Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτη υπόθεση: Στα χέρια Εισαγγελέα...

...η μήνυση Π.Γιαμαρέλλου κάτα Ε.Βενιζέλου για Κρατικά απόρρητα, Εσχάτη Προδοσία και απειλή κατά πολιτεύματος.
Στα χέρια Εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την στιγμή η μήνυση του κυρίου Παντελή Γιαμαρέλλου σύμφωνα με δελτίο τύπου που λάβαμε πριν από λίγο! Προς το παρόν παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου με την υπόσχεση ότι θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με πάρα πολλές αποκαλύψεις που αποδεικνύουν ότι το σύστημα στην Ελλάδα εξακολουθεί να καλύπτει τους "υπαλλήλους" της Τρόικα!

Aγαπητοί συντάκτες,
Σας γνωρίζω ότι στις 18/1/2013 στις 14:45` κατέθεσα αναφορά με αρ. πρωτ/λου 1034/2/1/18-1-2013 κατά Ευάγγελου Βενιζέλου για Εσχάτη Προδοσία, παράβαση των περί Κρατικών Απορρήτων, απειλή κατά του Πολιτεύματος κλπ στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού. Την ίδια ημέρα κατέθεσα ίδια αναφορά στην ΓΑΔΑ διευθ. Κρατικής Ασφαλείας με αριθμό πρωτ/λου 1016/53/19/18-1-2013..
Η αναφορά που υπέβαλα στην ΓΑΔΑ αν και παρεδόθη στην Εισαγγελία Αθηνών στις 21/1/2013 δεν έχει ακόμη εντοπισθεί, πράγμα που δημιουργεί ιδιαίτερα σοβαρά ερωτηματικά και έχει ενημερωθεί για αυτό και το γραφείο της Προϊσταμένης.
ΟΜΩΣ
Η αναφορά μου από το Τ.Α. Ωρωπού έλαβε από την Εισαγγελία αριθμό πρωτοκόλλου 4002/21-1-2013 και ήδη ανετέθη σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών για περαιτέρω ενέργειες τις οποίες και αναμένουμε.

Ακολουθεί το κείμενο των αναφορών κατά του Ε. Βενιζέλου.
Παντελής Γιαμαρέλλος του Ιωάννη,
Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού 862
19015 Ωρωπός Αττική
ΑΔΤ ΑΒ276472/5-12-2005 Τ.Α. Ωρωπίων
Τηλ.: 22950 37637
Τηλ/Φαξ: 22950 31818
Κινητό: 6944 579911

Ωρωπός, 18 Ιανουαρίου 2013

Προς την Προϊσταμένη Εισαγγελίας Αθηνών
Διά του Τ.Α. Ωρωπού,
ΓΑΔΑ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ,ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΛΠ

