Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Διαχωρισμός των πολιτών ΤΕΛΟΣ μετά από αυτή την παραδοχή: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν. Να κάνουν τεστ» – ΒΙΝΤΕΟ


Προς τι λοιπόν τα "covid free" μαγαζιά και οι έμμεσοι εξαναγκασμοί των ανεμβολίαστων πολιτών;

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος», βρέθηκαν καλεσμένες η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, και η λοιμωξιολόγος, Αθηνά Λινού, αναλύοντας τα τελευταία δεδομένα σχετικά με την πανδημία.

Οι δύο τους συμφώνησαν και παραδέχθηκαν πως ακόμα και οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν όχι μόνο να κολλήσουν (κάτι που έχει αποδειχθεί ήδη και μάλιστα με επώνυμα παραδέιγματα) αλλά και να μεταδώσουν τον κορωνοϊό.

Μάλιστα και η κα Παγώνη και η κα Λινού φάνηκαν θετικές στο να κάνουν self test οι πλήρως εμβολιασμένοι επιβαίνοντες στα πλοία κατά τη μετάβασή τους στα νησιά:

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε μέτρα σε κλειστούς χώρους ή σε χώρους που υπάρχουν άλλοι άνθρωποι. Το σωστό είναι ότι ένα τεστ θα μπορούσαν να το κάνουν οι πλήρως εμβολιασμένοι».

Σε άλλο σημείο ωστόσο υποστήριξαν πως «δεν είναι 100% και τα τεστ. Ναι μπορούν να το κάνουν και έτσι αισθάνονται και αυτοί ασφαλείς».

«Όλα είναι ισορροπία κινδύνου και ωφέλειας. Αν πρόκειται να μπω σε καράβι που θα είμαι σε κλειστό χώρο στην καμπίνα και όχι στο κατάστρωμα τότε είναι πολύ πιθανότερο να νοσήσω και να μεταδώσω.

Τότε, ίσως έχει μεγαλύτερη αξία ένα self test χωρίς όμως να εξασφαλίζει το 100%. Κάθε μορφή προστασίας συνεισφέρει στην άμυνά μας προς έναν εχθρό. Ο πόλεμος δεν είναι με τους συνανθρώπους μας είναι με τον ιό. Να κρατήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας. Δεν είναι εχθρός μας ο ανεμβολίαστος, εχθρός είναι ο ιός.

Υπάρχει ανοιχτό παράθυρο, ότι αν εκτεθείς μπορεί να κολλήσεις. Και σε εξωτερικούς χώρους δεν βγάζουμε τη μάσκα. Μας προστατεύει. Κανένας δεν μπορεί να πετάξει τη μάσκα, το διευκρινίσαμε, το είπαμε».

Με βάση επομένως τα όσα υποστήριξαν, τότε γιατί αίρεται η υποχρέωση από τους εμβολιασμένους να προσκομίζουν εβδομαδιαία τεστ για να πηγαίνουν στη δουλειά τους, ιδιαίτερα αν αυτή βρίσκεται σε κλειστό χώρο με πολλά άτομα;;;

Αφού το ίδιο προτίνουν οι «ειδικοί» για τα πλοία που συγκεντρώνονται πολλά άτομα! Στις δουλειές και ειδικά στους «covid-free» χώρους διασκέδασης της “Αρίας φυλής” δεν υπάρχει κίνδυνος για και από τους εμβολιασμένους;

Αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές εύλογες απορίες που γεννιούνται ακούγοντας κανείς τις «κυβιστήσεις» των «ειδικών» όλες αυτές τις ημέρες.