Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η Ρωσία θα χτυπήσει το ΑμερικανοΕβραικο λόμπι αν απειληθεί η Συρία.

Η Μόσχα έστειλε τρία πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο Θάλασσα για εκφοβισμό. Η Δαμασκός ισχυρίζεται ότι «τα ρωσικά πολεμικά  πλοία θα περιπολούν προστατευτικά»’.
Η Ρωσία αντιτίθεται σθεναρά σε στρατιωτική επέμβαση στη Συρία και για το σκοπό αυτό έχει αποστείλει τρία πολεμικά πλοία στα χωρικά ύδατα της χώρας αυτής.
Η Δαμασκός αναφέρει ότι τα πλοία αυτά  ελλιμενίστηκαν στην Ταρσό «με στόχο να περιπολούν τα χωρικά ύδατα για προστασία».
Η Συρία παρά τις διεθνείς πιέσεις, οι οποίες εξακολουθούν να την  πιέσουν σθεναρά επί οκτώ μήνες από τότε που εξεγέρθηκε ο λαός κατά της διακυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσσαντ,  έχει προσεγγίσει τη Ρωσία, η οποία είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής όπλων για τη χώρα.Η  γνωστή ισραηλινή ιστοσελίδα αντικατασκοπείας ‘Debka’,  ανέφερε ότι τα πολεμικά που προορίζονταν για τους Σομαλούς πειρατές έπλευσαν και αγκυροβόλησαν στο λιμάνι της Ταρσούς.
Μάλιστα, ειδικά πλοία των μυστικών υπηρεσιών, εφοδιασμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα κατέγραψαν συνομιλίες  των ρωσικών πλοίων.
Η εφημερίδα Haaretz αναφέρει ότι στα χωρικά ύδατα της Συρίας κατέπλευσαν ρωσικά πολεμικά πλοία , τα οποία δείχνουν την αντίθεση της Μόσχας στα σχέδια της Δύσης.
Εξάλλου η ρωσική «Μοσκόβσκι Κομσομόλετς» αναφέρει ότι «η Ρωσία θα εμπλακεί στον πόλεμο λόγω της Συρίας».