο ποιό κοντά στις εκτρώσεις.

Η κρίση «χτύπησε» και τις γεννήσεις - Γιατί τα ζευγάρια δεν παίρνουν την απόφαση.
Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου το ποσοστό της ανεργίας μεγαλώνει μήνα με το μήνα και ο φόβος της απόλυσης κυριαρχεί, οδηγεί τα νέα ζευγάρια στο να το σκέφτονται διπλά ή και τριπλά πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση να γίνουν γονείς. Το επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των γεννήσεων και ο αριθμός των εκτρώσεων, ο οποίος στη χώρα μας σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ:

Απλώς η αλβανική κυβέρνηση «μαγείρεψε» τα στοιχεία.

Η Εκλησιαστική και Πολιτιστική Διπλωματία.
Ο Ελληνισμός είναι έννοια ευρύτερη από το ελληνικό κράτος. Η Ορθοδοξία είναι το πνευματικό θεμέλιο που βοηθά το Έθνος να συνδέσει το παρελθόν με το μέλλον και να αποκτήσει Οικουμενική διάσταση.
Η προστασία των Ελληνορθοδόξων κοινοτήτων ανά την Υφήλιο και πολύ περισσότερο στη γειτονιά μας είναι υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας. Η εκκλησιαστική και πολιτιστική διπλωματία είναι μία δραστηριότητα που ταιριάζει στην Ιστορία μας και στην εθνική μας ταυτότητα, αρκεί να την ασκούμε σωστά.

Επαναφορά του Ελληνικού γένους ως προϋπόθεση εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές.

81 βουλευτές της ΝΔ επαναφέρουν με τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας την προϋπόθεση του Ελληνικού γένους ως προαπαιτούμενου για την εισαγωγή στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ), τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), τις Αστυνομικές Σχολές και τις Σχολές όπου φοιτούν οι κατατασσόμενοι στο Λιμενικό Σώματος.
Ο προβληματισμός που υπήρχε στην κυβέρνηση για τις πιθανές αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αλλά και η απαράδεκτη διστακτικότητα που επέδειξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος για μικροπολιτικούς λόγους ξεπεράστηκαν και πλέον κλείνει η κερκόπορτα που άνοιξε το 2010 ο τότε ΥπΕΘΑ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Και όμως μυστικές ξένες υπηρεσίες δρουν ανενόχλητα στην χώρα μας. Διεξαγωγή επιχειρήσεων της Μοσάντ στην Ελλάδα.

ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Η Μοσάντ απήγαγε τον Μπρεγκέ έξω από την Ηγουμενίτσα.
Για «συμμετοχή της Μοσάντ» στην απαγωγή του τρομοκράτη Μπρούνο Ο συνεργάτης του Κάρλος, Μπρούνο Μπρεγκέ «εξαφανίστηκε» το 1995 από το πλοίο με το οποίο ταξίδευε ανοιχτά της Ηγουμενίτσας. Πίσω από την «εξαφάνιση» φαίνεται τώρα ότι κρύβονταν οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Μπρεγκέ, στενού συνεργάτη του Κάρλος του Τσακαλιού, λίγο έξω από το λιμάνι της Κέρκυρας, κάνει λόγο μήνυμα ανθρώπου κοντά στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνεται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor.

Ξεμπροστιάστηκε πάλι ο Σύριζα: Ο Σόρος χρηματοδότησε την περιοδεία Τσίπρα στις ΗΠΑ!

Μια συνταρακτική αποκάλυψη (για όσους δεν είναι «μυημένοι» στα πολιτικά παρασκήνια, δηλαδή για το 99,9% του ελληνικού λαού) κάνει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche:
 ότι ο γνωστός εβραιοσιωνιστής διεθνής κερδοσκόπος-τοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, ήταν αυτός που κανόνισε και χρηματοδότησε το ταξίδι του… leader of SYRIZA στην Αμέρικα, μέσω του Ιδρύματός του «ΙΝΕΤ» και ότι χρησιμοποιεί τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του – και γενικότερα των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.

