Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Στο έλεος της αλβανικής μαφίας η Κρήτη.

Η ασυδοσία των αλλοδαπών μαφιόζων, έχει οδηγήσει την Κρήτη στο έλεος της αλβανικής μαφίας, όπως φαίνεται από άρθρο της τοπικής εφημερίδας του Ηρακλείου "Πατρίς".
 Οι Κρήτες αγωνίστηκαν ηρωικά κατά των Γερμανών εισβολέων τον Μάιο του 1941 και στην συνέχεια δεν τον άφησαν να σταθεί «σε χλωρό κλαρί» καθ΄όλη την διάρκεια της κατοχής, προσφέροντας στους Συμμάχους εξαίρετη υπηρεσία, αφού ανάγκασαν τους Γερμανούς να απασχολούν πολυάριθμο στρατό στο νησί (45.000 Γερμανοί, εκτός των Ιταλών).
 Αγωνίστηκαν, όπως και οι άλλοι Έλληνες, για την ελευθερία τους και τώρα κινδυνεύουν να υποδουλωθούν σε μία χούφτα Αλβανούς κατσαπλιάδες, επειδή το, ανύπαρκτο μάλλον, ελληνικό κράτος δεν είναι σε θέση να επιβάλει την τάξη.
Αντιθέτως περίλυποι βλέπομε κάθε βράδυ στην τηλεόραση το πατρικό αφεντικό να συμβουλεύει τον καλό «Χασάν» να νομιμοποιήσει την παραμονή του στην Ελλάδα, λες και η χώρα μας έχει πρόβλημα πληθυσμού και εργατικών χεριών σαν την Αμερική και τον Καναδά και καλεί τους ξένους να την εποικίσουν και να προσφέρουν την εργασία τους, αγνοώντας το ποσοστό ανεργίας που ανέρχεται στο 12% τουλάχιστον και είναι το μεγαλύτερο μέσα στην Ε.Ε.

Δεν είμαι σε θέση να μπω στον εγκέφαλο, αν υπάρχει, αυτών που ενθαρρύνουν τους λαθρομετανάστες να αυξάνονται και πληθύνονται στην Πατρίδα μας, για να καταλάβω γιατί το κάνουν. Αυτό όμως που καταλαβαίνω και το καταλαβαίνει ακόμη και ένα μικρό παιδί είναι ότι πληθυνόμενοι και αυξανόμενοι θα κατακυριεύσουν την Ελλάδα, αν δεν το έχουν ήδη κάνει. Εκτός της εγκληματικότητας, των διαφόρων νοσημάτων και της ανεργίας που προκαλούν, έχουν δημιουργήσει πρόβλημα σε πολλά σχολεία, το επίπεδο των οποίων έχει κατακόρυφα πέσει, διότι τα παιδιά των μεταναστών δεν μπορούν να παρακολουθήσουν λόγω κυρίως κακής γνώσης της γλώσσας, με αποτέλεσμα να καθυστερούν και τα Ελληνόπουλα. Έχουν γίνει διαμαρτυρίες εκ μέρους των διαφόρων συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, αλλά το Υπουργείο Παιδείας φαίνεται να εθελοτυφλεί.

'Αλλη λύση στο πρόβλημα δεν υπάρχει από την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών που δημιουργούν πρόβλημα και την εφαρμογή των νόμων για την προστασία των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν και έχουν κάθε δικαίωμα να ζήσουν ήσυχοι και ελεύθεροι στην Πατρίδα τους.