Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Τι κάρτα, τι μασωνική φακέλωση; Ε! όχι η Βελζεβουλική αυτή Ιεραρχία δεν θα περάσει!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΡΤΟΦΑΚΕΛΩΜΑ
Σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου η παρούσα κυβέρνηση σχεδιάζει, μέσα στο πλαίσιο, όπως υποστηρίζει, της Συνθήκης του Σένγκεν, να δημιουργήσει μία νέα ταυτότητα για κάθε Έλληνα Πολίτη. Την ονοματίζει «έξυπνη Κάρτα του Πολίτη», στην οποία θα εμπεριέχονται ηλεκτρονικά (σε ειδικό τσιπ) όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου! Σ’ αυτήν θα ενσωματωθούν σε πρώτη φάση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και χωρίς γραφειοκρατία! Επίσης στο μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί και η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών...
Το όλο εγχείρημα στην αρχική του μορφή παρουσιάζεται πως δήθεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στην απονομή της δικαιοσύνης στην ελληνική κοινωνία, στην πάταξη της φοροδιαφυγής, στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, στην εν γένει άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ένας ιερέας για το στρατόπεδο των καταδρομέων.

«Ιστορική αναγκαιότητα οι καλές σχέσεις με την Τουρκία» θα πει για την συνάντησή του με ομολόγους του στρατού στην Τουρκία .Ζητά να καλυφθεί το κενό του ιερέα στη Νέα Σάντα όπου εκκλησιάζονται και οι καταδρομείς της νέας μονάδας.
«Τον γείτονά σου δεν μπορείς να το αλλάξεις, είναι εκεί δίπλα σου, τον φίλο σου τον επιλέγεις, τους συγγενείς σου τους φορτώνεσαι» θα πει ο αρχηγός του ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος μιλώντας στην εκπομπή σε «πρωινό χρόνο» στο Χρόνος 87,5fm όταν ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη επίσημη συνάντηση που είχε με ομολόγους του στην Τουρκία. Η απάντησή του ήταν πολύ εύστοχη ενώ έκλεισε με το δεδομένο ότι «στην εποχή μας επιδιώκουμε να έχουμε καλή σχέση και επικοινωνία με του γείτονες υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την Τουρκία που προσπαθούμε να τον διατηρούμε ανοικτό.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Eλλάδα: Τουρκική κορβέτα, "κόβει" βόλτες στο Σούνιο και στον Αργοσαρωνικό! - Νέα επίδειξη ισχύος, από τους Τούρκους, νέα σιγή ιχθύος από την κιυβέρνηση

Η τουρκική κορβέτα ΤCG "Beykoz" (F-503), η οποία χθες, έπλεε στο νότιο Αιγαίο, με κατεύθυνση βορειοδυτική, σήμερα, κάνοντας μια "βόλτα" στα ανατολικά του Αργοσαρωνικού, ανάμεσα στην Κύθνο και το νησάκι Άγιος Γεώργιος (Τζώρτζης), διέπλευσε νότια της Μακρονήσου και του Σουνίου, πέρασε ανάμεσα Μακρόνησο και Τζια, και κατευθύνεται μέσω του Καφηρέα (Νότια Εύβοια) προς τα βόρεια.
Το τουρκικό πολεμικό σκάφος, παρακολουθείται από το ελληνικό πολεμικό, ΤΠΚ "Κρυσταλλίδης".
Από το ΥΠΕΘΑ ή το ΓΕΝ, δεν υπάρχει επί του παρόντος καμμία ανακοίνωση, προφανώς σε μια προσπάθεια να μείνει κρυφή, η προκλητική αυτή ενέργεια, η οποία δεν αποτελεί παρά επίδειξη δύναμης.

Επίδοξοι τρομοκράτες και πράκτορες της ΜΙΤ εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Mε έντονο προβληματισμό, αλλά και έκδηλη ανησυχία, παρακολουθούν οι ελληνικές Αρχές την ανάπτυξη μιας διευρυμένης μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα, τα μέλη της οποίας προέρχονται στην πλειονότητά τους από χώρες με έντονη τη δράση ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων όπως το Αφγανιστάν, το Ιράκ, αλλά και το Πακιστάν.
 Πρόκειται για χιλιάδες άτομα που έχουν καταφθάσει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, χωρίς κανείς να μπορεί με ακρίβεια να προσδιορίσει εάν ανήκουν σε κάποια διεθνή τρομοκρατική οργάνωση, τις σχέσεις τους με ξένες υπηρεσίες και το ρόλο που πιθανόν να διαδραματίσουν στο ενδεχόμενο μιας προσπάθειας αποσταθεροποίησης της χώρας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου έχει σταλεί σχετική έκθεση με την οποία αναλύονται οι κίνδυνοι που ενέχουν για την Ελλάδα μια σειρά από ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που διαβιούν στη χώρα μας και τα οποία, όπως επισημαίνεται, «τελούν εν υπνώσει».
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έκθεσης γίνεται αναφορά, μεταξύ άλλων, ακόμη και για το ρόλο του αλβανικού παράγοντα, στο μέτρο που το 1/3 των Αλβανών που διαβιεί στη χώρα μας είναι μουσουλμάνοι, με έντονη μάλιστα την εχθρότητα προς τους χριστιανούς συμπατριώτες τους.

"Σουρωτήρι" και αναξιόπιστη η νέα γερμανική "Κάρτα του Πολίτη". Επόμενο βήμα,χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο!!!

Οι νέες "έξυπνες ταυτότητες" που εξέδωσε η Γερμανική κυβέρνηση είναι ευπρόσβλητες και εύκολα υποκλέπτονται τα στοιχεία που είναι καταγεγραμμένα στο microchip. Οι ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες που θα αποτυπώνονται στις νέες γερμανικές ταυτότητες με τα μικροτσίπ και οι οποίες θα κυκλοφορήσουν από τον ερχόμενο Νοέμβριο, υποκλέπτονται πολύ εύκολα σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε σε ένα τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων.
Ο τηλεπαρουσιαστής του καναλιού ARD ’ κάλεσε ” μέλος της οργάνωσης χάκερ με την ονομασία "Chaos Computer Club " για να ανακαλύψει πόσο ασφαλή ήταν τα αμφισβητούμενα νέα τσιπ ραδιοσυχνότητας (RIHD) με τα οποία θα είναι εφοδιασμένες οι νέες Γερμανικές ταυτότητες.

Ο υπηρέτης του σιωνισμού Άλεξ Ρόντος στα βαλκάνια.

Πάλι ο Άλεξ Ρόντος... Για να δούμε τι δεν θα πάει καλά αυτή τη φορά. Γιατί τις δύο προηγούμενες, διαμελίστηκε η Γιουγκοσλαβία και έγινε η σύρραξη Γεωργίας-Ρωσίας. Η πληροφορία λοιπόν ότι ο «σκιώδης» αυτός (όσο και ύποπτος, δεδομένου ότι μετείχε μέχρι και σε επιτροπή του... Κογκρέσου των ΗΠΑ!) συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου κόβει βόλτες στα Βαλκάνια (Βελιγράδι και Σκόπια, μεταξύ άλλων) ως πρέσβης εκ προσωπικοτήτων της Ελληνικής Δημοκρατίας, φέροντας μάλιστα ελληνικό διπλωματικό διαβατήριο, επανέφερε εφιάλτες.
Ακούστε και τα χειρότερα: οι «πρωτοβουλίες» του τύπου αυτού, γίνονται χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο ΥΠΕΞ, Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος αιφνιδιασμένος δήλωσε: «Όπως γνωρίζετε, ο Ρόντος είναι πολύ καλός γνώστης της περιοχής των Βαλκανίων. Υπήρξε και στο παρελθόν συνεργάτης του υπουργείου Εξωτερικών.

Ηλεκτρονικές κάρτες και ηλεκτρονικό φακέλωμα. Ζούμε τις μέρες τις αποκαλύψεως!

“Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του”. (Αποκάλυψη 13:16,17)
Η ΜΙΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ !!!
Στην έκδοση μιας ηλεκτρονικής κάρτας στην οποία θα «περνούν» όλες οι συναλλαγές των φορολογουμένων προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.
Η κάρτα θα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή και θα απαλλάξει τους πολίτες από την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στο υπουργείο Οικονομικών να έχει πλήρη εικόνα του ΦΠΑ.

