Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

«Έκρηξη» Κούβελα: «Ποτέ δεν ήταν πιο υψηλή αξία ο θάνατος από την ελευθερία! Δεν δίνουμε καινούργια φάρμακα σε παιδιά και εγκύους» – ΒΙΝΤΕΟ



Την ώρα που οι «ειδικοί» συστήνουν άφοβα τον εμβολιασμό σε γυναίκες και παιδιά.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Flash” μίλησε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ξεκαθαρίζοντας πως σύμφωνα με την βασική γνώση που έχει λάβει ποτέ δεν πρέπει να δίνουμε καινούργια φαρμακευτικά σκευάσματα (όπως είναι τα εμβόλια) σε μικρά παιδιά και εγκύους.

Ο ίδιος σε αρκετά έντονο ύφος και προφανώς αγανακτισμένος σημείωσε τα εξής:

«Όποιον γιατρό βγάλετε στην τηλεόραση, οποιονδήποτε, και ο Υπ. Υγείας γιατρός είναι, ρωτήστε τον “στο βιβλίο φαρμακολογίας υπήρχε ο γενικός κανόνας ΔΕΝ δίνουν καινούργια φάρμακα σε εγκύους και παιδιά”; Σε όλα τα βιβλία είναι βασική αρχή της φαρμακολογίας!


Έχουμε δύο γνωστές παρανέργειες. Η έγκυος ήταν μια χαρά. Το παιδί της γεννήθηκε κουλό. Υπάρχει το δεύτερο παράδειγμα. Έκαναν καρκίνο πολλά από τα παιδιά στα 18 τους χρόνια. Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πως είναι ασφαλές και τι θα γίνει στα παιδιά στα 18 τους χρόνια;;; Αφού δεν μπορεί το βουλώνει κάθεται και κάνει εκτίμηση κινδύνου νόσου. Κι αν μου πει “μάλιστα η έγκυος μπορεί να πεθάνει με τέτοια σημαντική πιθανότητα”, να πάρω το πιθανό ρίσκο.


Γυναίκες που εγκυμονούν, που θα εγκυμονήσουν και παιδιά δεν τα εκθέτω σε κίνδυνο προφαρμάκου που δεν ξέρουμε τι θα κάνει».


Σε άλλο σημείο μίλησε για όλες αυτές τις ελευθερίες που καταπατώνται με δικαιολογία τον κορωνοϊό, τις οποίες όλοι αρχίζουν και συνηθίζουν:
https://www.el.gr/ygeia/health-news/ekrixi-koyvela-pote-den-itan-pio-yps/