Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό είναι το 'Θηρίο' που δημιούργησαν οι σύγχρονοι Βασιλείς

Φρίκη: Τα «ξαναμμένα» κτήνη της ISIS βιάζουν χιλιάδες γυναίκες για να δημιουργήσουν τη νέα γενιά του Χαλιφάτου
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post οι ισλαμιστές δολοφόνοι της ISIS τρέχουν ξαναμμένοι ​​στη Μέση Ανατολή, βιάζοντας χιλιάδες γυναίκες προκειμένου να δημιουργήσουν τη νέα γενιά του Χαλιφάτου.
Το κίνητρο των ισλαμιστών βιαστών είναι διττό: Αφενός θέλουν να αποκτήσουν απογόνους για να στελεχώσουν το Χαλιφάτο και αφετέρου θέλουν να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.Οι τζιχαντιστές έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, φτάνοντας στο σημείο να προκαλούν τη δυσαρέσκεια των διοικητών τους, ανέφερε ένας ιρακινός αξιωματούχος στην Post.
Οι διοικητές της ISIS τους διέταξαν να περιορίσουν τους βιασμούς, αλλά αυτοί αρνούνται να υπακούσουν, πρόσθεσε.Μάλιστα όταν τους επικρίνουν, εκείνοι απαντούν ότι το κάνουν γιατί το επιτάσσει το θέλημα του Αλλάχ.
«Οι τζιχαντιστές λένε ότι έχουν διαταχθεί να βιάζουν από έναν κληρικό στη Σαουδική Αραβία», δήλωσε ο ιρακινός αξιωματούχος. «Είναι πραγματικά απλά μια δικαιολογία. Θέλουν να γίνουν μέρος του ιστού των πόλεων που ελέγχουν, ώστε να μπορούν να ζήσουν σε αυτές για πολλά χρόνια», συμπλήρωσε.