FAKE GREEK CRISIS - Ψεύτικη Ελληνική κρίση (Βίντεο)

Πολιτισμικό έγκλημα διαπράττουν οι Τούρκοι, βυθίζουν κάτω από το νερό την αρχαία Ελληνική πόλη των Αλλιανών.

Η αρχαία πόλη των Αλλιανών, στη δυτική Τουρκία θα μπορούσε να είναι ένας αρχαιολογικός χώρος όπως οι υπόλοιποι, όμως εδώ δεν γίνονται ανασκαφές, αλλά θάβεται η πόλη. Υπό τα έκπληκτα μάτια των αρχαιολόγων, στους οποίους δεν επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο, οι εργάτες αδειάζουν άμμο στα θεμέλια του νοσοκομείου του Γαληνού, πατέρα της φαρμακολογίας που γεννήθηκε τον 2ο αιώνα μ.Χ. στη γειτονική πόλη της Περγάμου.
Σύντομα οι θέρμες, με τις δεξαμενές που ακόμα γεμίζουν από μία θερμή πηγή και προστατεύονται από τοίχους ύψους 5 μέτρων, η αίθουσα με τις μονολιθικές κολώνες, τα μωσαϊκά και οι αλέες θα εξαφανιστούν κάτω από την άμμο, αφού πρώτα καλυφθούν από ένα προστατευτικό επίχρισμα.
Στόχος της επιχείρησης: να διατηρηθεί ο αρχαιολογικός χώρος για τις μελλοντικές γενιές. Διότι προς το παρόν η διοίκηση αποφάσισε ότι σύντομα η κοιλάδα θα γίνει τεχνητή λίμνη για την άρδευση 80.000 στρεμμάτων γεωργικής γης.

Οι Εβραίοι έβλεπαν πάντα την Κύπρο ως «Αυτοκρατορία του Μεγάλου Ισραήλ». Αυτοί είναι οι αίτιοι για την οδύσσεια της Κύπρου!

Περίμεναν κάποιοι να ξεσπάσει η κρίση ανάμεσα στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, προκειμένου να διαφανεί ξεκάθαρα πιά το «ενδιαφέρον» των Εβραίων για την Κύπρο. Η κυπριακή διπλωματία –αν μπορούμε να επικαλεσθούμε την ύπαρξή της- ουδέποτε εστίασε την προσοχή της σε αυτό το «ενδιαφέρον» των Εβραίων για το νησί μας και πριν από την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, αλλά και μετά.
Η πολιτική μας ηγεσία ποτέ της δεν ανέλυσε το Σχέδιο Χερτζ (1902), που απέβλεπε στην εγκατάσταση Εβραίων της Διασποράς στην Κύπρο και την προσάρτησή της στην «Αυτοκρατορία του Μεγάλου Ισραήλ».
Ποτέ της δεν προβληματίστηκε, γιατί στα γεγονότα του 1963-64 ανάμεσα στις ηγετικές θέσεις των Τούρκων τρομοκρατών ήσαν 24 Εβραίοι. Ούτε γιατί λίγους μήνες μετά, στις αρχές του 1965, το Ισραήλ κήρυξε τον οικονομικό πόλεμο κατά της Μεγαλονήσου.
Έγινε το πραξικόπημα και η τουρκική εισβολή το 1974 και η πολιτική μας ηγεσία δεν συνέλαβε την ουσία των πραγμάτων. Γιατί ο Εβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ οργάνωσε το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή;Το αμερικανικό περιοδικό «Νιούζ – Γουήκ» στις αρχές Μαρτίου του 1975 είχε αποκαλύψει τα σχέδια του Κίσσινγκερ, ο οποίος πρότεινε:

Θράκη: ο ΓΑΠ σπέρνει ανέμους, η Ελλάδα θερίζει θύελλες...

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια, μια "πολυπολιτισμική" επιλογή του Γ. Παπανδρέου στη Θράκη αποδεικνύεται Δούρειος Ίππος της Άγκυρας.Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη Δημαρχία Κομοτηνής στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, επικεφαλής ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού με τίτλο "Πρώτο Βήμα για την Ισότητα".
Κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της αποκάλεσε τη μουσουλμανική μειονότητα "τουρκική" και ήταν πλαισιωμένη από γνωστούς "αγωγούς" τουρκικής επιρροής στη μειονότητα, όπως ο «ψευτομουφτής» Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερήφ, ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής, Αχμέτ Μετέ, ο πρόεδρος της «Ένωσης Τούρκων Δασκάλων», Σαμήτ Οραμάν, κ.ά.
Η κ. Μουσταφάογλου, που είναι νομαρχιακή σύμβουλος Ροδόπης, είχε επιλεγεί από τον Γ. Παπανδρέου ως υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009, σε μια από εκείνες τις κινήσεις, με τις οποίες ο Γ. Παπανδρέου προσπαθεί να δώσει "πολυπολιτισμική" χροιά στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική του.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο αποδοκίμασε την ελληνική δικαιοσύνη ! Αφορμή η αθώωση του Κώστα Πλεύρη.

Με αφορμή την αναβολή της πρώτης δίκης κατά των μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, που αναβλήθηκε ξανά για τις 6 Δεκεμβρίου, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται κατά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Αφορμή η αθώωση του Κώστα Πλεύρη στην περιβόητη δίκη για το γνωστό βιβλίο του. Η ανακοίνωση αυτή είναι μια πρωτοφανής προσπάθεια επηρεασμού των δικαστών, καθώς ζητείται μέχρι και η αποστολή "διεθνών παρατηρητών". Επιπρόσθετα, επιστολή έστειλαν και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας του να "εκφραστεί εναντίον της δίκης". Ο Κώστας Πλεύρης, μέσα από τις σελίδες του "ΕΚ", δίνει τη δική του απάντηση στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο. Απευθύνομαι προς εσάς, που με ανακοίνωσίν σας, με συκοφαντείτε. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί, επειδή κάθε ύβρις των εβραίων εναντίον μου αποτελεί δι' εμέ τιμήν. Εκείνο που με ενοχλεί είναι που υβρίζετε την Ελληνικήν Δικαιοσύνην, ότι τάχα προσβάλλει τας θεμελιώδεις ευρωπαϊκάς αξίας. Επ' αυτού θέλω να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:

Πραγματικά θλίβομαι και λυπάμαι για την κατάντια μερικών, ας πούμε Ελλήνων.

Τον τίτλο αυτού του περίφημου μυθιστορήματος του φημισμένου λογοτέχνη Έρνστ Χέμινγουεϊ μου έφερε στο μυαλό η απίστευτη ανάρτηση του "άϋπνου πατέρα από την Δραπετσώνα" με τίτλο "ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ"
Δεν είναι πια να απορεί κανείς με τα χάλια αυτής της έρημης πατρίδας και των δυστυχισμένων κατοίκων της.
Στερημένοι από κάθε ιδανικό, κάθε γλυκιά ανάμνηση της ιστορίας των προγόνων τους-ανάμεσα στις οποίες και ο συναισθηματικά φορτισμένος ήχος της καμπάνας-ευνουχισμένοι από κάθε δημιουργικό και αισιόδοξο όραμα, επιβιώνουν σπρώχνοντας την κάθε μέρα προς την επόμενη μέχρι που να πεθάνουν συνήθως "ξαφνικά" και από έκπληξη.Αρχίζοντας λοιπόν από το τέλος που ο "άυπνος πατέρας " θέλει να μάθει αν μπορεί να διεκδικήσει το δίκηο του πουθενά, αν υπάρχει όριο ντεσιμπέλ για τις καμπάνες!!!! του απαντώ:

Δίχασαν και αποδιοργάνωσαν τις ένοπλες δυνάμεις.

Η πρόσφατη έρευνα της εταιρείας VPRC, που έγινε για το περιοδικό «Monthly Review», εκτός από τα άλλα ευρήματα καταδεικνύει ότι τα στελέχη των ΕΔ, σε συγκριτικό ποσοστό 8 στους 10, δεν είναι ικανοποιημένα ούτε από την πολιτική ούτε από τη στρατιωτική ηγεσία τους.
Τα ποσοστά αυτά δυσπιστίας αποτελούν κόλαφο για την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία. Και όσον αφορά την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αυτό μπορούμε να πούμε ότι δεν ξάφνιασε, αφού εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα απαξίωσης της πολιτικής. Όμως ως προς τις ηγεσίες των Γενικών Επιτελείων τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά και συγχρόνως ανησυχητικά και θα πρέπει να προβληματίσουν τους Αρχηγούς, διότι τα στελέχη δείχνουν πλέον να μην εμπιστεύονται τη φυσική τους ηγεσία.

