Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Και με τη βούλα η ανωμαλία στη Γαλλία!

Ο κιναιδισμός από ψυχασθένεια συνιστά μόδα παγκοσμίως και ολοένα και περισσότεροι ηγέτες φλερτάρουν ανοικτά με την μορφή αυτή της ανωμαλίας.
Παρά τις μαζικές αντιδράσεις σε ολόκληρη την Γαλλία, ο Γάλλος πρόεδρος και η γαλλική βουλή παρουσιάστηκαν αμετακίνητοι στη διάταξη νομιμοποίησης του γάμου των ανωμάλων (κιναίδων) και στη δυνατότητα να μπορούν ακόμη και να υιοθετούν παιδιά!!! Η Γαλλία λοιπόν είναι η δωδέκατη κατά σειρά χώρα που αποδέχεται με νόμο την ψυχασθένεια του κιναιδισμού, διαφοροποιώντας επίσημα τις θέσεις της και σ’ αυτό το σημείο από τον χριστιανικό νόμο περί ηθικής.

Συγκεκριμένα 249 βουλευτές υπερψήφισαν τη διάταξη, και χειροκρότησαν το αποτέλεσμα. Το επόμενο στάδιο στις χώρες της ανωμαλίας είναι να νομιμοποιήσουν την κτηνοβασία και την παιδοφιλία, αφού πρώτα προβούν στην κατάλληλη προετοιμασία της κοινωνίας (βλ. τηλεοπτικά σήριαλ, κινηματογραφικές ταινίες), ως σεξουαλική διαφορετικότητα. Και τότε, όπως έπραξαν τώρα οι Γάλλοι βουλευτές της αριστεράς που χειροκρότησαν όρθιοι κατά την αναγγελία του αποτελέσματος φωνάζοντας «ισότητα, ισότητα» θα πράξουν κάτι αντίστοιχο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί περίπου 5.000 τροπολογίες για το επίμαχο νομοσχέδιο, με τον κοινοβουλευτικό διάλογο να ολοκληρώνεται στις 12 Φεβρουαρίου. Στο μεταξύ έξω από το κοινοβούλιο, πολίτες και οργανώσεις που αντιτίθενται στους γάμους μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Παρά τις αντιδράσεις η γαλλική κυβέρνηση ήταν αποφασισμένη για την εφαρμογή του νόμου. Σ’ αυτό συνηγόρησε και το ισχυρό αθόρυβο όπλο των οίκων ανομίας, δηλαδή οι δημοσκοπήσεις!!! Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι το 63% των Γάλλων πολιτών τάσσεται υπέρ της σύζευξης μεταξύ ανωμάλων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίμαχο νομοσχέδιο, που τελικά έγινε νόμος αποτελούσε προεκλογική δέσμευση του Σοσιαλιστή Προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Κάτι αντίστοιχο ας μην λησμονούμε έχει υποσχεθεί και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας στα εν Ελλάδι σωματεία των ανωμάλων! Και μάλιστα το υποσχέθηκε πριν ακόμη εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας.
Το δικαίωμα της ανώμαλης σύζευξης για άτομα του ιδίου φύλου είναι αναγνωρισμένο νομικά ήδη στην Ολλανδία (υπάρχει και κόμμα παιδοφιλίας και ανεπτυγμένο δίκτυο πορνείας), στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Νορβηγία ( λειτουργούν νόμιμα οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες), την Σουηδία, την Ισλανδία και την Δανία (νόμιμοι οίκοι ανοχής κτηνοβατών). Το γαλλικό νομοσχέδιο θυμίζει σε πολλά την νομοθεσία αυτών των χωρών και το βέβαιο είναι ότι θα επεκταθεί μελλοντικά και σε άλλες μορφές.
Συγκεκριμένα, το άρθρο 143 δίνει το δικαίωμα σε ανωμάλους να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου (!!!) αλλά και να υιοθετούν παιδιά (!!!). Όπως ακριβώς και τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια θα μπορούν είτε να υιοθετήσουν μαζί η ο ένας εκ των δύο θα έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει το παιδί του άλλου.
Την ίδια ώρα ένας Γάλλος θα είναι ελεύθερος να παντρευτεί άτομο του ίδιου φύλου από άλλη χώρα αλλά και δύο άτομα χωρίς γαλλική υπηκοότητα θα μπορούν να παντρευτούν σε γαλλικό έδαφος ακόμα κι αν η χώρα τους δεν αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα. Το παιδί σύμφωνα με το υπάρχον νομοσχέδιο δεν παίρνει αυτόματα το όνομα του πατέρα αλλά και των δύο γονιών με αλφαβητική σειρά, μία διάταξη που αναμένεται να διαφοροποιηθεί.
Στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2009 έγινε μία απόπειρα υπέρ της ανωμαλίας σε συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που απέβλεπε να βολιδοσκοπήσουν τις αντιδράσεις της κοινωνίας και να προετοιμάσουν το έδαφος για να ψηφιστεί αντίστοιχος νόμος. Συγκεκριμένα ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης για ετερόφυλα ζευγάρια και απορρίφθηκε πρόταση 19 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για επέκταση αυτού και στα ανώμαλα ζευγάρια. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει μελλοντικά και την ελληνική Βουλή, αφού εμμέσως η Ελλάδα το έχει αποδεχθεί με την Συνθήκη της Λισσαβόνας (Ευρωσύνταγμα)! Η επίσημη θέση του νυν Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, όπως αυτή εκφράστηκε στην συνεδρίαση της ΔΙΣ το Δεκέμβριο του 2009 είναι ότι το ζήτημα αυτό δεν άπτεται των θεμάτων της Εκκλησίας (!!!) αλλά αποτελεί θέμα της Πολιτείας.

Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013