Εικόνες που συναντά κάνεις μόνο σε χωρία της αποκαλύψεως του ευαγγελιστή Ιωάννη![ΕΙΚΟΝΕΣ]

Εικόνες που προκαλούν δέος. Όσος καιρός κι αν περάσει, οι εικόνες από την πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία θα κόβουν την ανάσα. Όπως αυτές που τράβηξε ο Μαράτ Ακμεταλέγιεφ. Ο 31χρονος φωτογράφος είχε μόλις στήσει το τρίποδό του όταν είδε τον μετεωρίτη να εκρήγνυται. Νόμιζε, όπως όπως γράφει η Daily Mail, πως γινόταν πυρηνική έκρηξη. Παρά το σοκ, άρχισε να τραβά φωτογραφίες.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Είναι από τις φωτογραφίες που δε μπορούν να περιγραφούν με λόγια...

Μιά πυξίδα γιά τήν ἀντιμετώπιση ἐκ μέρους τῆς Ἓλλαδικῆς Ἐκκλησίας τῆς ἐπερχομένης ἠλεκτρονικῆς τυρρανίας.

Θέσεις τῆς Ρωσσικῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκκλησίας σχετικά μέ τήν ἀνάπτυξη τῶν τεχνολογιῶν καταγραφῆς καί ἐπεξεργασίας τῶν προσωπικῶν δεδομένων.'τά μέσα ἠλεκτρονικοῦ ἐλέγχου ὁδηγούν στήν ἀδυναμία ἐλευθέρας ὁμολογίας τῆς πίστεως τοῦ Χριστοῦ. '
Θέσεις  τῆς Ρωσσικῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκκλησίας σχετικά μέ τήν ἀνάπτυξη τῶν τεχνολογιῶν καταγραφῆς καί ἐπεξεργασίας τῶν προσωπικῶν δεδομένων.1. Κατά τή διάρκεια τῶν τελευταίων χρόνων πολλοί ἄνθρωποι, μεταξύ τῶν ὁποίων καί τέκνα τῆς Ρωσσικῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας φανερώνουν μιά σοβαρή ἀνησυχία λόγῳ τῆς εἰσαγωγῆς τῶν νέων ἠλεκτρονικῶν τεχνολογιῶν πού χρησιμοποιοῦνται κατά τήν συνεργασία τῶν πολιτῶν μέ τά κρατικά ἱδρύματα καί τούς ἐμπορικούς ὀργανισμούς.  Ἡ ἀνησυχία αὐτή ... ἐκφράζεται μέ ποικίλες μορφές διαφωνίας.
Παρόμοια ἀνησυχία γιά πρώτη φορά ἐμφανίστηκε μέ συχνά ἐρωτήματα γιά τήν ἐπιβολή τοῦ προσωπικοῦ φορολογικοῦ ἀριθμοῦ καί γι΄αὐτό στίς 19-20 Φεβρουαρίου 2001 ἐξετάστηκε τό θέμα αὐτό ἀπό τήν 7η Ὁλομέλεια τῆς Συνοδικῆς Θεολογικῆς Ἐπιτροπῆς  τῆς Ρωσσικῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

25,5 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση οθωμανικών μνημείων στην Ελλάδα.

Στη μνημονιακή Ελλάδα της κρίσης και της στέρησης, λεφτά υπάρχουν για ανακαίνιση οθωμανικών μνημείων! Αυτό προκύπτει από όσα ειπώθηκαν στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Ειδική Υπηρεσία Πολιτισμού και Τουρισμού της Γ.Γ. Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ με θέμα “Δράσεις τομέα Πολιτισμού στο ΕΣΠΑ-Πορεία υλοποίησης και μελλοντικές προοπτικές’.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η Γενική Γραμματέας Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης δράσεων τομέα Πολιτισμού στο ΕΣΠΑ. Η κα Μενδώνη επεσήμανε ότι “Το ΕΣΠΑ αποτελεί αυτή τη στιγμή όχι απλά την ατμομηχανή του Πολιτισμού, αλλά τον κύριο οικονομικό πόρο που κρατά ενεργό τον Τομέα στις συνθήκες της κρίσης και της σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής”

Τουρκικός Στρατός: Περισσότεροι οι αυτόχειρες από τους πεσόντες στο Κουρδιστάν.