Θεσσαλονίκης: "Εάν χωρίσουμε Παιδεία και Θρησκεία θα διαλύσουμε το Κράτος"

Να διατηρήσουμε το δεσμό της Ελληνικής Παιδείας και της Ορθόδοξης θρησκείας στην Ελλάδα κάλεσε Πολιτικούς και πολίτες ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. «Εμείς θέλουμε Παιδεία, θέλουμε Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, θέλουμε την παρουσία του Ιερέως στα σχολεία, θέλουμε την συνεργασία με το Κράτος, θέλουμε να διαβάζουμε τον Αγιασμό όταν γίνεται η καινούργια Κυβέρνηση και να ευχόμεθα και να προσευχόμεθα όταν συνέρχεται η Βουλή των Ελλήνων» είπε μεταξύ άλλων, στο κυριακάτικό κήρυγμά του, ο δυναμικός Ιεράρχης και υπενθύμισε την προσφορά, τον πατριωτισμό και την αυτοθυσία του δολοφονημένου πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια.
«O Ιωάννης Καποδίστριας έλεγε, “Θρησκεία και Παιδεία ταυτόσημα για την καλλιέργεια και την συντήρηση και την ενότητα του Ορθοδόξου Ελληνικού λαού μετά την περιπέτεια 4 αιώνων δουλείας”» είπε ο κ.Άνθιμος και σε μια αιχμή του είπε ότι ο Καποδίστριας ήταν «μια φυσιογνωμία που οι έλληνες και πιο πολύ οι πολιτικοί έχουν ξεχάσει».

Ένα έτος Ελληνικής αδράνειας στα Βαλκάνια.

Μετά από ένα χρόνο διακυβερνήσεως της χώρας από τον κ. Γ.Α. Παπανδρέου είναι χρήσιμο να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό της βαλκανικής μας πολιτικής. Θα μπορούσα κάλλιστα να αφήσω λευκή τη σελίδα, διότι ουδέν το αξιοσημείωτο επιτύχαμε, απλώς αδρανήσαμε. Παρά την παρουσία του ιδίου του Πρωθυπουργού επικεφαλής του ΥΠ.ΕΞ. μέχρι τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η χώρα μας δείχνει να μην έχει καταλάβει τί σημαίνουν οι εξελίξεις στα γειτονικά μας κράτη. Η επίσημη διπλωματία μας αρκείται να αναμασά την καραμέλα περί καλής γειτονίας και περί προωθήσεως της ευρωπαϊκής εντάξεως των βαλκανικών κρατών.
Αντιθέτως η Τουρκία έχει φιλόδοξα σχέδια για την παρουσία της στην περιοχή. Όπως ομολογεί ο Τούρκος επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου (βλέπε το βιβλίο του ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ, που κυκλοφορεί και στα ελληνικά) η Άγκυρα έχει επιλέξει την αναβίωση του Οθωμανισμού, την αξιοποίηση του Ισλάμ και των μουσουλμανικών μειονοτήτων και την χρησιμοποίηση των Αλβανών και Βοσνιομουσουλμάνων ως τουρκικών μοχλών πιέσεως.

Τα τσιπάκια που η «νέα τάξη πραγμάτων» θέλει να μας «φυτέψει»... είναι πια γεγονός!!! Στην Αμερική άρχισαν τα διαφημιστικά σποτ! (Bίντεο)

Ταρακουνήθηκαν οι Τούρκοι με την ποσότητα του πετρελαίου στην Κύπρο.

Πολύ μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου και φυσικού αερίου έχουν εντοπίσει ξένοι ερευνητές στην ΑΟΖ Κύπρου, ανοικτά της Πέτρας του Ρωμιού προς τη Λεμεσό. Δοφυφορικές φωτογραφίες και αποτελέσματα των σεισμογραφικών ερευνών του γαλλικού συμβουλευτικού οίκου Beicip-Franlab, ο οποίος επεξεργάζεται τα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει από τις θαλάσσιες έρευνες στην ΑΟΖ της Κύπρου η νορβηγική εταιρεία Petroleum Geo-Services,καταδεικνύουν ότι η θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πάφου και της Λεμεσού είναι άλλη μια πολύ πιθανή δεξαμενή πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Ο χάρτης των κοιτασμάτων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, σύμφωνα με τους μελετητές της αμερικανικής Noble Energy, τώρα σχηματίζεται και ενδέχεται η περιοχή να κρύβει στα έγκατά της πολύ μεγαλύτερες ποσότητες υδρογοναθράκων απ' ό,τι στην αρχή διαφάνηκε.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κύπρος : Ελπίδες για επαναπατρισμό θησαυρών που συλήθηκαν από ναούς στα κατεχόμενα.

Με απόφαση δικαστηρίου του Μονάχου ανοίγει ο δρόμος για τον επαναπατρισμό στην Κύπρο μεγάλου αριθμού έργων (τμήματα τοιχογραφιών και ψηφιδωτών, εικόνες και άλλα κειμήλια) βυζαντινής και υστεροβυζαντινής τέχνης, τα οποία συλήθηκαν από ναούς στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, μετά την τουρκική εισβολή.
Το δικαστήριο του Μονάχου δικαίωσε την Εκκλησία της Κύπρου στην αστική αγωγή της κατά του Τούρκου αρχαιοκάπηλου Αϊντίν Ντικμέν, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το 1997 οι εκκλησιαστικοί θησαυροί, ύστερα από έφοδο της Ιντερπόλ και της Γερμανικής Αστυνομίας σε διαμερίσματά του στη γερμανική πόλη.
Η εκδίκαση της αγωγής άρχισε τον Απρίλιο του 2009. Το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Εκκλησία της Κύπρου πέτυχε να τεκμηριώσει την κυπριακή προέλευση των θησαυρών με βάση τεχνοτροπικά στοιχεία και ως εκ τούτου οι γερμανικές Αρχές πρέπει να της τα επιστρέψουν.

Πρωτιές με ελληνορθόδοξη συνείδηση!

Δέν πέρασε ένας χρόνος και να πάλι η τιμητική πρόσκληση του Μεγάλου Ευεργέτου της Μητροπόλεώς μας, Μεγάλου Έλληνα και Εφοπλιστού κ. Γρηγορίου Καλλιμανοπούλου να τον συνοδεύσουμε στην μακρυνή και αχανή χώρα της Κίνας μας έφερε εκεί, στην πόλη Βουχάν, προκειμένου να ευλογήσουμε πέντε (5) νέα πλοία του, που κτίζονται σε ναυπηγείο της Κίνας και ανήκουν στην κατηγορία των πλοίωνμ τεχνολογίας αιχμής.
Η προηγούμενη φορά ήταν πέρυσι από 18 έως 25 Οκτωβρίου 2009, όταν τότε είχαμε μεταβή στην πόλη της Σαγκάης και ετελέσαμε τον αγιασμό σε έξη (6) νέα πλοία, τα τρία τάνκερς και τα άλλα τρία πλοία με τεχνολογία αιχμής. Μαζί μας τώρα ήσαν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες π. Καλλίνικος Πουλής και π. Ιερώνυμος Κάρμας, Ιεροκήρυκες της Ι.Μ. Το σχετικό ρεπορτάζ, που ακολουθεί, είναι γραμμένο από τον π. Ιερώνυμο και περιγράφει τα σχετικά.

'Πέφτουν οι μάσκες' στα Ιεροσόλυμα. Μετά από πολλές αποκαλύψεις συνεχομένων δημοσιευμάτων συνεχίζουν να σιωπούν πολλά blog και ΜΜΕ!

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΝΟΣ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ. Γράφει ο Παναγιώτης Ζαρκάδας
 Πέφτουν οι μάσκες στα Ιεροσόλυμα. Η πρόθεση του Θεόφιλου για αποπληρωμή δανείου, με παραχώρηση εκκλησιαστικού φιλέτου σε εβραϊκή εταιρία, είναι τα επίχειρα της κηδεμονίας του από τις κυβερνήσεις Καραμανλή και προσωπικά της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία συμμετείχε ενεργά και στην ανάκληση της άρσης της αναγνώρισής του από την Ιορδανία το 2007.
Για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο παλαίφατο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, η είδηση της έγκριτης εφημερίδας «Η Καθημερινή», δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.
«Το ενδεχόμενο να πληρώσει δάνειο ύψους περίπου 2,5 εκατ. δολαρίων με ένα από τα ακίνητά του στα Ιεροσόλυμα, φαίνεται να εξετάζει σοβαρά ο κ. Θεόφιλος». Η συγκεκριμένη πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας περιγράφει τη νοοτροπία και το ζοφερό κλίμα που επικρατεί στους Αγίους Τόπους από το 2005 και εντεύθεν.

