Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

SOS/Πέθανε 22χρονος Γάλλος 9 ώρες μετά την α΄ δόση Pfizer από αλλεργικό σοκ! Θα ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές!!!! Ο πατέρας:” Εγκληματίες”



9 ώρες αφού εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση Pfizer, ένα νέο παιδί ο Maxime Beltra 22 ετών πέθανε. Ένας θάνατος που ο πατέρας του τον αποδίδει στον εμβολιασμό ενώ ιατρικές πηγές τον αποδίδουν σε μια σοβαρή διατροφική αλλεργία.

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου ένας 22χρονος Sétois πέθανε προς τις 11 μμ h. Είχε εμβολιαστεί στις 2 το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο εμβολιακό κέντρο του Sète.(midilibre) O νεαρός καταγόταν από το Saintes-Maries de la Mer.

Ο τραγικός πατέρας δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του αδικοχαμένου γιου του και μιλάει στην κάμερα: Σήμερα το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα του επέτρεπε να φύγει στην Ελλάδα μαζί μ΄έναν φίλο του. Δυστυχώς δεν θα φύγει, έφυγε για τον απλό και καλό λόγο ότι αυτός πέθανε μετά από ένα αλλεργικό σοκ αφότου εμβολιάστηκε στις 2 το μεσημέρι.Πέθανε το ίδιο βράδυ στις 11μμ Είναι εγκληματικό εγκληματικό να βάζουν στην αγορά εμβόλια που δεν είναι πιστοποιημένα που δεν ήταν επαληθευμένα. ένας νέος 22 ετών σε πλήρη φόρμα. Έχασα τον μοναχογιό μου για έναν ιό.. Το σύνολο της ανθρωπότητας υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή (εμβολιασμό) που ποτέ δεν εξετάστηκε σε βάθος αλλά δεν γνωρίζουμε ούτε τις παρενέργειες. ήμασταν στο τραπέζι οι υγειονομικοί που έσπευσαν έδωσαν τα πάντα για να τον συνεφέρουν.. Είστε εγκληματίες και το ξέρετε πολύ καλά μετά από αυτό που μου κάνατε. Ελπίζω αυτό το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου για να δείτε το επίπεδο διαφθοράς των ελίτ που θεμελιώνουν μια πώληση θυγατρικών Pfizer για 11 δις ευρώ .. είμαι τρελός από θυμό…..Yπάρχει μόνο μια επιλογή είναι απαράδεκτο είναι απαράδεκτο..”

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ AΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί;; ποιοί είναι οι εμπνευστές του ψηφιακού ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού;;; Όχι άλλα παιδιά νεκρά από πειραματικά εμβόλια αναστολή τώρα στον υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό. Το ποιός είναι ή δεν είναι τσαρλατάνος το αποδεικνύει καθημερινά η ωμή πραγματικότητα…όσo κι αν συγκαλύπτεται. Βγαίνεις για έναν καφέ έξω κι ακούς 10 περιστατικά που δεν φτάνουν ποτέ ούτε στο διαδίκτυο!!!H Eλλάδα έχασε έναν φίλο της ο τραγικός πατέρας τον μοναχογιό του και η οικουμένη έχει απωλέσει την αξιοπρέπεια και τη λογική της….όχι άλλοι Maxime Beltra…

Εικόνα

”Συνάντησα τον πατέρα του Maxime oνομάζεται Frederick.Ζητήθηκε άμεσα αυτοψία για το θάνατο του γιου του δεν ήθελε να βγει με πρόσωπο στην κάμερα και το σεβάστηκα” αναφέρει δημοσιογράφος του La Minute de Ricardo.

Hérault: Η δικαστική έρευνα ξεκίνησε μετά το θάνατο του νεαρού άνδρα λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του μεταδίδει το francetvinfo.
Ο εισαγγελέας της Δημοκρατίας του  Montpellier,διευκρινίζει ότι μελετάται και το ενδεχόμενο μιας σοβαρής τροφικής αλλεργίας, ακόμα κι αν αναμφίβολα θα χρειαστούν πρόσθετες έρευνες. (Τρομερό θα πέθαινε από το φαγητό την ίδια μέρα.. με τον εμβολιασμό του τον πείραξε το ”ψάρι” .. κι όχι τον εμβόλιο γνωστό για το αναφυλακτικό του σοκ και τις πρωτόγνωρες παρενέργειες)



Η εισαγγελία του Μονπελιέ, στο Hérault, δηλώνει την Τετάρτη 28 Ιουλίου στο franceinfo ότι μια δικαστική έρευνα “για την αναζήτηση των αιτίων του θανάτου” άνοιξε σήμερα, μετά το θάνατο ενός νεαρού άνδρα στα τέλη Ιουλίου, ένας θάνατος που προκλήθηκε από Εμβόλιο Covid-19 σύμφωνα με έναν άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του. Θα πραγματοποιηθεί αυτοψία για να ανακαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες του θανάτου του.Ο πατέρας δεν είναι ο πατέρας πέθανε την ίδια μέρα με το εμβόλιο αλλά θα πέθαινε ούτως ή αλλως την ίδια μέρα και όχι από το εμβόλιο…η σοφιστεία είναι απροκάλυπτη ο δογματισμός τους ασύλληπτος!!

