Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται ήδη στη Μαριούπολη!!!


Οι τούρκικες ειδικές δυνάμεις είναι ήδη στην Μαριούπολη. Ο τούρκικος στρατός έφθασε στην Μαριούπολη μεταφέρει ο ανταποκριτής του “Donbass Segodnya”, επικαλούμενος πηγές του ανταποκριτή πολέμου και επικεφαλή του site Wargonzo,του Semyon Pegov. 
Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι η μονάδα των Τούρκων μισθοφόρων που έφτασε στο Donbass δεν είναι όπως εκείνη που πρόκειται να λειτουργήσει τα Bayraktar UAV. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η σωματική διάπλαση των ξένων “φιλοξενούμενων” μοιάζει με περισσότερους με στρατιώτες από ένα απόσπασμα ειδικών δυνάμεων. Επίσης, ο πολεμικός ανταποκριτής δεν αποκλείει ότι πρόκειται για τουρκική PMC. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, αυτοί μπορεί να είναι στρατιωτικοί ειδικοί που προσλήφθηκαν για να συντονίσουν τους Σύριους μαχητές (τρομοκράτες) που προσλήφθηκαν από την Τουρκία για να βοηθήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.”

”Και όλα αυτά βρίσκονται στο πλαίσιο της δήλωσης του επικεφαλής του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την ουδετερότητα σε σχέση με τη σύγκρουση στα ανατολικά της Ουκρανίας”, σημειώνει ο Semyon Pegov. donbasstoday 15/4/21

To War Gonzo αναφέρει σήμερα:

”150 Τούρκοι στρατιωτικοί έφτασαν στη ζώνη JFO

Αυτό αναφέρεται από τις πηγές του wargonzo στη Μαριούπολη.

Παρά τις δηλώσεις του επικεφαλής του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την ουδετερότητα σε σχέση με τη σύγκρουση στην Ουκρανία, οι κάτοικοι της Μαριουπόλης κατέγραψαν την άφιξη μιας μονάδας τουρκικού στρατού στην πόλη.

Σύμφωνα με αυτούς, οι Τούρκοι που μεταφέρθηκαν στη ζώνη JFO δεν μοιάζουν πολύ με τους αερομεταφορείς. Στο σωματότυπο, μοιάζουν περισσότερο με μαχητές του spetsnaz.

Ίσως, φυσικά, αυτό είναι ένα είδος τουρκικής PMC, αλλά πιθανότατα αυτοί θα συντονίσουν δράσεις και θα μειώσουν τα καθήκοντα για τους μαχητές από το (σσ. κατεχόμενο από την Τουρκία) βόρειο τμήμα της Συρίας, τους οποίους η Τουρκία στρατολογεί για να σταλεί στην Ουκρανία. Σύμφωνα με το σχέδιο Karabakh.

Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με πηγές wargonzo – είναι προς την κατεύθυνση της Μαριούπολης όπου παρατηρείται μια ιδιαίτερα μεγάλης κλίμακας συσσώρευση βαρέων εξοπλισμών, καθώς και μεγάλος αριθμός ξένων ειδικών από χώρες του ΝΑΤΟ.Έτσι, οι Τούρκοι είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου.”

Στρατιωτικές δυνάμεις με βαρύ εξοπλισμό μέσα στην Μαριούπολη εδώ πρέπει να είναι το Σύνταγμα της Αζοφικής των Ουκρανών!!(ΒΙΝΤΕΟ)

dimpenews.com