Ελληνοτουρκική συμμαχία για τη μείωση των εξοπλισμών.Το θέατρο του παραλόγου. Για αφελείς και καλοθελητές!

Στελέχη του ελληνικού και του τουρκικού κόμματος θα παραστούν σε διήμερες εκδηλώσεις σε Αδριανούπολη και Κομοτηνή
Κοινό πρόγραμμα εκδηλώσεων των κομμάτων του Συνασπισμού και του ODP Τουρκίας για την ισόρροπη μείωση των στρατιωτικών εξοπλισμών σε Ελλάδα και Τουρκία ξεκινά σήμερα με επικεφαλείς τους προέδρους των δύο κομμάτων. Σήμερα αντιπροσωπεία με τον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του κόμματος ODP Τουρκίας ALPER TAS θα συναντηθούν πάνω στη γέφυρα του Έβρου στους Κήπους και θα γίνει κοινή συνέντευξη τύπου

Μεσογαίας: Ας ξεσηκωθούμε όλοι ! - Σπουδαία ομιλία, αξίζει να διαβαστεί !

Πρὸς
Τὰ παιδιὰ τῶν Λυκείων τῶν Μεσογείων και τῆς Λαυρεωτικῆς
ΘΕΜΑ: «Ἔναρξη σχολικοῦ ἔτους 2010-2011»
Ἀγαπητά μας παιδιά,
Σᾶς εὔχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μὲ πρόοδο στὸν ἀγῶνα τῆς μόρφωσής σας καὶ ὄμορφες ἐμπειρίες σχολικῆς ζωῆς!
Μόλις πρὶν ἀπὸ λίγο ὁλοκληρώθηκε ὁ ἁγιασμός. Ἦλθε ὁ ἱερέας, ἰδιόμορφα ντυμένος, διάβασε μερικὰ λόγια ποὺ λίγοι τὰ κατάλαβαν, ἔκανε κάποιες κινήσεις στοὺς περισσότερους ἀκατανόητες καὶ τέλειωσε. Ὅλο αὐτὸ μοιάζει μὲ κατάλοιπο ἄλλων παλαιότερων ἐποχῶν. Οἱ πολιτικοί μας δὲν τὸ πιστεύουν, ἀλλὰ διστάζουν νὰ τὸ καταργήσουν. Ἐσᾶς δὲν σᾶς ἐνδιαφέρει, γιατὶ σὲ λίγο θὰ τελειώσει καὶ μετὰ τοῦ χρόνου πάλι. Κάποιες Ἀνεξάρτητες Ἀρχὲς ἀντιδροῦν, ἀλλὰ πρὸς τὸ παρὸν ἄκαρπα. Κανεὶς δὲν τὸ καταλαβαίνει ὅπως γίνεται. Οὔτε καὶ ἡ Ἐκκλησία. Ἁπλᾶ, αὐτὴ τὸ δέχεται ὡς κεκτημένο δικαίωμά της ποὺ δὲν θὰ ἤθελε νὰ τὸ χάσει. Δὲν ὑπάρχει κανένας λόγος νὰ συντηροῦμε στὴν οὐσία νὰ ἐξευτελίζουμε κάτι ἱερό, ποὺ ὅμως εἴτε δὲν καταλαβαίνουμε εἴτε δὲν θέλουμε εἴτε δὲν σεβόμαστε.

Χωρίς επιχειρήματα και στοιχεία οι συκοφαντίες για την Χαρά Νικοπούλου

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗΣ «ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ»
Μάρτυρας υπεράσπισης του τουρκόφωνου εντύπου ο Σταμάτης Σακελλίων που δήλωσε εκπαιδευτικός και δημοσιογράφος, αλλά βρέθηκε σε δεινή θέση να αιτιολογήσει τα αναιτιολόγητα .
Ένας κάτοικος από το Δέρειο προσπάθησε να μεταφέρει το κλίμα των καφενείων με αοριστίες
Ξεκάθαρη η δασκάλα συνάδελφος της Χαράς, Ελπίδα Τζώρτζη ότι τίποτα απ’ όσα γράφηκαν για το επίμαχο θέμα ζωγραφικής της μορφής του Θεού δεν υπήρξε .
Στο πολυμελές πρωτοδικείο Ροδόπης εκδικάστηκε χθες μια ακόμη αγωγή της δασκάλας του Δερείου Χαράς Νικοπούλου κατά της εφημερίδας ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ Της εκδότριας Χουλιά Εμίν του δημοσιογράφου Τζεμήλ Καπζά,για αναληθές και προσβλητικό κείμενο που αφορούσε την λειτουργία της ως δασκάλα. Προχθές εξ άλλου αφιέρωμα στην Χαρά Νικοπούλου και την Κύπρια δασκάλισσα Ελένη Φωκά είχε η εκπομπή του Κώστα Χαραβέλα «αθέατος κόσμος», όπου οι δύο γυναίκες μιλούσαν για την ζωή τους μαθητές και τις περιπέτειές τους ξεδιπλώνοντας με πολύ συγκίνηση περιστατικά που τις σημάδεψαν.
Την διαδικασία παρακολούθησε από το ακροατήριο στην Κομοτηνή η Χαρά Νικοπούλου την οποία νομικά κάλυψε ο αδελφός της δικηγόρος Ευτύχιος Νικόπουλος.
Κύριε Νικόπουλε, εκδικάζεται εδώ στο τριμελές η αγωγή της κ. Νικοπούλου.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος θα περίμενε κάποιοι να νοσταλγούν τον Παπαδόπουλο; Και όμως…

Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα! Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;

ΠΓΔΜ:νέο κέντρο ακραίου ισλαμισμού στα Βαλκάνια. Ελληνική διαπραγμάτευση του ονόματος, με τρομοκράτες στα παρασκήνια!

Υπό τον τίτλο «Η ʽΜακεδονίαʼ νέο κέντρο ακραίου ισλαμισμού στα Βαλκάνια», ανυπόγραφο άρθρο της POLITIKA αναφέρει ότι το φαινόμενο του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην ΠΓΔΜ προκαλεί τις ανησυχίες των Σκοπίων, αφού εσχάτως παρατηρείται ραγδαία αύξηση του αριθμού των ουαχαμπιτών σε σχέση με τους μουσουλμάνους που ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα με τον παραδοσιακό τρόπο.
 Ως ενδεικτική υπενθυμίζεται πρόσφατη απόφαση της ισλαμικής κοινότητας στην ΠΓΔΜ για την αποπομπή του Ραμαντάν Ραμαντάνι, ιμάμη ενός τεμένους στα Σκόπια, ο οποίος φέρεται να είναι ηγέτης των ουαχαμπιτών της ΠΓΔΜ. Ο εκπρόσωπος της ισλαμικής κοινότητας στην ΠΓΔΜ, Γιακούμπ Σελιμόβσκι, τόνισε ότι «τα τελευταία δέκα χρόνια οι ουαχαμπίτες έγιναν πιο επιθετικοί στην ʽΜακεδονίαʼ, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη» και ότι πρόκειται για «μια καταστροφική, ριζοσπαστική και εξτρεμιστική ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να ηγηθεί της ισλαμικής κοινότητας».  

Οµολόγησε προβοκάτσια σε τζαµί στην Κύπρο. Αποκάλυψη - κατά λάθος - από Τούρκο απόστρατο στρατηγό .

Σαµποτάζ σε τζαµί στην Κύπρο ατά την περίοδο των διενέξεων µεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων πριν από το 1974 αποκαλύπτει τούρκος απόστρατος στρατηγός. «Πυρπολήσαµε τζαµί στην Κύπρο», είπε ο Σαµπρί Γιρµιµπέσογλου σε συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι διαπιστώνοντας αµέσως µετά ότι του ξέφυγε, ήταν όµως αργά.
«Υπάρχει ένας κανόνας στον ειδικό πόλεµο.
Για να αυξηθεί η αντίσταση του λαού, µπορείς να σαµποτάρεις κάποιες αξίες αφήνοντας να φανεί ότι το διέπραξε ο εχθρός. Για παράδειγµα, µπορείς να πυρπολήσεις ένα τζαµί. Εµείς το κάναµε αυτό στην Κύπρο.
Πυρπολήσαµε ένα τζαµί...», είπε στην συνέντευξή του στο κανάλι Χαµπέρ Τουρκ ο στρατηγός. Εκείνη την ώρα ο δηµοσιογράφος έδειξε την έκπληξή του και τον ρώτησε ξανά: «Πυρπολήσατε τζαµί;». Τότε εκείνος κατάλαβε ότι του είχε ξεφύγει και προσπάθησε να τα µπαλώσει. «Για παράδειγµα λέω», απάντησε.

