Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Δημόσια Υγεία Σκωτίας: περισσότεροι πεθαίνουν μετά το εμβόλιο παρά από covid-19. 5.522 νεκροί εντός 28 ημερών μετά από το εμβόλιο!



5.522 άνθρωποι πέθαναν εντός 28 ημερών από το εμβόλιο Covid-

19 στη Σκωτία. Η εκστρατεία εμβολιασμού εκτελείται με πλήρη ταχύτητα με γονιδιακές θεραπείες που βρίσκονται ακόμη στη 3η φάση κλινικών δοκιμών.

Πολλοί ειδικοί γιατροί, όπως ο καθηγητής Peter McCullough, μίλησαν εναντίον αυτής της εκστρατείας, η οποία θεωρήθηκε υπερβολικά γρήγορη με πειραματικά προϊόντα. Ο καθηγητής Montagnier, βραβείο Νόμπελ για την Ιατρική, εξέφρασε επίσης την άποψη ότι «ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η εκστρατεία», ενώ ο Christian Vélot δήλωσε: «η θεραπεία δεν πρέπει να είναι χειρότερη από την ασθένεια». Στη Γαλλία, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι βουλευτές δεν έλαβαν έκθεση ή λεπτομερή παρουσίαση για τους AE και τους SAE (δυσμενείς επιπτώσεις και σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις). Ένα πραγματικό πρόβλημα αν ακούσουμε τον Dr Φαρμακευτικής Amine Umlil, διότι περιλαμβάνει παραβίαση της δωρεάν και ενημερωμένης συγκατάθεσης που είναι προαπαιτούμενο.



Αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο γαλλικό, καθώς στις Ηνωμένες Πολιτείες εμφανίζονται ανησυχητικές αναφορές σχετικά με τον αριθμό των θανάτων που συνδέονται με τον εμβολιασμό στη βάση δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης VAERS που μετρά AE / SAE. Ένας αναλυτής πληροφορικής έδωσε ορκωτή μαρτυρία σε νομικές διαδικασίες ότι οι θάνατοι θα μπορούσαν να είναι 45.000 σε σύγκριση με τον επίσημο αριθμό των 9.000. (Πηγή TrialSiteNews)

Το Dailyexpose, ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης, αναφέρει ότι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας στη Σκωτία απαριθμεί 5.522 άτομα που πέθαναν εντός 28 ημερών μετά από εμβόλιο κατά του covid-19. Ένας σημαντικός αριθμός αναφέρθηκε στον πληθυσμό της Σκωτίας 5,454 εκατομμυρίων, με απογραφή 7.820 θανάτων covid-19 από την έναρξη της πανδημίας.

«Λόγω δεκάδων αιτημάτων Ελευθερίας της Πληροφορίας που ζητούν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) να παράσχει τον τρέχοντα συνολικό αριθμό θανάτων όσων πέθαναν εντός 28 ημερών από το εμβόλιο covid-19, η PHS αποφάσισε ότι ο καλύτερος δρόμος για ν΄ακολουθήσει ήταν να δημοσιεύσει τις πληροφορίες με τρόπο ρουτίνας και περιοδικά στην στατιστική της έκθεσης για covid-19. ” 

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η PHS στην έκθεση της 23ης Ιουνίου 2021, αποκαλύπτουν ότι μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 11 Ιουνίου 2021 ένας συνολικός αριθμός 5.522 ατόμων πέθανε εντός 28 ημερών από τη δόση ενός covid εμβολίου.

Η έκθεση που παρέχεται από την PHS περιλαμβάνει τον αριθμό των θανάτων ανά τύπο εμβολίου και την ημερομηνία εμφάνισής τους:

1.877 θάνατοι με ένεση Pfizer mRNA
3.643 θάνατοι μετά από ένεση ιού φορέα AstraZeneca
2 θάνατοι μετά την ένεση Moderna mRNA
Κατά μέσο όρο, 920 θάνατοι συμβαίνουν κάθε μήνα από το εμβόλιο covid-19 μόνο στη Σκωτία. Αυτός ο αριθμός υπερβαίνει έτσι τον μέσο όρο των ανθρώπων που πεθαίνουν από το covid-19 στη Σκωτία, 866 ανά μήνα.

