Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

19.02.2013: 1093 νύχτες προδοσίας και υποταγής

του Γιώργου Αδαλή*
Χίλιες και ενενηντατρείς νύχτες πέρασαν από την αποφράδα εκείνη μέρα, που ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βγήκε από το Καστελόριζο να προαναγγείλει ουσιαστικά το δράμα του Ελληνικού λαού. Προανήγγειλε στην ουσία την είσοδο της χώρας σε αποικιοκρατικό καθεστώς. Και μάλιστα προανήγγειλε την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα μετά από μυστικές διαπραγματεύσεις. Γι αυτό και στο βίντεο που ακολουθεί, με την ομιλία του, πουθενά μα πουθενά δεν αναφέρει τις λέξεις «Διεθνές Νομιασματικό Ταμείο»! Πουθενά! Ενώ ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά!

Η δήλωσή του αυτή βλέπετε, σκηνοθετήθηκε από ειδικούς, όχι τόσο ως μήνυμα προς τον ελληνικό λαό αλλά κυρίως ως μήνυμα προς τον τραπεζικό Οίκο Rotschild και την Bundesbank.Μιλά για «Ιθάκες», για «αγορές», για «οξυγόνο», «Δικαιοσύνη», «ανάπτυξη» και ένα σωρό άλλα φαιδρά τα οποία είχε ξεπουλήσει τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι που τον διαδέχτηκαν, πριν από πολλά χρόνια! 1093 νύχτες πέρασαν από εκείνη τη μέρα που ο ΓΑΠ διάλεξε το Καστελόριζο, «το διεθνές έμβλημα του νέου Eldorado», για να δηλώσει σε όλες τις κατευθύνσεις πως «εδώ υπάρχει πολύ χρήμα και θα σας το δώσω … κοψοχρονιά»!
1093 νύχτες πέρασαν από τότε και σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι έμειναν άνεργοι!
1093 νύχτες πέρασαν για να καταστραφεί ολοσχερώς η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας , η μικρομεσαία επιχείρηση!
1093 νύχτες πέρασαν, για να δώσουν τέλος στη ζωή τους πάνω από 4.000 συνάνθρωποί μας!
1093 νύχτες πέρασαν για να καταστραφεί πλήρως ο δημόσιος τομέας, να απαξιωθεί η περιουσία του και να ξεπουληθεί φτηνά στα κοράκια
1093 νύχτες, γεμάτες τρόμο, αγωνία για το τι ξημερώνει η επόμενη μέρα για τα παιδιά μας!
1093 νύχτες, που όλοι αυτοί εξακολουθούν να παίζουν στα ζάρια το μέλλον ενός ολάκερου λαού!
1093 νύχτες εκβιασμών από ανθρωπάρια όπως ο Πολ Τόμσεν
1093 νύχτες απειλών από τους Γκαουλάϊτερ της Μέρκελ όπως ο Χορστ Ράιχενμπαχ
1093 νύχτες εγκλωβισμού του τραπεζικού συστήματος της χώρας από τον Μπομπ Τράα
1093 νύχτες «μαστίγιο και καρότο» από την συμμορία των «ΑΑΑ» της Μέρκελ και των υπολοίπων διεθνών γκάνγκστερ.
1093 νύχτες απόλυτης υποταγής του πολιτικού συστήματος σε όλους αυτούς
1093 νύχτες ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των πολιτικών που εντέλλονται στο όνομα του … Ελληνικού λαού, να ξεπουλήσουν όλα αυτά που κατακτήσαμε με αίμα σε αλλεπάλληλους πολέμους, στους Banksters.
1093 νύχτες διακυβέρνησης από απατεώνες που δεν θα διστάσουν θα κυβερνήσουν τη χώρα ακόμη κι αν αποκτήσουμε μια … άλλη σημαία!
1093 νύχτες, χωρίς κανάλια και ενημέρωση, γιατί όλα ελέγχονται απόλυτα
1093 νύχτες, στις οποίες επιχειρούν άλλοτε με πολύ ξύλο κι άλλοτε με πλύση εγκεφάλου, να πείσουν τον Ελληνα ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό του!!!
Αναρωτιέμαι, πόσες νύχτες πρέπει να περάσουν ακόμη, για να καταλάβουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να τους πετάξουμε στη θάλασσα; Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, «αύριο» να ξημερώσει μια καλή μέρα για όλους μας…