Ο Αχμαντινετζάντ ξεσκεπάζει τον σιωνισμό και την 11η Σεπτεμβρίου !

HΠΑ: Οι αντιπροσωπείες των ΗΠΑ, και άλλων δυτικών χωρών, αποχώρησαν από την αίθουσα, όταν ο πρόεδρος του Ιράν, που μιλούσε, έκανε λόγο για "αμερικανική συνωμοσία" στις επιθέσεις, στις 11/9
Οι αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και άλλων δυτικών χωρών αποχώρησαν από την αίθουσα όπου διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, όταν ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, που είχε το λόγο, έκανε λόγο για "αμερικανική συνωμοσία" στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Ο Ιρανός πρόεδρος είπε ότι κυρίως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πίστευαν ότι μια τρομοκρατική ομάδα βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις αυτοκτονίας στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης και στο Πεντάγωνο. Μια άλλη θεωρία όμως είναι ότι "ορισμένα στοιχεία εντός της αμερικανικής κυβέρνησης ενορχήστρωσαν την επίθεση για να αντιστρέψουν την πεσμένη αμερικανική οικονομία και τον έλεγχό της της Μέση Ανατολή με σκοπό να σωθεί το σιωνιστικό καθεστώς".

Όχι στο καρτοφακέλωμα, της Ελλάδος της καρδιάς του Σύμπαντος ! ΌΧΙ στην ηλεκτρονική δικτατορία και την Παγκόσμια διακυβέρνηση !

Δειλιάζουν πολλοί Χριστιανοί στο άκουσμα και μόνο των σχεδίων του μιαρού Σατάν περί «ρομποτοποίησης» του ανθρώπου και επιβολής μίας παγκόσμιας ηλεκτρονικής δικτατορίας. Ο φόβος τους κυριαρχεί και πολλοί εξ αυτών υποστηρίζουν πως αδυνατούν σ’ αυτά να αντιδράσουν. Η στάση αυτή δείχνει έλλειψη πίστης, απουσία δηλαδή εμπιστοσύνης στο Δημιουργό Θεό, σχολίαζε ασκητής του Παγγαίου Όρους. Ως άνθρωποι το παρακάναμε, προσθέτει. Ξεστρατίσαμε από το νόμο του Θεού και στρέψαμε συνειδητά το βλέμμα μας στη γη αντί στον ουρανό. Έτσι χάσαμε την ελπίδα και το θάρρος. Δειλιάζουμε. Καταντήσαμε μοιρολάτρες και συνθηκολογούμε με τις δυνάμεις του σκότους για να εξασφαλίσουμε δήθεν τον επιούσιο! Κουφαθήκαμε από τις σύγχρονες σειρήνες και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να ακούσουμε το ελπιδοφόρα μηνύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού που ουδέποτε εγκατέλειψε τον κόσμο.
«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Στέλνω μήνυμα στον κόσμο ότι είμαι δίπλα του. Δεν θα αφήσουμε ειδικά στη χώρα αυτή, που είναι η καρδιά του Σύμπαντος, να τη λερώσει ο Βελζεβούλ με τα τερτίπια του.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ 140ος ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Α΄ ΔΙΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ

Δημοσιεύουμε σήμερα βαρυσήμαντο διάγγελμα της Α.Θ.Μ. του εγκλείστου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου Α΄ που απευθύνεται στους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών, τους Πολιτικούς και Δικαστικούς Ηγέτες και στον κάθε καλοπροαίρετο χριστιανό.



 
Εξ' όσων γνωρίζουμε το ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ θα επιδοθεί από τους δικηγόρους του κ. Ειρηναίου στους παραλήπτες του εντός των επομένων ημερών. Μετά το σημερινό διάγγελμα γίνεται πλέον αντιληπτό πως η σιωπή αποτελεί συνενοχή και συγκάληψη. Όταν ένας - οποιοσδήποτε άνθρωπος - πόσο μάλλον ένας ηγέτης μιας ιστορικής και τόσο σημαντικής για την ανθρωπότητα Εκκλησίας, της Εκκλησίας δηλαδή που ίδρυσε ο Ιησούς Χριστός, προσφέρει την δυνατότητα στις δικαστικές αρχές να διερευνήσουν τις συνθήκες της απομάκρυνσής του από τον θρόνο τον οποίο κατέχει νομίμως και κανονικώς, προσκαλώντας τους να ανοίξουν όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς καθώς και αυτούς των συγγενικών του προσώπων, (σε εποχές που άλλοι κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν..!), προκειμένου να αποδειχτεί αυτό που κραυγάζει επί 5 χρόνια ότι δηλαδή ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ ΕΠΡΑΞΕ, γεγονός που άλλωστε έχει επιβεβαιώσει και το πόρισμα της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής, τότε καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της επείγουσας διερεύνησης των όσων καταγγέλλει.



Εμείς από σήμερα και για 3 ημέρες ως ελάχιστη συμβολή στην αλήθεια και την προσπάθεια διερεύνησής της δεν θα αναρτήσουμε τίποτε άλλο στο ιστολόγιό μας.

Ευχόμαστε στον μαρτυρικό Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο όπως ο Κύριος να του χαρίσει υπομονή και ελπίδα. Η δικαίωση έρχεται.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της εκλογής και των όσων ακολούθησαν από το 2001 έως σήμερα στο Παλαίφατο Πατριαρχείο της Αγίας Ιερουσαλήμ:




 ΠΗΓΗ

Επίθεση Πακιστανών σε Ελληνίδα στην Κυψέλη

Της έκλεψαν τον σταυρό, κοντά σε παράνομο τζαμί!
Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι επιθέσεις λαθρομεταναστών σε Ελληνίδες στην πολύπαθη περιοχή της Κυψέλης. Σήμερα το πρωί και ενώ ένα ζευγάρι Ελλήνων είχε ξεκινήσει για τις δουλειές του στην διασταύρωση των οδών Δάμωνος και Ολυμπίας Πακιστανοί τους επιτεθήκαν και αφαίρεσαν από την γυναίκα τον Σταυρό που φορούσε στον λαιμό της. Οι Πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή και το ζευγάρι έντρομο άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Λίγο παρακάτω στην οδό Πολυμήτου 10, οπού λειτούργει παράνομο τζαμί Πακιστανών, το ζευγάρι των Ελλήνων άρχισε καλεί σε βοήθεια πιστεύοντας πως εκεί έχουν καταφύγει οι κλέφτες. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες στην περιοχή, ενώ όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τις έντρομες φωνές των Ελλήνων, και τους βάρβαρους αλαλαγμούς του Πακιστανών.
Είναι πλέον σύνηθες το φαινόμενο οι αλλοδαποί, ιδίως Πακιστανοί, Σομαλοί και Αφγανοί να επιτίθενται σε ανυποψίαστες γυναίκες και να τους αφαιρούν τον Σταυρό που φέρουν στον λαιμό τους.

Ερωτήματα προς τον π. Σαράντη Σαράντο, για την κάρτα του πολίτη.