Ο υπουργός αμύνης της Τουρκίας, Ισμέτ Γιλμάζ, απαντώντας σε γραπτή ερώτηση του Κούρδου βουλευτή Αλτάν Ταν, του Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP), ανέφερε ότι οι αυτοκτονίες των Τούρκων στρατιωτών τη δεκαετία 1-1-2002 / 1-1-2012 είναι κατά 50% μεγαλύτερος από εκείνον των πεσόντων στον πόλεμο και τις μάχες εναντίον των Κούρδων ανταρτών. Συγκεκριμένα ο Τούρκος υπουργός δήλωσε ότι ο αριθμός των αυτόχειρων στρατιωτών τα τελευταία δέκα χρόνια ανέρχεται στους 965 ενώ εκείνος των πεσόντων στις μάχες με τους αντάρτες του ΡΚΚ στους 601. Πάντως ο κ. Γιλμάζ διευκρίνισε ότι το ποσοστό των αυτόχειρων στρατιωτών δεν διαφέρει από αυτό της υπόλοιπης κοινωνίας!

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ > Άχνα από τους δυτικούς σπόνσορες των ισλαμοφασιστών για την γενοκτονική επίθεση στην Δαμασκό - Βίντεο



Κόμματα και κυβερνήσεις, χτυπούν ανηλεώς την ορθοδοξία στην Ελλάδα, όταν 17,000 τζαμιά στην Τουρκία έκανε ο Ερντογάν.

17.000 νέα τζαμιά κατασκευάστηκαν την περίοδο που ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν βρίσκεται στην εξουσία τα τελευταία δηλαδή χρόνια, ενώ την ίδια χρονική περίοδο τα νέα σχολεία που αναγέρθηκαν σε όλη την τουρκική επικράτεια φτάνουν τα... μηδέν. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Milliyet.
Πιο συγκεκριμένα τα τζαμιά στην Τουρκία όταν ανέβηκε ο Ερντογάν στην εξουσία ανερχόντουσαν στα 76.000 αριθμός ο οποίος εκτοξεύτηκε στα 93.000 στα τέλη του 2-12 ενώ τα δημόσια σχολεία από 32.000 παρέμειναν στα 32.000.

Κύπρος: Αναίδεια των «κυανόκρανων» για τα θύματα του «Αττίλα».

  Το καθηλωμένο από το 1974 αεροπλάνο, στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας στη νεκρή ζώνη, μετατράπηκε από σύμβολο πόνου και θύμησης, σε πίστα χορού για άντρες των Ηνωμένων Εθνών.
Χωρίς να σκεφτούν τι συμβολίζει αυτό το αεροπλάνο παρουσιάζουν τις χορευτικές τους ικανότητες...
Με ποιο δικαίωμα βεβηλώνουν αυτό το ιερό σύμβολο; Άραγε θα υπάρξει άμεση απάντηση από επίσημα χείλη;
Τα ερωτήματα που εγείρονται πολλά...
Το πιο σημαντικό ίσως είναι γιατί όλα αυτά λίγες ώρες πριν από τον β' γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο;

Την υγεία και τα μάτια μας.

  Σχεδόν όλα τα προβλήματα του ανθρώπου μπορούν να... περιμένουν για ένα εύλογο χρονικό διάστημα έως την επίλυσή τους. Ενα, εξ ορισμού, είναι ανυπόμονο και όποιος το αντιμετωπίζει οφείλει να δράσει άμεσα για να το ξεπεράσει: το πρόβλημα υγείας.
Από ένα χαλασμένο δόντι που προκαλεί αφόρητους πόνους έως τις βαριές ασθένειες, η απόσταση είναι μεγάλη. Ομως ο ασθενής ξέρει καλά ότι, είτε πρόκειται για μικρή ενόχληση είτε για σοβαρό κίνδυνο, πρέπει να προβεί στην αποκατάσταση της ζημιάς του οργανισμού του δίχως χρονοτριβή. Η υγεία δεν μπορεί να περιμένει.

Βόρεια Ήπειρος: "Με πορδές δεν βάφονται αυγά"..

