Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μας σκοτώνουν και φεύγουν για Αλβανία.

 Εύβοια: Οι γονείς του δολοφόνου έβαλαν λουκέτο στο σπίτι τους!Όταν έμαθαν πως το παιδί τους είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που ''πάγωσε'' την Ιστιαία, έκλεισαν το σπίτι και πήραν το δρόμο για την Αλβανία...Μπορεί να πέρασαν μέρες αλλά ακόμα η τοπική κοινωνία της Ιστιαίας είναι μουδιασμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μία ηλικιωμένη γυναικούλα.
Μάλιστα όταν μαθεύτηκε και ποιος είναι ο δολοφόνος, τότε πάγωσαν ακόμα πιο πολύ μιας και δεν πίστευαν πως ένας γείτονας θα προχωρούσε σε αυτή την πράξη. Την ίδια ώρα οι γονείς του 24χρονου δράστη έβαλαν λουκέτο στο σπίτι τους, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία και έφυγαν από την πόλη.
Το χρονικό της δολοφονίαςΟ Αλβανός δολοφόνος έσπασε το τζάμι της πόρτας και μπήκε στο σπίτι. Δεν περίμενε να την βρει ξύπνια και ξαφνιάστηκε όταν την είδε. Με τον γκασμά που είχε στα χέρια, την πλησίασε και όταν την έπιασε στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε να την χτυπά με μανία στο κεφάλι μέχρι που ξεψύχησε!

Η ίδια έπεσε νεκρή στο κρεβάτι της. Ο δράστης άρχισε να ψάχνει το σπίτι για χρήματα αλλά όταν δεν βρήκε κάτι, πήρε ένα σύρμα, ίδιο με αυτό που πλένουμε τα πιάτα και άρχισε να καθαρίζει τα αποτυπώματα του και τα αίματα για να μην φανεί σαν δολοφονία.