Πρὸς τὸν Ἀρχιμανδρίτην π. Σαράντη Σαράντο, Ἐφημέριο Ἱ. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἀμαρουσίου
Πάτερ Σαράντη τὴν εὐχὴ σας,
Ἀπασχολήσατε μὲ λίαν ἐκτενῆ γραπτὴ ἀναφορά σας καὶ πάλιν τὸν Μακαριώτατον Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθη νῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερώνυμον καὶ τὸν «Ὀρθόδοξον Τύπον» – ὁ ὁποῖος, διὰ νὰ τὴν δημοσιεύση χρειάστηκε μιάμιση σχεδὸν σελίδα του– ἀλλὰ καὶ ἐμᾶς τοὺς ἀναγνῶστες του, διὰ νὰ διαβάσουμε «ἐν πολλοῖς», ὀλίγα μὲ οὐσιαστικὸν πνευματικὸν περιεχόμενον. Καὶ θέλω νὰ μὴ ὑποπέσω καὶ ὁ ὑπογραφόμενος στὸ ἴδιο λάθος, ἀλλὰ νὰ γράψω «πολλὰ» δι᾽ ὀλίγων, διὰ νὰ τά… δημοσιεύση καὶ ὁ «Ὀρθόδοξος Τύπος», ὁ ὁποῖος, καμιὰ φορά, δὲν ἐξετάζει –προκειμένου νὰ δημοσιεύση κάποιο κείμενο– τί γράφει αὐτό, ἀλλά… ποιὸς τὸ γράφει, σᾶς ἐρωτῶ λοιπὸν εὐθέως:.....
Ἐὰν μὲ τὸ νὰ πάρουμε τὶς κάρτες, στὶς ὁποῖες ἀναφέρεσθε, χάνεται ἡ ψυχή μας, ὅπως θὰ χάνονταν ἡ ψυχὴ τῶν Ἁγίων Μαρτύρων, ἐὰν θυσίαζαν στὰ εἴδωλα, (γιατὶ ἀναφέρετε καὶ αὐτὸ καὶ δημιουργεῖτε συγχύσεις), τότε διατὶ στὴν Ἀποκάλυψη γράφεται ὅτι θὰ ἀπωλεσθοῦν, ὅσο ἀφορᾶ στὸν ἀριθμὸ 666, μόνον ὅσοι θὰ δεχθοῦν τὰ χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου στὸ χέρι ἢ στὸ μέτωπο;

Βίντεο:ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ – Βιβλίο που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ προκαλεί αναταραχές!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Καταστροφολογία δέν την συμμερίζομαι!

Μερικές φορές, είναι αλήθεια, στο χώρο των θρησκευομένων ανθρώπων παρατηρεῖται μία ροπή παραγωγής και προωθήσεως "ειδήσεων", "εμφανίσεων αγίων", "εκτάκτων γεγονότων" καί αποκαλύψεων", διά των οποίων προαναγγέλλεται μια επερχόμενη καταστροφή. Παράλληλα στις τάξεις μας απαντάται κάποια κατηγορία πιστών ανθρώπων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δεχθούν, χωρίς μια στοιχειώδη έστω διασταύρωση, τέτοιες καταστροφολογικές ειδήσεις! Μια στοιχειώδης διασταύρωση π.χ. θα ήταν να υποβάλουν μια σχετική ερώτηση στον πνευματικό τους πατέρα.
Αποτέλεσμα αυτής της -μή πνευματικής- συμπεριφοράς είναι η ταραχή, ο φόβος ή καί κάποτε ο πανικός! Οπωσδήποτε καταδεικνύει έλλειψη πίστεως, δηλ. εμπιστοσύνης, στην Πρόνοια του Παντοκράτορος Θεού.
Άλλωστε τι θα ωφελούσε, εάν εγνωρίζαμε εκ των προτέρων μια επερχόμενη καταστροφή, την οποία έτσι και αλλοιώς δεν θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε; Τι θα μπορούσα να κάμω εάν π.χ. κάποιος με πληροφορούσε, ότι ο τάδε άγιος εμφανίσθηκε στο δείνα πρόσωπο καί του αποκάλυψε, ότι τον ερχόμενο Νοέμβριο πρόκειται να γίνει μια μεγάλη σύρραξη με την Τουρκία στο Αιγαίο;

Να καταργήσουμε το στρατό;

Πάρις Καρβουνόπουλος
Είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα της έρευνας της VPRC,για τους Έλληνες στρατιωτικούς θα μας "διχάσουν".Το "σταλινικό" ποσοστό του 86% των στρατιωτικών που δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της πολιτικής ηγεσίας και το ποσοστό "Χότζα",82% που δεν είναι ικανοποιημένο από τη στρατιωτική ηγεσία,λογικά δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί καμία έκπληξη. Ποια θα ήταν τα ποσοστά αν στα ερωτήματα αυτά απαντούσαν μη ένστολοι πολίτες; Τα ίδια,ίσως και μεγαλύτερα.
Υπάρχει μια τάση σ΄ εμάς τους μη ένστολους πολίτες να να αφαιρούμε μονίμως την ιδιότητα του πολίτη από τους ένστολους. Και καλά τα παλιά τα χρόνια υπήρχαν αιτίες γι΄ αυτό. Τα τραύματα του παρελθόντος όμως φαίνεται ότι θα μας ακολουθούν για πολλές ακόμη γενιές.
Έτσι είναι δεδομένο ότι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινής γνώμης πιθανόν να ενοχλήθηκε επειδή οι στρατιωτικοί εκφράζουν την άποψή τους για τη πολιτική αλλά και στρατιωτική ηγεσία. Η πεποίθηση αρκετών πολιτών είναι ότι οι ένστολοι πρέπει να υπηρετούν κι όχι να έχουν άποψη.

Ένα τουρκικό σχολείο θα γίνει όλη η Αλβανία

Αλβανία: Ιδρύεται ισλαμικό Πανεπιστήμιο στα Τίρανα - Επιτακτική η λειτουργία τους, καθώς πολλοί νέοι ακολουθούν το "σκληρό Ισλάμ", σχολιάζουν οι τοπικές εφημερίδες .Με δύο σχολές θα λειτουργήσει αρχικά το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο στην Αλβανία, στην ίδρυση του οποίου σκοπεύει να προχωρήσει, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η μουσουλμανική κοινότητα της χώρας.
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα "Πανοράμα" των Τιράνων, επικαλούμενη πηγές της κοινότητας, το πανεπιστήμιο θα έχει αρχικά δύο σχολές: την Ισλαμική Θεολογική Σχολή και τη Φιλολογική Σχολή.
Η πρώτη θα έχει δύο τμήματα, των Θεμελιωδών Ισλαμικών Επιστημών και των Κοινωνικών Ισλαμικών Επιστημών και η δεύτερη επίσης δύο, αυτά της Αραβικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και της Τουρκικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.
Στο Ισλαμικό Πανεπιστήμιο θα λειτουργούν και δύο ερευνητικά κέντρα: το Κέντρο Διαθρησκευτικού Διαλόγου και το Κέντρο Αλβανολογίας.
Τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο θα παραδίδονται στην αραβική, την τουρκική και την αλβανική γλώσσα, ενώ θα γίνονται και εντατικά μαθήματα διδασκαλίας της αγγλικής ως ξένης γλώσσας.

Επιχείρηση λογοκρισίας της τουρκικής επιθετικότητας με ίδρυση ΜΚΟ δημοσιογράφων!

Στην ίδρυση ΜΚΟ Ελλήνων και Τούρκων δημοσιογράφων η οποία θα έχει ως αντικειμενικό της στόχο τον «έλεγχο των ειδήσεων» που αφορούν τις δύο χώρες (!) ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της 6ης Συνδιάσκεψης Τούρκων και Ελλήνων Δημοσιογράφων στην Σμύρνη.
Δυστυχώς από ότι φαίνεται το πρόβλημα στην Ελλάδα, όσον αφορά τουλάχιστον τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι οι δημοσιογράφοι που μεταδίδουν τον τρόμο των Ελλήνων κατοίκων των ακριτικών νησιών όταν βλέπουν τα τουρκικά μαχητικά να πετάνε μερικές δεκάδες μέτρα πάνω από τα κεφάλια τους ή τον προβληματισμό και την αγανάκτηση των κατοίκων της δυτικής Αττικής που βλέπουν τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν «αβλαβείς» διελεύσεις έξω από το Σούνιο.
Σύμφωνα με το Καταστατικό της νέας ΜΚΟ, το οποίο υιοθετήθηκε προσωρινά από τη Συνδιάσκεψη, η νέα οργάνωση θα προσπαθήσει να προωθήσει το διάλογο και τις ανταλλαγές ανάμεσα στους δημοσιογράφους των δύο χωρών, να οργανώνει συνδιασκέψεις, να προωθεί τις ανταλλαγές ανάμεσα σε νέους δημοσιογράφους και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι δύο πλευρές να παρουσιάζουν, η μία την άλλη, "όπως ακριβώς είναι".

Εκτός ύλης οι Οικουμενικές Σύνοδοι από την Ιστορία της Β΄ Γυμνασίου.

