Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Η ελληνική κυβέρνηση κολαούζος των Σιωνιστών

Ο Νετανιάχου... ικανοποιημένος, ο Γιωργάκης πέρα βρέχει
«Η σημερινή επίσκεψη προάγει τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες και είναι η πρώτη από πολλές άλλες, για την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα σε δύο αρχαίους λαούς, που έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους», είπε μετά τη συνάντηση με τονΓιώργο Παπανδρέου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «οι δυο λαοί μας είναι έτοιμοι να συνεργαστούν σε σειρά από τομείς μεταξύ των οποίων ο τουρισμός και άλλες επενδύσεις. Μιλήσαμε για συνεργασία σε επίπεδα άμυνα και ασφάλειας γιατί πάνω από όλα θέλουμε μια ειρηνική Μέση Ανατολή. Ενημέρωσα τον κ. Παπανδρέου για τα βήματα που κάνουμε για απευθείας συνομιλίες με τους Παλαιστινίους. Ελπίζω αυτή τη συνάντηση να είναι η πρώτη πολλών άλλων μεταξύ των δύο αρχαίων λαών». Και εξέθεσε τον κ. Παπανδρέου: «Συμφωνώ απολύτως με κάθε λέξη που είπε ο κ. Παπανδρέου, αν δεν συσφίξουμε τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ θα ήταν κάτι αφύσικο»! Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι «οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας και Ισραήλ-Τουρκίας δεν θεωρούμε ότι είναι ανταγωνιστικές στις σχέσεις που αναπτύσσουμε εμείς με το Ισραήλ. Η περιφερειακή συνεργασία είναι ζωτικής σημασίας για την καλή γειτονία, αλλά και για την επίλυση προβλημάτων στην περιοχή που είναι αρκετά».
Τον Νετανιάχου συνάντησε και ο Αντώνης Σαμαράς, επιβεβαιώνοντας τη σπουδή του αστικού πολιτικού κόσμου να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στον επικεφαλής του εβραϊκού κράτους.

Θύμωσαν οι Άραβες
Η στροφή πλέον στην ελληνική πολιτική, που απομονώνει τη χώρα μας από τον αραβικό κόσμο, είναι παραπάνω από ορατή και αναμένεται να δημιουργήσει μεσοπρόθεσμα τεράστια γεωπολιτικά προβλήματα στη χώρα μας. Ήδη, ο αραβικός Τύπος ξεσπαθώνει κατά της χώρας μας, με πύρινα άρθρα κατά της πολιτικής της χώρας μας.