Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αλβανοί σκοτώνουν και ξανασκοτώνουν Έλληνες πολίτες!

Ένας 26χρονος Αλβανός, που κρατείται ήδη στις φυλακές Γρεβενών για ανθρωποκτονία, έιναι σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης και της δολοφονίας 55χρονου υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ που διαπράχθηκε πριν απο περίπου δύο χρόνια στη Πετρούπολη. Επίσης κατηγορείται ένα ακόμα άτομο, που καταζητείται.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε απο το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας....
προέκυψε ότι οι δράστες τις βραδινές ώρες της 29-12-2009, εισέβαλαν στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην Πετρούπολη, όπου πυροβόλησαν δύο φορές τον 55χρονο υπάλληλο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του και άρπαξαν τις εισπράξεις.
Μέσα στο πρακτορείο βρέθηκαν δύο κάλυκες και δύο βολίδες απο πιστόλι TOKAREV διαμετρήματος 7,62χιλιοστών. Από τις συγκριτικές εξετάσεις των καλύκων διαπιστώθηκε ότι είχαν βληθεί από το ίδιο όπλο με το οποίο διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία 29χρονου ημεδαπού, το απόγευμα της 8ης Μαίου 2010, στο 40ο χλμ. της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο Κορωπί για την οποία και συνελήφθη τον περασμένο Μάιο ο 26χρονος Αλβανός.
Συγκεκριμένα τότε ο 26χρονος, απο παθολογική ζήλεια, επειδή το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην φίλη του, έφτιαξε στο face book ψεύτικο προφίλ με τη βοήθεια 23χρονης Βουλγάρας και μέσω αυτού έκλεισε ραντεβού με τον αντίζηλό στην παραλιακή λεωφόρο, όπου μόλις εκείνος εμφανίστηκε, τον εκτέλεσε μέσα στο αυτοκίνητο του.
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 26χρονου Αλβανού και του συνεργού του, για την ανθρωποκτονία και τη ληστεία σε βάρος του 55χρονου στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ.

eglimatikotita.gr