Στη Β΄ τάξη Γυμνασίου το μάθημα της Ιστορίας στο μεγαλύτερο μέρος του ασχολείται με την περίοδο των χρόνων της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Η 3η ενότητα του 1ου κεφαλαίου του σχολικού βιβλίου, που φέρει τον τίτλο «Η πάλη της Ορθοδοξίας με τις αιρέσεις και την αρχαία θρησκεία» αναφέρεται στις Οικουμενικές Συνόδους που συγκλήθηκαν με πρωτοβουλία των βυζαντινών αυτοκρατόρων και αποφάσισαν την καταδίκη των μεγάλων αιρέσεων (Αρειανισμός, Νεστοριανισμός, Μονοφυσιτισμός κ.α.). Σύμφωνα με τις Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων του Γυμνασίου που απέστειλε πριν λίγες μέρες το Υπουργείο Παιδείας στους εκπαιδευτικούς των σχολείων το κεφάλαιο αυτό δεν ανήκει στη διδακτέα ύλη αλλά εξαιρείται μαζί με άλλα για τα οποία η προτροπή του Υπουργείου είναι απλώς να γίνει «μια ευσύνοπτη προσέγγιση των βασικών στοιχείων τους ώστε να διασφαλισθεί η συνέχεια και η συνοχή της ιστορικής αφήγησης». Την ίδια στιγμή εντός της ύλης που θα διδαχτεί αναλυτικά παραμένουν κεφάλαια με δευτερεύουσα σημασία όπως λ.χ. «Το εμπόριο και ο πολιτισμός του Ισλάμ»......
Όπως φαίνεται το Υπουργείο ακολουθώντας τις σχετικές εισηγήσεις του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου εφαρμόζει πλέον την πολυπολιτισμική διαθρησκειακή θεώρηση της παιδείας που προτιμά να αποσιωπά πλήρως κάθε μορφή ορθόδοξης καταδίκης των αιρέσεων και να προβάλλει αναλυτικά τον «πολιτισμό του Ισλάμ»!

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρο κ. Παπανδρέου;

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο.
* Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ... «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!

Για την Ορθόδοξη Εκκλησία και για την πατρίδα μας την Ελλάδα

Του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΘΙΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που γράφω στο πρώτο πρόσωπο. Απευθύνομαι, δηλαδή, εγώ ο ίδιος προσωπικά σε κάθε ένα αναγνώστη, για να του πω μερικές αλήθειες που αφορούν στις αξίες και στα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας, δηλαδή στην Ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας και στην πολύπαθη πατρίδα μας, την Ελλάδα.
Συνειδητοποιώ μέσα από την εκκλησιαστική διακονία μου και από τα βιώματα, παιδικά, νεανικά, και ώριμα, για την πατρίδα μας την Ελλάδα, σε αντιπαράθεση με την σύγχρονη πραγματικότητα, ότι ευρισκόμεθα σε ένα στροβιλισμό αστάθειας και αποπροσανατολισμού, με φυσική συνέπεια εκτροπές και αναστατώσεις στην πνευματική και στην εθνική μας ζωή.
Οι εμπειρίες μου από τα 30 χρόνια των ιεραποστολικών και κοινωνικών αγώνων μου στην Αλεξανδρούπολη και στον Έβρο, και σε ολόκληρη τη Θράκη μας, με βοήθησαν αποτελεσματικά για την εκπλήρωση της αποστολής μου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, και κατʼ επέκταση σʼ ολόκληρο τον ακριτικό χώρο της Μακεδονίας μας.

Έρευνα για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος στην τράπεζα του Βατικανού

Αντικείμενο έρευνας της εισαγγελίας της Ρώμης για παραβίαση ενός νέου νόμου κατά του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος αποτελεί ο πρόεδρος της τράπεζας του Βατικανού, του Ινστιτούτου Θρησκευτικών Έργων, Έτορε Γκότι Τεντέσκι, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, προσθέτοντας ότι έχουν κατασχεθεί 23 εκατομμύρια ευρώ της τράπεζας.Αντικείμενο έρευνας στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής αποτελεί ακόμη ένας άλλος υπεύθυνος της τράπεζας του Βατικανού, όπως διευκρίνισε το πρακτορείο, το οποίο επικαλείται δικαστικές πηγές.
Οι δύο άνδρες θεωρούνται ύποπτοι ότι δεν σεβάστηκαν ρήτρα του νέου ιταλικού νόμου περί ξεπλύματος βρόμικου χρήματος του 2007, η οποία καθιστά υποχρεωτική την αναφορά του ονόματος του προσώπου που δίδει την εντολή για οποιαδήποτε χρηματοπιστωτική συναλλαγή, όπως και την αναφορά του σκοπού της και του είδους της.

Υπόλογοι το Ισραήλ και η Χαμάς για την επίθεση στη Γάζα το 2008

Το Ισραήλ και η Χαμάς δεν πραγματοποίησαν στον βαθμό που θα έπρεπε ανεξάρτητες έρευνες σχετικά με τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζας το Δεκέμβριο του 2008, σύμφωνα με το πόρισμα του ΟΗΕ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Οι έρευνες των δύο μερών, τις οποίες είχε ζητήσει ο δικαστής Γκολντστόουν, "εξακολουθούν να μην έχουν ολοκληρωθεί σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ σε άλλες δεν καλύπτουν τις διεθνείς προδιαγραφές", εξηγεί η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων στην οποία ανατέθηκε τον περασμένο Μάρτιο να εξετάσει τις ενδεχόμενες δικαστικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν από το Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους.
Στην έκθεση καταγγέλλεται το γεγονός ότι η Χαμάς "δεν έκανε καμιά σοβαρή προσπάθεια για να απαντήσει στις καταγγελίες" που διατυπώνονταν σε βάρος της στην έκθεση Γκολντστόουν, ενώ η ισραηλινή πλευρά απείχε από τη διαδικασία, αρνούμενη να συμμετάσχει.

Νόμος για το «γάμο των ομοφυλοφίλων»!

Η κυβέρνηση Παπανδρέου μπορεί εύκολα και χωρίς ντροπή να αθετεί τις προεκλογικές υποσχέσεις της στον ελληνικό λαό αλλά ταυτόχρονα να υλοποιεί τις υποσχέσεις της στους κύκλους της ανομίας και της ανωμαλίας!
Στη νομιμοποίηση του «γάμου των ανωμάλων» (ομοφυλοφίλων) προχωρεί η κυβέρνηση εφαρμόζοντας σταθερά τις προγραμματικές εξαγγελίες της. Δια του τρόπου αυτού υλοποιεί τις υποσχέσεις που έδωσε στους σκοτεινούς κύκλους της ανομίας εντός και εκτός Ελλάδος, αποδεικνύοντας στη βάση ότι αποτελεί τυφλό όργανό τους...
Ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης ένθερμος υποστηρικτής της νομιμοποίησης του «γάμου των ανωμάλων» από τον Νοέμβριο του 2008, όταν μαζί με άλλους 18 συναδέλφους του, οι περισσότεροι είναι σήμερα υπουργοί και υφυπουργοί κατέθεσαν ανάλογη πρόταση στη Βουλή ανακοίνωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ότι έχει δημιουργήσει νομοπαρασκευαστική επιτροπή που σύντομα θα καταθέσει τις προτάσεις της για να επεκτείνει το ισχύον για ετερόφυλα ζευγάρια Σύμφωνο Συμβίωσης και για τα ομόφυλα!!!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Με τη κάρτα του πολίτη επισφραγίζουμε και το ηλεκτρονικό φακέλωμα με τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ.

Σε ότι διαβάσετε παρακάτω και σε όσες φωτογραφίες δείτε να ξέρετε ότι επειδή καλπάζει η νανοτεχνολογία και η θέληση να τα πραγματοποιήσουν όσο γρηγορότερα γίνεται, έχει μειωθεί κατά πολύ το μέγεθος του chip, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμο οπτικά ακόμα και αν τοποθετηθεί σε τροφές ή στα νεογέννητα νεογνά στα μαιευτήρια.Ακόμη έχουν αναπτύξει νέες μεθόδους εμφυτεύσιμης ευφυίας στα chip τέτοια που τους δίνει λογική αντιδράσεων με εξαιρετικές επιλογές και δυνατότητες αυτοάμυνας του chip, και αδυναμία αν θελήσει κάποιος να το αφαιρέσει.
Προσέξτε την ά-λογη λογική που θα χρεισιμοποιήσουν για να πείσουν ότι χρειάζεται το όποιο chip σε αντίθεση με τις κάρτες.
Θα μας πουν ότι «οι κάρτες κλέπτονται», αλλά με την ίδια λογική και το υποδόριο chip αφαιρείται και χρεισημοποιήται από κάποιον άλλον έστω και παροδικά.Και τότε θα μας προτείνουν να σφραγιστούμε στο μέτωπο, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί.Δεσμευόμαστε να κάνουμε ένα αφιέρωμα με τις τεχνολογικές εξελίξεις στα εμφυτεύσιμα τσιπς μόλις υπάρξει η απαραίτητη πίστωση χρόνου.

