Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

ΣΟΚΑΡΕΙ η παραμόρφωση δύο ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους...Σοκάρει η παραμόρφωση δύο ανθρώπων μετά τον εμβ0λιασμό τους με το σκεύασμα mRNA της Moderna. Παρουσίασαν εξανθήματα, κοκκινίλες και πύον(!) στο πρόσωπό τους...

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, εξέτασαν εξονυχιστικά τους ασθενείς στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να βρουν την ακριβή αιτία πίσω από την σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

Ένας από τους άνδρες ηλικίας περίπου 50 ετών, αναζητούσε βοήθεια για τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβ0λίου της Moderna. Αναφέρει ότι υπέφερε από ρίγη αλλά δεν είχε πυρετό ενώ είχε πρήξιμο και φλύκταινες στα μάγουλά του και κοντά στα μάτια του.

Ο ασθενής δεν είχε ιστορικό με αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα του και του χορηγήθηκαν αντιβιοτικά μέχρι να επανέλθει πλήρως μετά από μία εβδομάδα. Ο δεύτερος ασθενής, στα 80 του περίπου, πήγε στο νοσοκομείο πέντε ημέρες μετά την δεύτερη δόση του συγκεκριμένου εμβ0λίου.

Ανέφερε πρήξιμο του προσώπου του μέσα σε 24 ώρες από το εμβ0λιο, το οποίο επιδεινώθηκε τις επόμενες ημέρες. Υπέφερε επίσης από πόνο, κούραση και πυρετό με σβόλους από πύον στο δέρμα του και «κρούστα» στα μάγουλα και στη μύτη του.

Το πρόσωπό του καθάρισε, μετά από δέκα ημέρες και αφού το χορηγήθηκαν δύο αντιβιοτικά.