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα,
Δια την παρούσης κατεπειγούσης μηνύσεως η οποία αφορά θέματα Εθνικής Ασφαλείας και απειλών επί του Πολιτεύματος παρακαλώ σας γνωρίζω με βάση όσα το άρθρο 232 του Π.Κ. (παρασιώπηση εγκλημάτων) με υποχρεώνει ότι στην συνεδρίαση της 17/1/2013 της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων για συζήτηση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής ο βουλευτής του πολιτικού κόμματος ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αρχηγός του κόμματος, αλλά μη μέλος της Κυβερνήσεως, Ευάγγελος Βενιζέλος του Βασιλείου, γνωστής διαμονής ή χώρου εργασίας Αθήνα, Ιπποκράτους 22, Τ.Κ. 10680 τηλ: 210 3665378-9, FAX: 210 3665092 και φυλασσόμενος και από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, άρα κατά 24ωρο γνωστής διαμονής και εργασίας στην Ελληνική Αστυνομία, ο ίδιος και αυτοβούλως προέβει στις εξής δηλώσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί στα γραπτά και οπτικοακουστικά πρακτικά της Βουλής και αναφέρουν τα εξής: «"Μου λέτε γιατί πήρα αντίγραφο της λίστας στο σπίτι μου. Γιατί να μην το πάρω; Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ.Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΚΥΣΕΑ και στο ΝΑΤΟ;"πηγή http://logioshermes.blogspot.com/2013/01/usb_18.html
Ενώ στην συνέχεια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν ρωτώντας τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί τα πήρε και τι τα χρειαζεται.
Με το γνωστό , ειρωνικό και συνάμα σκωπτικό ύφος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τα φυλάει «για το πραξικόπημα όταν ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την πλειοψηφία και θα πάρει την εξουσία.»
Το βίντεο των πιό πάνω, από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής έχει αναρτηθεί και στον πιό κάτω διαδικτυακό χώρο:
http://www.youtube.com/watch?v=cIBzCSwUQmQ&feature=player_embedded
Από τα πιό πάνω συνάγεται ότι ο εν λόγω βουλευτής και αρχηγός κόμματος έχει πλέον καταστεί ύποπτος τέλεσης αδικημάτων ή έχει εκδηλώσει ΡΗΤΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόθεση για παράβαση του Ποινικού Κώδικα και παράβασης και σχετικών άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος αλλά και των υποχρεώσεων που έχει ο αποδέκτης και χρήστης άκρως απορρήτων στοιχείων που αφορούν την Εθνική Ασφάλεια του Ελληνικού Κράτους.
Κατά την άποψη εμού του μηνυτή και ενδεικτικά αναφέρω:
Τα άρθρα του Π.Κ.
1. Αρ. 134 παρ. 1, περ Β, υποπερ. α(μικρό) και β(μικρό),
2. Αρ. 135
3. Αρ. 136
4. Αρ. 146α
5. Αρ. `47
6. Αρ. 190
7. Αρ. 186α
8. Αρ. 192
9. Αρ. 195
10. Αρ. 202
11. Αρ. 252
12. Αρ. 253
13. Αρ. 370Β (για εφαρμογή των προβλεπομένων στα αρθ. 146 & 147)
14. Αρ. 370Γ
Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο 4/2012 της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου υπάρχει υποχρέωση άμεσης σύλληψης και οδήγησης βουλευτών που τελούν πλημμελήματα και κυρίως κακουργήματα με την διαδικασία του Αυτοφώρου ορίζοντας μάλιστα στην προτελευταία παράγραφο της Εγκυκλίου ότι « η ανωτέρω οριοθέτηση της μεταχειρίσεως των βουλευτών, αφορά βουλευτές οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος και για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αξιόποινη συμπεριφορά» αποκλείοντας κάθε εικασία για εφαρμογή της Εγκυκλίου σε ορισμένες μόνο δραστηριότητες ή καθήκοντα των βουλευτών.
Παράλληλα επιστήω την προσοχή σας στο ότι οι δηλώσεις του μηνυομένου δεν αφορούν πολιτικές του επιλογές άρα δεν υπάρχει θέμα εφαρμογής της ασυλίας όπως προβλέπει το άρθρο 61 του Συντάγματος περί ακαταδιώκτου των βουλευτών για πολιτικές τους αποφάσεις οι επιλογές.
Συντρέχουν όμως λόγοι για δίωξη του μηνυομένου για παράβαση των οριζομένων για την διαχείριση εκ μέρους του Κρατικών Στρατιωτικών Απορρήτων και Ακρως Απορρήτων εγγράφων και ηλεκτρονικών δεδομένων, παράβαση των άρθρων του Π.Κ. για Εσχάτη Προδοσία, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, αντιγραφή στοιχείων για χρήση σε παρανομες ενέργειες με δήλωση δόλου, προκληση ανησυχίας ή τρόμου σε Ελληνες πολίτες με απειλές για πραξικόπημα και διάλυση της Δημοκρατίας, του πολιτεύματος και την ειρήνης του Κράτους, έμμεση πρόσκληση και προσφορά σε εκτέλεση κακουργήματος , πιθανή κατάρτιση ένοπλης ομάδας με σκοπό την διάλυση της Δημοκρατίας και της απόφασης της Λαϊκής εντολής για σύσταση κυβερνήσεως μετά από εκλογικό αποτέλεσμα και άλλα. Τα πιό πάνω αναφέρονται ενδεικτικά και φρονώ ότι η Εισαγγελία σας επιβάλλεται να εξετάσει σε βάθος τις δηλώσεις του προσώπου αυτού και να επιβάλλει τις απαραίτητες κυρώσεις και ποινές φυλάκισης, κάθειρξης και έκπτωσης από πολιτικό αξίωμα και στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων μετά από την σωστή και δίκαια δίκη του κατηγορουμένου.
Για τους πιό πάνω λόγους και με βάση την υποχρέωσή μου από το αρ. 232 του Π.Κ. αλλά και την υποχρέωση κατʼ εγκληση ενεργοποίησης των διαδικασιών για δίωξη του μηνυομένου για όσα από τα αρθρα του Π.Κ. αυτό προβλέπεται
ΖΗΤΩ
Την άμεση σύλληψη με την διαδικασία του αυτοφώρου όπως προβλέπεται για τα κακουργήματα και τις όποιες άλλες παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργεις έχει αποδεδειγμένα πλέον τελέσει ο μηνυόμενος .
Υπενθυμίζω δε και τις υποχρεώσεις της Εισαγγελίας σας για άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών σύλληψης και δίωξης του μηνυομένου με βάση και τα όσα το αρ. 239Β περί κατάχρησης εξουσίας ορίζει σε περίπτωση μη δίωξης του μηνυομένου και την σαφή, ρητή και συγκεκριμένη υποχρέωσή σας για ενεργοποίηση των οριζομένων από την Εγκύκλιο 4/2012 του Αρείου Πάγου.
Ο μηνυτής
Παντελής Γιαμαρέλλος
»
Στις αμέσως επόμενες ώρες θα παρουσιάσουμε νέες κυριολεκτικά απίστευτες καταγγελίες για την υπόθεση αυτή!
Ρεπορτάζ σε εξέλιξη...


aegeantimes.gr
αρχική καταχώρηση στις 24/1/2013, 11:31
τελ. ενημέρωση 24/1/2013