Επιστολή π.Σαράντη Σαράντου πρός τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Μακαριώτατε,
Ἀσπάζομαι εὐλαβῶς τήν Δεξιάν Σας.Ἔλαβα τήν ἀπαντητική Σας ἐπιστολή στίς 6-9-2010 πού εἶχε συνταχθεῖ τῇ 27η Ἰουλίου 2010.Ἐκφράζετε εὐχαριστία, γιατί Σᾶς ἐνημερώνω περί ΑΜΚΑ. Ἡ περί ΑΜΚΑ ἐπιστολή μου ἐστάλη στή Σεπτή Μακαρότητά Σας πρό ἑνός ἔτους.Ἡ νέα ἐπιστολή μου Σᾶς ἐστάλη μέ ἡμερομηνία 17-06-2010 διά τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Ἀμαρουσίου καί Ὠρωποῦ μέ θέμα «Ἡ ἠλεκτρονική Κάρτα τοῦ Πολίτη».
Ἐπιτρεπόταν ἡ Ἱερά Σύνοδος νά ἀπαντήσει μέ πέντε σειρές εὐτελίζοντας τό περί ΑΜΚΑ θέμα; Ὡς ἐσχατολογικό θέμα ἀπαιτεῖ ὑπεύθυνη Συνοδική ἐν Ἁγίῳ Πνεύματι τοποθέτηση καί ὄχι τήν ἀπάντηση Ἐπιτροπῆς.
Τό βιβλίο τῆς Ἱερᾶς Ἀποκαλύψεως ἐδόθη στόν ἠγαπημένο μαθητή τοῦ Κυρίου, τόν Ἰωάννη δι’ Ἀγγέλου, ὥστε ἡ μαρτυρία του νά εἶναι ἀδιάψευστη. Καθίσταται ἔτσι γνωστό καί στόν πνευματικό κόσμο τῶν Ἁγίων Ἀγγέλων καί Ἀρχαγγέλων καί δέν μπορεῖ κανένα ἀπό τά λογικά ὄντα, τούς ἀνθρώπους καί τούς Ἀγγέλους, νά ἀμφισβητήσουν τήν Ἁγιοπνευματική καί Χριστοκεντρική ἀξιοπιστία του. Ὁ Κύριός μας Ἰησοῦς Χριστός μᾶς διαφωτίζει γιά τά μέλλοντα συμβαίνειν ἐν τοῖς ἐσχάτοις ὄχι ἁπλῶς γιά νά γνωρίζουμε ἐμεῖς οἱ χριστιανοί περισσότερα ἀπό τούς ἀπίστους, ἀλλά ἐγκύρως πληροφορημένοι καί συνεπῶς ἑτοιμασμένοι, νά τοποθετηθοῦμε.......

Ρατσισμός κατά Ελλήνων από τον ΟΗΕ.

Κατηγορούν τους... Έλληνες (!) για την κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα
Μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση των γεγονότων! Νέα προπαγανδιστική εκστρατεία ψευδών, αυτή τη φορά με τη συνδρομή των γραφείων της Ύπατης Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη. Την ώρα που τρεις Έλληνες νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά (ο ένας νοσηλεύεται) μετά από απρόκλητη επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα, οι του ΟΗΕ στην Αθήνα, μιλούν για αύξηση κρουσμάτων «ρατσιστικής βίας», με θύματα πρόσφυγες (από πού;) και λαθρομετανάστες.
Διαβάστε σαχλαμάρες: «Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άγιου Παντελεήμονα (Αθήνα), όπου οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών και οι συμπλοκές έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση, που επηρεάζει όλους τους κατοίκους της περιοχής».

Η τεχνολογία που μας παρουσιάζει στην αποκάλυψη του ο Ιωάννης, βρίσκεται στις μέρες μας !

Εμφυτεύματα χαρίζουν όραση στους τυφλούς
Εμφυτεύσιμα μικροτσίπ και τηλεσκοπικοί ενδοφακοί θα «χαρίζουν» όραση σε τυφλά ή σχεδόν άτομα. Οι νέες αυτές τεχνικές, που αναπτύσσονται σε Ευρώπη και Αμερική και αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή στο εγγύς μέλλον, στοχεύουν στη βελτίωση τη όρασης ατόμων που πάσχουν από παθήσεις του αμφιβληστροειδούς και της ωχράς κηλίδας.
Χάρη σε ένα μικροτσίπ που θα εμφυτεύεται στο μάτι τα τυφλά ή σχεδόν τυφλά άτομα όχι μόνο θα μπορούν να βλέπουν αδρά αλλά και να διαβάζουν μεγάλα γράμματα, ενώ τα άτομα που πάσχουν από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας θα δουν την όρασή τους να βελτιώνεται χάρη σε τηλεσκοπικούς ενδοφακούς.
«Το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ συνδέεται με μία μικροσκοπική κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη στα γυαλιά που φορά το άτομο το οποίο έχει πρόβλημα όρασης. Προς το παρόν γίνεται μία πολυκεντρική μελέτη στην Ευρώπη και την Αμερική σε 35 ασθενείς.

Επειγόντως αναζητείται ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ηγέτης.

Ότι το πολιτικό σύστημά «μας» νοσεί και καταρρέει είναι γεγονός. Διαπιστώνει τούτο, ακόμη και ο πλέον άσχετος περί τα πολιτικά, πολίτης. Ητοι, διαπιστώνει ότι πέραν της διαφθοράς που έδωσε και πήρε επρόκειτο περί σειράς εκ των ουκ άνευ τετριμμένων και, εις το βάθος τους, άνευ φιλοσοφικής βάσεως «αρχών» - αρχόντων, που διώκησαν τον Τόπο επί πολλά έτη χωρίς, ουσιαστικώς, τις βάσεις που πρέπει να διέπουν μια ηγεσία στην ανθρώπινη κοινωνία.
Όταν δεν ασχολείσαι, σοβαρώς, με την κοινωνία, όταν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ο πολίτης πρέπει να έχει ιδανικό πρότυπο, το οποίο πρέπει (τουλάχιστον) να μιμηθεί και να ενσωματώσει στην συνείδησί του ως πεμπτουσία κανόνος στην διαβίωσί του, μπορεί μεν να επιτύχης ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ την καθοδήγησί του και την ποδηγεσία του, αλλά, τελικώς, θα αποτύχης.

Ο Σιωνισμός μετέτρεψε την Γάζα σε μια τεράστια φυλακή.

 Η Παγκόσμια Τράπεζα, τονίζει, ότι αν, το Ισραήλ, δεν άρει τον αποκλεισμό των παλαιστινιακών εδαφών, οι Παλαιστίνιοι, δεν θα μπορέσουν να αναπτυχθούν αυτοτελώς οικονομικά ποτέ. Εξαρτημένη από την ξένη οικονομική βοήθεια θα παραμένει η παλαιστινιακή οικονομία, αδύναμη επίσης να συντηρήσει μία κρατική υποδομή, αν και είναι ταχέως αναπτυσσόμενη (φέτος, αναπτύσσεται με 8%), εφόσον το Ισραήλ δεν άρει έναντί της ποικίλα εμπόδια και περιορισμούς, τονίζει σήμερα στην έκθεσή της για την οικονομία στα Παλαιστινιακά εδάφη η Παγκόσμια Τράπεζα, που δημοσιοποιείται ενόψει της συνάντησης δωρητών--στη Νέα Υόρκη στις 21 τρέχοντος μηνός. "Πρέπει πολύ σύντομα να αναληφθεί δράση, να αρθούν όλα τα υφιστάμενα εμπόδια από το Ισραήλ, να αναπτυχθεί ιδίως ο ιδιωτικός τομέας, με αισθητό ρυθμό ανάπτυξης, αλλιώς η παλαιστινιακή οικονομία θα παραμένει εξαρτώμενη