Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΗΠΑ: Οι Εβραίοι οπλοφορούν στο Ισραήλ, αλλά στην Αμερική τάσσονται μαζικά υπέρ του περιορισμού των όπλων.

Το Ισραήλ είναι μια βαριά οπλισμένη κοινωνία με ευρεία ελευθερία στην χρήση όπλων. Οι εκπαιδευτικοί έχουν πρόσβαση σε όπλα στα σχολεία και οι έφηβες Ισραηλινές φέρουν πλήρως αυτόματα όπλα δημόσια. Οι Ισραηλινοί πολίτες έχουν επίσης το δικαίωμα να υπερασπιστούν την ιδιοκτησία τους απαντώντας με όπλα.
Μόνο οι Αμερικανοί που ζουν στο Τέξας έχουν τα ίδια δικαιώματα.Ωστόσο, η κορυφαία εφημερίδα στο Ισραήλ αναφέρει ότι οι Εβραιο-Αμερικάνοι είναι καθολικά υπέρ του ελέγχου των όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η είδηση από την Jerusalem Post
Οι νέες προτάσεις του Προέδρου των ΗΠΑ Ομπάμα για τον έλεγχο των όπλων βρήκαν την ευρεία υποστήριξη της εβραϊκής κοινότητας.
Η ομοιομορφία της εβραϊκής σύμφωνης απάντηση στις προτάσεις που παρουσίασε την Τετάρτη ο Ομπάμα βρίσκεται σε αντίθεση με την Ρεπουμπλικανική αντίθεση σε πολλά από τα προτεινόμενα μέτρα,συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των όπλων επίθεσης και των αυστηρότερων ελέγχων του ιστορικού των αγοραστών όπλων.
Δηλώσεις υποστήριξης προήλθαν από το Ισραηλιτικό Συμβούλιο Δημοσίων Υποθέσεων, μια οργάνωση ομπρέλα που σκεπάζει ομάδες Μεταρρυθμιστών, Συντηρητικών και Ορθόδοξων Εβραίων.
Στις άλλες εβραϊκέςοργανώσεις που χαιρέτισαν την πρωτοβουλίαπεριλαμβάνονται : Jewish Women International, the National Council of Jewish Women, the Reform movement’s Religious Action Center, B’nai B’rith International, the National Jewish Democratic Council, the Conservative movement’s Rabbinical Assembly, Bend the Arc: A Jewish Partnership for Justice, καθώς και κορυφαίοι Εβραίοι γερουσιαστές των ΗΠΑ όπως η Dianne Feinstein(D-Calif.) και ο Ben Cardin (D-Md.).
Φώτο: Οι δασκάλες στο Ισραήλ φέρουν όπλα.

Το περιοδικό Forward, το μεγαλύτερο εβραϊκό περιοδικό στον κόσμο,απαριθμεί έντεκα Γερουσιαστές και τριάντα τρεις Αντιπροσώπους, που είναι Εβραίοι. Μόνο ελάχιστοι είναι υπέρ των όπλων.
...

Υπάρχει και ένα σχετικό βίντεο(Jews Lead Gun Control Charge) με τον Brother Nathanael Kapner, που λέει μεταξύ των άλλων:

Οι ‘Times of Israel’ δημοσίευσαν πρόσφατα ένα άρθρο με τίτλο, «Εβραίοι πολιτικοί οδηγούν την χορωδία που ζητά αυστηρότερη νομοθεσία περί όπλων». Το άρθρο έπεσε στην αντίληψή μου λόγω του γεγονότος ότι καθώς μεγάλωσα ως Ιουδαίος εμείς οι Εβραίοι πάντα νιώθαμε εντελώς αποξενωμένοι από την κουλτούρα των όπλων των εθνικών. Οι Εβραίοι πάντα αισθάνονταν μια διαρκή εχθρότητα προς τα «γκοίμ με τα όπλα τους». Αλλά μόλις το Ισραήλ άρχισε γίνεται γνωστό στον κόσμο για τα στρατιωτικά κατορθώματα και τις νίκες του στον πόλεμο,ο ενθουσιασμός για όλα τα είδη των όπλων από UZI πολυβόλα μέχρι Tavor διαπέρασε όλη την εβραϊκή κοινότητα. «Είμαστε τόσο καλοί όσο τα goys με τα όπλα τους», καυχηθήκαμε«και ακόμη καλύτεροι από αυτούς σε αυτό!»
Και τώρα με το Ισραήλ να είναι πλήρως εξοπλισμένα όχι μόνο με Uzis αλλά με εκατοντάδες πυρηνικές κεφαλές, δεν είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι Εβραίοι είναι επικεφαλής της επίθεσης, για μεγαλύτερο έλεγχο στα όπλα;
Με άλλα λόγια, τώρα οι Εβραίοι είναι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια αλλά προσπαθούν να αφοπλίσουν όλους τους άλλους.
Παντού βλέπετε, ειδικά τώρα μετά από τη σφαγή στο Sandy Hook, (όπου υπάρχουν ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα), οι Εβραίοι να φωνάζουν για μεγαλύτερο έλεγχο όπλων ... και να απολαμβάνει προνομιακή χρονική κάλυψη σε όλους τα εβραϊκής ιδιοκτησίας τηλεοπτικούς σταθμούς-CBS, NBC, ABC- προκειμένου να προωθήσουν τον αφοπλισμό των εθνικών.

………………
Το όλο θέμα του ελέγχου των όπλων είναι στην ατζέντα του Εβραίου γερουσιαστή Τζόζεφ Λίμπερμαν, που είναι επικεφαλής της επιτροπής της Γερουσίας για θέματα Εσωτερικής Ασφάλειας. Υπό τη διεύθυνση του Λίμπερμαν, η υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας πρόσφατα αγόρασε1,4 ΔΙΣ - όχι για σκοποβολή - πυρομαχικά: 450 000 000 σφαίρες και 200 ​​εκατομμύρια φυσίγγια όπλου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή