Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Γαλλικό νοσοκομείο κήρυξε απεργία επ’ αόριστον κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού! (βίντεο)

 

Το προσωπικό του νοσοκομείου στο Μοντελιμάρ, στο νομό Ντρομ της νοτιοανατολικής Γαλλίας, κήρυξε απεργία διαρκείας για να διαμαρτυρηθεί για τους νέους κανόνες που απαιτούν εμβολιασμό κατά του Covid-19 έως τα μέσα Σεπτεμβρίου ή κίνδυνο απώλειας των θέσεων εργασίας.

Η απεργία κατά του «αναγκαστικού εμβολιασμού» ανακοινώθηκε την Πέμπτη από το συνδικάτο CGT-GHPP και αφορά περίπου 200 γιατρούς και 1.500 νοσοκόμες/νοσοκόμους στη γαλλική πόλη.

Εκατοντάδες από αυτούς συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο την Παρασκευή, καταγγέλλοντας τα lockdown και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και φώναζαν «liberté!» (ελευθερία). «liberté!» (ελευθερία).

 

 

Το γαλλικό νομοθετικό σώμα ολοκληρώνει την πρόταση που απαιτεί από όλους τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που έρχονται σε επαφή με ευάλωτους, να εμβολιαστούν πλήρως έως τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλιώς θα χάσουν τους μισθούς τους και ακόμη και τις δουλειές τους.

«Είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του εξαναγκασμού των εμβολίων», δήλωσε η Elsa Ruillere, εκπρόσωπος της τοπικής ένωσης. «Δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ τεστ ή εμβολιασμού: ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. Όχι, δεν συμφωνούμε. Θέλουμε να έχουμε την επιλογή όπως ο υπόλοιπος κόσμος και δεν θέλουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Η Ruillere λέει ότι το σωματείο της υποστηρίζει «ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση» και δεν είναι κατά του εμβολιασμού, αλλά κατά του εξαναγκασμού.

https://www.pronews.gr/kosmos/1004271_galliko-nosokomeio-kiryxe-apergia-ep-aoriston-kata-toy-ypohreotikoy-emvoliasmoy