Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πιάσανε Πακιστανούς με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Σκοτώνουν την ελληνική νεολαία και θησαυρίζουν...
Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ηρωίνη βάρους 605 γραμμαρίων. Μπορεί κανείς να υποθέσει, πόσες ποσότητες έχουν περάσει απαρατήρητες, μιας και οι γραφειοκράτες της χώρας μας, δεν συνηθίζουν να παίρνουν τα εύσημα σε θέματα ασφαλείας... Η ηρωίνη, βρέθηκε συσκευασμένη σε δεκάδες μπαλόνια τα οποία έφτασαν στην Αθήνα, μέσα σε δέμα που περιείχε φορτιστές κινητών τηλεφώνων.
 Οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ, παρακολούθησαν την πορεία του δέματος και συνέλαβαν τους παραλήπτες του στο ταχυδρομείο, δύο Πακιστανούς, μονίμους κατοίκους Αθηνών, ηλικίας 38 και 40 ετών.
Τα «φυντάνια» της πολυπολιτισμικότητας, που κατέφτασαν στη χώρα μας με τη χορηγία της τουρκικής ΜΙΤ και παρέμειναν εδώ με τη χορηγία των ΜΚΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Πάκη και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δεν λένε να κάτσουν ήσυχα. Εξάλλου γνωρίζουν πως ό,τι κι αν κάνουν, στη ΓΑΔΑ θα εμφανιστούν για να τους συμπαρασταθούν αριστεροί δικηγόροι, στελέχη ΜΚΟ αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των διαφόρων συνιστωσών του. Κι έτσι, έχουν αποθρασυνθεί, μετέχοντας σε κάθε μορφή εγκληματικής δραστηριότητας. Οι Πακιστανοί, ο πρωθυπουργός των οποίων ευχαρίστησε προ διετίας τον ΓΑΠ που δέχθηκε εδώ όσους δεν ήθελαν στο Ισλαμαμπάντ, «διαπρέπουν» σε κάθε μορφή εγκληματικότητας, χέρι-χέρι με τους παρόμοιας «κουλτούρας» Μπαγκλαντεσιανούς. Πολυπολιτισμικότητα λέγεται αυτό...