Στις 30 Ιανουαρίου 2021, μια επιστολή αιτήματος ελευθερίας της πληροφόρησης, που στάλθηκε στην κυβέρνηση της Σκωτίας, ζήτησε να αποκαλύψει τον συνολικό αριθμό ατόμων που είχαν πεθάνει από το covid-19 από τον Μάρτιο του 2020.

Στις 11 Μαρτίου 2021, η κυβέρνηση της Σκωτίας απάντησε:

«596 θάνατοι που αφορούσαν COVID-19 καταγράφηκαν όταν δεν υπήρχε προϋπάρχον πρόβλημα υγείας μεταξύ του Μαρτίου 2020 και του Ιανουαρίου 2021. “

Παρά τα πολυάριθμα αιτήματα ατόμων, το Αγγλικό Τμήμα Δημόσιας Υγείας (PHE: Public Health England) μέχρι στιγμής αρνήθηκε να δημοσιεύσει στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θανάτων που έχουν συμβεί εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό στην Αγγλία.(σσ Η Ελλάδα είναι σε θέση να δώσει ή όχι;;)

Δεκάδες αιτήματα πρόσβασης στην πληροφορία έχουν υποβληθεί στο PHE που θέτουν αυτήν την κρίσιμη ερώτηση. Η απάντηση του PHE είναι στερεότυπη και δηλώνει ότι «Η Δημόσια Υγεία Αγγλίας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει τις πληροφορίες που έχετε ζητήσει. ..απαράδεκτο…Εάν το PHE δεν έχει τις πληροφορίες, τότε ποιος τις έχει;
Με βάση τα στοιχεία της Σκωτίας σχετικά με τον αριθμό των θανάτων από εμβόλια covid-19, ήταν πιθανό, αναφέρει το DailyExpose, να εκτιμήσει κανείς τον πιθανό αριθμό θανάτων από ενέσεις στην Αγγλία. Εφαρμόζοντας το ποσοστό θανάτου (με αναγωγή) της Σκωτίας στον πληθυσμό της Αγγλίας, ο εκτιμώμενος πραγματικός αριθμός θανάτων από ένεση τους τελευταίους 6 μήνες θα μπορούσε να φθάσει τους 57.470.

Θα μπορούσε αυτός ο αριθμός μόνο να είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η PHE «ισχυρίζεται» ότι δεν έχει αυτές τις πληροφορίες; FranceSoir 22/7/21

Στον περίγυρο μας ακούμε συνεχώς για ορφανούς θανάτους μετά τον εμβολιασμό ή και σοβαρές παρενέργειες ..Αντίστοιχα πραγματικά στοιχεία για πόσους Θανάτους έχει Ελλάδα εντός 28ημέρου από το εμβόλιο κατατέθηκαν στη Βουλή από τους Αρμόδιους κατά την διαδικασία της ψήφισης της επίμαχης τροπολογίας; Zητήθηκαν από κάποιους;; Κι αν όχι ποιά είναι η οφειλόμενη διαφάνεια;; Ή η χώρα είναι υπό το σύνθημα του Μάη 68 ”οι τοίχοι έχουν αυτιά και τ΄αυτιά έχουν τοίχους;;”

H Δημόσια Υγεία Σκωτίας μας λέει πως υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι μετά το εμβόλιο παρά από κορωνοιό. Πως προχωράτε σε υποχρεωτικότητα θέλετε περισσότερους θανάτους ή δεν είστε απλά καλά πληροφορημένοι και θύματα παραπληροφόρησης;;;;; H Σκωτία δίνει τα πραγματικά νούμερα έχει συνολική αποτύπωση και καταγραφή τι συμβαίνει;; Προκύπτουν ερωτήματα…

dimpenews.com