Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Εξελίχθηκαν οι δουλειές των πακιστανών: Κομπίνα 10 εκατ. ευρώ σε τράπεζα της Πελοποννήσου!

Έκπληκτοι έμειναν οι ειδικοί επιθεωρητές που διενεργούσαν έλεγχο σε μεγάλη τράπεζα της Πελοποννήσου, όταν διαπίστωσαν έλλειμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από κομπίνα με δάνεια που είχαν στήσει τρία μεγαλοστελέχη της τράπεζας, μαζί με έναν Πακιστανό.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το moriasnews.gr, στο κύκλωμα εμπλέκονται και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι έπαιρναν δανεικά και αγύριστα από το κύκλωμα
Η έρευνα ξεκίνησε, όταν ένας υπάλληλος της τράπεζας, διαπίστωσε ότι είχαν χορηγηθεί τεράστια στεγαστικά δάνεια σε Πακιστανούς, οι οποίοι δε μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν με κανένα τρόπο,
ενώ σε έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο Πακιστανός ήταν εν τέλει ένας ο οποίος άλλαζε συνεχώς ταυτότητες. Τα στελέχη της τράπεζας, του χορηγούσαν συνεχώς δάνεια της τάξεως των 400-500.000 ευρώ και αφού του έδιναν μια μικρή προμήθεια, το μεγαλύτερο μέρος κατέληγε στις τσέπες τους. Ο ένας υπάλληλος είναι συνταξιούχος πλέον, αλλά οι υπόλοιποι εργάζονται ακόμα στην τράπεζα.
Ο αλλοδαπός είναι άφαντος εδώ και καιρό, ενώ ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Μήπως να φτιάξει ο κ. Δένδιας μια καινούργια υπηρεσία για ρατσιστικά - οικονομικά εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων;
xryshaygh