Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ..«Ρεπούση-Δημαρ και Συριζα περιφρονούν τον Ελληνικό λαό»..

 'Η Ελληνική Πολιτεία εκ του Συντάγματός της.'
Η κ. Ρεπούση και οι συνοδοιπόροι της, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται  ως 'παλαιοημερολογίτες του διαφωτισμού,' αναφέρει σε σημερινή του ανακοινωθέν  ο μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, με αφορμή τις δηλώσεις της περί  κατάργησης της υποχρεωτικής διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών στα ελληνικά σχολεία.
Η κ. Ρεπούση με τους 1700 ψήφους επί του συνόλου των 220.000  ψηφοφόρων της Α εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά οφείλει τη παρουσία της στον επαίσχυντο νόμο Παυλόπουλο, υπογραμμίζει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η πλήρης ταύτισις των εκπροσώπων της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις της κ. Μ. Ρεπούση, Βουλευτού της Α΄ εκλογικής Περιφερείας Πειραιώς μας υποχρεώνει να ενημερώσωμε με τα κάτωθι:
1. Οι κατά καιρούς δηλώσεις της κ. Μ. Ρεπούση, που βάλλουν κατά της εθνικής και θρησκευτικής ιδιοπροσωπείας του Έθνους επιδιώκουν την αρνητική διαφήμιση, εφ’ όσον η συγκεκριμένη έχει το «ιλλιγγιώδες» εκλογικό εκτόπισμα των 1700 ψήφων επί συνόλου 220.000 ψηφοφόρων της Α’ εκλογικής Περιφερείας Πειραιώς και οφείλει την παρουσία της στα πολιτικά δρώμενα στον επαίσχυντο Νόμο Παυλόπουλου την στιγμή που συνυποψήφιοί της στην εκλογική της περιφέρεια έμειναν στο σπίτι τους με χιλιάδες ψήφους περισσοτέρους των δικών της.

2. Η κ. Μ. Ρεπούση και οι συνοδοιπόροι της στη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως παλαιοημερολογίται του «Διαφωτισμού»....
και δεν έχουν «πάρει είδηση» ότι ο Διαφωτισμός στην Ευρώπη γκρεμοτσακίστηκε στα έργα του, δηλ. στο εφιαλτικό Ολοκαύτωμα του ψυχανώμαλου Χίλτερ και στις εκατόμβες των δολοφονημένων και κατακρεουργημένων στα στρατόπεδα της Σιβηρίας και στα Γκουλάγκς του «συντρόφου» Στάλιν.

Δεν έχουν πάρει είδηση ότι το εβδομηντάχρονο Εργοστάσιο του Κομμουνισμού-Αθεϊσμού κατέρρευσε μετά τρομακτικού πατάγου στις πρώην δύστυχες χώρες του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού και αυτοί οι «παλαιομοδίτες» «Κουάκεροι και Μενωνίτες» του κομμουνιστικού ψευδοϊδεολογήματος αγωνίζονται να κρατήσουν τις αντιπροσωπείες, με πατέντες, χωρίς ανταλλακτικά από το εργοστάσιο που διαλύθηκε.

3. Η κ. Μ. Ρεπούση και οι συνοδοιπόροι της στη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν την περιφρόνησή τους στο Σύνταγμα της Χώρας, δηλ. στον Ελληνικό λαό που το ψήφισε εφ’ όσον με τις δηλώσεις τους ποδοπατούν τα άρθρα του Συντάγματος που αναγνωρίζουν, σεβόμενα ασφαλώς την αρχή της ανεξιθρησκείας Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα και υποχρέωση της Πολιτείας για την ανάπτυξη εθνικής και θρησκευτικής ορθοδόξου συνειδήσεως των πολιτών και ειδικώτερα των νέων ανθρώπων καθώς και την υποχρέωση διατηρήσεως της εννοίας του Έθνους, δομικό στοιχείο της οποίας είναι η Ορθόδοξη αυτοσυνειδησία.

Η Ελληνική Πολιτεία εκ του Συντάγματός της δεν είναι ουδετερόθρησκο ή λαϊκό κράτος και το Σύνταγμα μας άρχεται με την επίκληση του Παναγίου Ονόματος του Τρισυποστάτου Θεού κατά του οποίου αβυσσαλέο μίσος τρέφουν μόνον οι δαιμονιώντες μέτοχοι του δαιμονικού περιπαίγματος που όπως αποδεικνύεται είναι οι ανωτέρω.


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_1337.html#ixzz2e8gVcUrb