Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Κασιδιάρης: Απαγορεύεται να συναθροίζονται δημόσια οι μετανάστες.


Kasidiaris από CDemo83
Τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης για τις δημόσιες συναθροίσεις των μεταναστών και για τα επεισόδια στον Πειραιά κατά τη μεταφορά του Πακιστανού (Vid)
Την αντίθεση της Χρυσής Αυγής στις δημόσιες συναθροίσεις των μεταναστών, εξέφρασε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή "είναι αντίθετη στο δικαίωμα των μεταναστών να προσεύχονται σε δημόσιους χώρους" και υπογράμμισε ότι "το Σύνταγμα επιτρέπει δημόσιες συναθροίσεις μόνο σε Έλληνες".



Παραδέχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή έχει "αντιδράσει" σε ανάλογες συναθροίσεις, ενώ αρνήθηκε να συγκρίνει τους "παππούδες μας που πήγαν στην Αμερική με τους Πακιστανούς".
Επιπλέον, υποστήριξε ότι είναι παράλογο να δίνονται στάδια για να προσεύχονται οι μετανάστες.
Για το περιστατικό στον Πειραιά
Για την πρόσφατη αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο λιμάνι του Πειραιά, ανέφερε ότι "οποιοσδήποτε και να ήταν θα κάναμε το ίδιο και θα αντιδρούσαμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο". "Ήταν απλώς μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αν έγιναν και κάποια επεισόδια, συμβαίνουν αυτά".
Συμπλήρωσε ότι "το πρώτο πράγμα που κάνει η Χρυσή Αυγή, όταν υπάρχει αδικία είναι να βγει στο δρόμο και δεν υπήρχε τη στιγμή εκείνη άλλος καλύτερος τρόπος από μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον τόπο που κατέβαινε αυτός ο εγκληματίας".
Κατήγγειλε ότι ο Πακιστανός ευνοήθηκε της ελληνικής δικαιοσύνης καθώς έγινε αποδεκτό το ότι δήλωσε ανήλικος ώστε να μην μεταφερθεί σε κανονικές φυλακές, αλλά σε ανηλίκων.
Τέλος, χαρακτήρισε επικοινωνιακό σόου την επιχείρηση "Ξένιος Ζευς".
news247.gr