Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ξέχασε την Ρωσία ο Μπαγίς και μετά …ξύπνησε.

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Μπαγίς - "Εάν προκληθεί ο τουρκικός στρατός θα το μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη"Αν προκληθεί η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας, θα μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη τόνισε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, όπως μεταδίδει το NewsIt Κύπρου.
Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει ο Εγκεμεν Μπαγις, αφού δεν δίστασε να απειλήσει ανοικτα τον Πρέσβη της Κύπρου ενώπιων της Ιρλανδικής Βουλής.
Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, επικεφαλής των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, είπε ότι κανείς δεν πρέπει να προκαλεί τις στρατιωτικές δυνατότητες της Τουρκίας απομακρύνοντας την από την ΕΕ και ότι "αν προκληθεί η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας, θα μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη».
Αναφερόμενος στο κυπριακό ,συνέχισε από εκεί που δεν σταμάτησε ποτέ, κάνοντας λόγο για οποιαδήποτε λύση επιτευχθεί , η οποία όμως, να στηρίζεται σε "πολιτική ισότητα" ενώ, συμπλήρωσε, ότι το Κυπριακό δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας προσθέτοντας, ότι η επίλυσή του, δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την ένταξη της Κύπρου.

newsit.gr