Σχόλιο του ΦκμΚ σχετικά με την απουσία στήριξης του επίσημου Ελληνικού κράτους στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό:
"Tο ελληνικό κράτος την έχει γραμμένη την ελληνική μειονότητα στην Β.Ήπειρο και κάθε ελληνική μειονότητα παγκοσμίως.
Δεξιά και Αριστερά σε αγαστή συνεργασία γύρισαν την πλάτη σε κάθε τι που εθνικό που ξεφεύγει από τα σύνορα του ψευτορωμέικου. Υποτίθεται για διαφορετικούς λόγους αλλά σε κάθε περίπτωση με το ίδιο αποτέλεσμα. Η στήριξη του ελληνισμού της Β.Ηπείρου δεν ήταν δύσκολη υπόθεση ούτε θα κόστιζε υπέρογκα ποσά. Θα απαιτούνταν:

Τελικά οι Τούρκοι πρέπει να φοβούνται πολύ τον κ. Αβραμόπουλο.

Απάντηση με την οποία επιμένει στη νομιμότητα των κινήσεών της γνωστοποίησε η Άγκυρα, μετά την ελληνική ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ, με αφορμή τις άδειες για έρευνες υδρογονανθράκων που έ-χουν δοθεί στην τουρκική κρατική εταιρεία TPAO.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότι οι άδειες που δόθηκαν για έρευνες σε οικόπεδα στα έξι μίλια από το Καστελόριζο και στα έντεκα από τη Ρόδο αφορούν περιοχές εντός των ορίων της τουρκικής υφαλοκριπίδας.

Washington Post: Βιομετρική Ταυτότητα για όλους τους Αμερικάνους για να λυθεί το πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση

Οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν «με το μαλακό» το Κογκρέσο να προωθήσει τις παγκόσμιες "ταυτότητες" για όλους τους Αμερικάνους, αλλά και για ολόκληρο το δυτικό κόσμο. Η υπάκουη υπηρέτρια της Λέσχης Bilderberg, η εφημερίδα ‘The Washington Post’, έκανε έκκληση για μια «βιομετρική κάρτα» σε ένα κύριο άρθρο της στις 2 Φεβρουαρίου 2013.
Κορυφαία στελέχη της Washington Post συμμετέχουν κάθε χρόνο στις μυστικές συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg και έχουν λάβει ευχαριστίες από ηγετικά ονόματα της Bilderberg για το ότι ποτέ δεν έκαναν κάποια αναφορά σχετικά με τις συναντήσεις αυτές.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΗΠΑ, Ισραήλ, και Μεγάλη Βρετανία, προωθούν έξυπνες συσκευές για να μάθουν τα πάντα γύρω από τον Έλληνα. Πώς να τις αποφύγουμε….

Πώς λειτουργούν οι συσκευές αόρατης παρακολούθησης και ποιοι ακούν τα πάντα στην Ελλάδα.
«Οταν συζητάτε κρίσιμα θέματα: Να βγάζετε τις μπαταρίες από τα κινητά σας. Να μη μιλάτε κοντά σε εξωτερικά τζάμια κτιρίων. Να κατασκευάσετε κλωβούς ασφαλείας σε αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Να μην εμπιστεύεστε κινητά τηλέφωνα που φαίνονται αδρανή δίπλα σας γιατί πιθανώς έχουν ανοιχτή ακρόαση χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό». Αυτές είναι ορισμένες από τις οδηγίες που δίδονται τις τελευταίες εβδομάδες σε υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες ελληνικών δημόσιων οργανισμών αλλά και επιχειρήσεων, οι οποίοι χειρίζονται κρίσιμα θέματα.

Μια τρύπα στο νερό η εξωτερική πολιτική του κ. Αβραμόπουλου. Υφαλοκρηπίδα: Δεν κατέθεσε χάρτες η Ελλάδα στον ΟΗΕ!

 Μόνο κείμενο και όχι χάρτες και συντεταγμένες περιλάμβανε η επιστολή του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, η οποία παραδόθηκε στον γενικό γραμματέα του Οργανισμού, τον Κορεάτη Μπαν Κι Μουν, θεματοφύλακα της Συνθήκης για το Δίκαιο της Θάλασσας που υπογράφτηκε το 1982 στο Μοντέγκο Μπέι της Τζαμάικα και τέθηκε σε εφαρμογή στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός επικυρώσεων από τα κράτη, που είχε προβλεφθεί.