Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Βρισκόμαστε σε μια συνεχή ταπείνωση από το τουρκικό κατεστημένο.

Τουρκική επέκταση.Οσα φάνταζαν αδιανόητα θεωρούνται πλέον πιθανά!
Μόνο αλγεινές εντυπώσεις μπορεί να προκαλέσει η είδηση ότι η Μαρίνα Φλοίσβου περνάει στην ιδιοκτησία του τουρκικού ομίλου Dogus. Η συγκεκριμένη επιχειρηματική αλυσίδα έχει στόχο την εξαγορά κι άλλων μαρινών στην ελληνική επικράτεια και με τα ΜΜΕ, τα οποία διαθέτει, προσφέρει ισχυρή στήριξη στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν.
Η πολιτική που ασκεί εντός του τουρκικού εδάφους τώρα αναμένεται να επεκταθεί και εντός της ελληνικής επικράτειας.
Η δυναμική της οικονομικής κρίσης ευνοεί τους σχεδιασμούς των Τούρκων για σταδιακή υπαγωγή της Ελλάδας στη δικαιοδοσία της Αγκυρας. Η οικονομία και ο έλεγχος επιχειρήσεων και περιοχών της πατρίδας μας είναι επικουρικά εργαλεία για την εμπέδωση των στόχων της νεοοθωμανικής ελίτ. Το μεγάλο ατού του τουρκικού μεγαλοϊδεατισμού είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας και η αδιάκοπη, έμπρακτη αμφισβήτηση της δυνατότητας άσκησης κυριαρχίας από τους Ελληνες - μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
 Τελευταίο κρούσμα αμφισβήτησης της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας είναι οι... βόλτες που έκανε εντός των χωρικών υδάτων μας η τουρκική κορβέτα Beykoz, η οποία έφτασε ανενόχλητη εγγύς της Κύθνου και αποχώρησε με την ησυχία της.
Τα Ιμια παραμένουν απροσπέλαστα για τους Ελληνες. Η προδοτική πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη τα γκρίζαρε και από τότε ουδείς τολμά να τα αντιμετωπίσει ως τμήμα των ελληνικών εδαφών.
Στη Θράκη, το τουρκικό προξενείο τρομοκρατεί τους ορθοδόξους, τους μουσουλμάνους και τους Πομάκους - χωρίς καμία συνέπεια για τους πράκτορες της Αγκυρας. Η άμυνά μας είναι αντικείμενο περικοπών και πειραματισμών της τρόικας, ενώ οι γείτονες εξοπλίζονται έως τα δόντια.
Ο,τι έχει απομείνει από την ελληνική οικονομία και το επιχειρηματικό τοπίο της Ελλάδας διαβρώνεται από τα τουρκικά κεφάλαια. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρακτορεύουν κανονικά τις τουρκικές επιδιώξεις πολιτισμικής επέκτασης και εξοικείωσης του λαού μας με την ιδέα της φινλανδοποίησης της χώρας.
Η κατάσταση μέρα με την μέρα επιδεινώνεται δραματικά και η δυσκόλως αποκτηθείσα ανεξαρτησία μας έχει τεθεί εν εμφιβόλω. Οσα φάνταζαν αδιανόητα θεωρούνται πλέον πιθανά!
dimokratianews.gr