Εικόνα
ΦΩΤΟ 1

Ο εισαγγελέας της Δημοκρατίας του Μονπελιέ, Fabrice Bélargent, ωστόσο, διευκρινίζει ότι “αυτή η αυτοψία αναμφίβολα δεν θα είναι πειστική”. «Πράγματι, εξηγεί, ακόμη και αν αποδειχθεί στο τέλος ότι ο θάνατος θα οφείλεται σε αλλεργία, είναι ήδη αποδεδειγμένο ότι ο νεαρός έφαγε ένα φαγητό για το οποίο είχε γνωστή αλλεργία» Συνεπώς, μελετάται και το κομμάτι μιας σοβαρής τροφικής αλλεργίας, αλλά “αναμφίβολα θα χρειαστούν περαιτέρω έρευνες”.Το οποίο το είχε φάει άλλες 200 φορές αλλά δεν είχε θέμα προφανώς..γιατί θα είχε πεθάνει πολύ νωρίτερα κι όχι την ημέρα του εμβολιασμού του!!! Αυτοί μιλούν για το φαί ο τραγικός πατέρας λέει: μου φάγανε το παιδί μου!!!!!!

Η Liberation επικαλείται δήλωση του πατέρα επίσης: δεν ήθελα να το κάνει αλλά αυτός ήθελε να το κάνει για να πάει στην Ελλάδα.Του είπα να τους επισημάνει ότι είχε αλλεργικά προηγούμενα μ ένα οίδημα του Quinke. Aυτό κι έκανε.” Ο υπέυθυνος του εμβολιακού κέντρου ο Jean Christophe Calmes εξηγεί: Ο νέος δήλωσε ότι είχε προηγούμενα με διατροφικό αναφυλακτικό σοκ αλλά ήταν ακόμη δυνατό να εμβολιαστεί.( σσ το ρίσκαραν) Τον κρατήσαμε 30′ αντί 15′ που είθισται και μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι του ( σσ για να πεθάνει με την ησυχία του. Αβασάνιστα κι ενώ τους τέθηκε το θέμα αλλεργίας τον εμβολίασαν με συνοπτικές διαδικασίες και τα αποτελέσματα είναι γνωστά) Σύμφωνα με πληροφορίες που η εφημερίδα διατείνεται ότι συνέλλεξε ο νεαρός πήγε σε ρεστοράν να δειπνήσει εκέι αισθάνθηκε την αλλεργική αντίδραση. Ο πατέρας: μας κάλεσε η κόρη μου στις 10.00 μμ ότι το παιδί ήταν στη φάση να κάνει οίδημα.Έκανε οιδήματα Quinke όταν ήταν μικρός ( σσ όταν ήταν μικρός .. το πιθανότερο το εμβόλιο ενεργοποίησε το εν ύπνω σύνδρομο) Οι του ασθενοφόρου έκαναν τα πάντα αλλά η αντίδραση ήταν μια ολοκληρωτική βία” Για τον πατέρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα δεν μπορούμε να κάνουμε σαν να μην υπήρξε το εμβόλιο…”ναι υπήρχαν οι αλλεργίες, υπήρξε το ρεστοράν αλλά δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν υπήρξε το εμβόλιο” που αναφέρει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ όλων αυτών των παραγόντων.. Πυροδότησε το εμβόλιο προυπάρχουσες καταστάσεις και συνέβαλε καθοριστικά….Αυτό λέει o πατέρας.

Ωστόσο οι αρχές που χρησιμοποιούν το δόγμα του ασυσχέτιστου σπεύδουν να προκαταλάβουν την έρευνα πριν γίνει κάν αυτοψία..Το τοπικό κέντρο Φαρμακοεπαγρύπνισης στο Montpellier κι ενώ ακόμη μάζευε στοιχεία σπεύδει να προκαταλάβει την εισαγγελική έρευνα δηλώνοντας δια του υπευθύνου του ” ότι δεν προσανατολίζονται σε μια άμεση ευθύνη του εμβολίου. Πολλά στοιχεία κλίνουν προς την διατροφική αλλεργία”…..που ξύπνησε από την παιδική του ηλικία την ημέρα του εμβολιασμού του!!!!

Image

ΦΩΤΟ 1 ”Σήμερα η brasserie θρηνεί έναν από τους πολεμιστές της, την φώτισες με το χαμόγελό σου κατά τη διάρκεια της σεζόν σου (2016) ήσουν ανάμεσά μας.
[Ο Maxime Beltra γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1998 – εμβολιάστηκε στις 26 Ιουλίου 2021 στις 2 μ.μ. – πέθανε στις 26 Ιουλίου 2021 στις 11 μ.μ.]
Αντίο κοτόπουλο, όλη μας η δύναμη πηγαίνει στον Frederic και την Aurelie Beltra, τους γονείς του και την αδερφή του.
Πιο πολύ φοβόμαστε το κράτος παρά το corona!!!” η ανάρτηση από την brasserie όπου δούλεψε ο νεαρός κάποια περίοδο τα λέει όλα!!!!

dimpenews.com