Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί επιλέχθηκε ως στόχος η Ελλάδα; Τι είναι η έξυπνη ή ενιαία κάρτα του πολίτη και ποιούς κινδύνους εγκυμονεί για τους χριστιανούς;

Το όλο εγχείρημα της ελληνικής κυβέρνησης στην αρχική του μορφή παρουσιάζεται πως δήθεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στην απονομή της δικαιοσύνης στην ελληνική κοινωνία, στην πάταξη της φοροδιαφυγής, στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, στην καταπολέμηση του λεγομένου χαρτοβασιλείου των φακέλων, στην οικολογική προστασία, λόγω της μείωσης κατανάλωσης χαρτιού στην εν γένει άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση των πολιτών...
Πίσω όμως, από όλη αυτή την πρωτοβουλία που δήθεν αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση του πολίτη, ως ήδη αναλύσαμε υποκρύπτεται η προσπάθεια γνωστών πλέον κύκλων της ανομίας, που είθισται να δρουν στο παρασκήνιο και το σκοτάδι, όπως η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η μασωνία  και τα γνωστά «φιλανθρωπικά» παρακλάδια αυτής, το γνωστό λόμπι των ανόμων να ελέγξουν απόλυτα τον πλούτο της γης, μέσω της επιβολής μίας ηλεκτρονικής δικτατορίας.

Θα αναρωτηθείτε πως είναι δυνατόν μία απλή ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη να αποτελεί την αφετηρία και το θεμέλιο λίθο της εγκαθίδρυσης μίας ηλεκτρονικής παγκόσμιας δικτατορίας; Θα ρωτήσετε ακόμη γιατί επιλέχθηκε η Ελλάδα, ως χώρα που θα εφαρμοστεί πειραματικά το όλο εγχείρημα, στο προστάδιο αυτού;

Εκ των ερωτημάτων αυτών κρίνουμε σκόπιμο να επιχειρήσουμε μία μικρή ιστορική αναδρομή των δραστηριοτήτων των εμπνευστών της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας ηλεκτρονικής κυβέρνησης.

Θα ξεκινήσουμε την αναφορά μας αναμοχλεύοντας στη μνήμη μας την πρώτη επίσκεψη των επικεφαλής του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εβραίων στις αρχές του 1986. Το παγκόσμιο αυτό διευθυντήριο των Εβραίων που έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη συνάντησε εκτός από υπουργούς και κομματικούς ανώτατους αξιωματούχους και τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η επίσκεψη αποσκοπούσε στη διατύπωση τριών βασικών αιτημάτων τους προς την ελληνική κυβέρνηση. Το πρώτο αφορούσε την επίσημη αναγνώριση του Ισραήλ, το δεύτερο την ανέγερση μνημείου στη Θεσσαλονίκη για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα και το τρίτο είχε να κάνει με την απάλειψη του θρησκεύματος από τις αστυνομικές ταυτότητες!

Τα αιτήματα όμως δεν αποτελούσαν απλές ικεσίες και επιδιώξεις ενός απλού και αγαθού διεθνούς οργανισμού. Και αυτό διαπιστώνεται από την αντίδραση του μακαριστού Ανδρέα Παπανδρέου. Αρκέστηκε τότε να πει: «Τώρα αρχίζουν τα προβλήματα για την Ελλάδα»!

Η αρνητική, όπως αποδείχθηκε αρχική στάση του συνέβαλε στο να αλλάξει λίγους μόνο μήνες μετά την επίσκεψη ολάκερη η πολιτική των ΗΠΑ προς την Ελλάδα, (Βλ. τουρκικές απειλές-μερική επιστράτευση κ.ο.κ. 1987). Κάτι που διόλου δύναται να θεωρηθεί ως τυχαίο γεγονός.

Λίγα χρόνια μετά σε μία -ας μας επιτραπεί ο όρος- «πολιτική εκδίκηση» ο Ανδρέας Παπανδρέου μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο ήταν αυτός που εμπόδισε τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να υλοποιήσει το αίτημα των επικεφαλής του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εβραίων και να απαλείψει το θρήσκευμα από τις αστυνομικές ταυτότητες! Ωστόσο, συναίνεσε σιωπηλά στην αναγνώριση του Ισραήλ...

Τέσσερα χρόνια μετά τον Απρίλιο του 1996 στην πρώτη επίσκεψη στις ΗΠΑ του νεοεκλεγέντα τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του και συνάντηση με τους χρηματιστές και μεγιστάνες της παγκόσμιας οικονομίας Εβραίους, που κρύβονται πίσω από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εβραίων (ΠΣΕ). Κατά τη συνάντηση διατυπώνονται και πάλι τα ίδια αιτήματα, χωρίς φυσικά να γίνονται γνωστά τα οικονομικά και πολιτικά ανταλλάγματα. (βλ. εφ. Χώρα Ιούνιος 2000 Δελτ. Τύπου του Π.Σ.Ε.)!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κ. Σημίτης σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξεδόθη και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Σ.Ε. (παρέμεινε στην κοινή θέα μέχρι τον Ιούνιο του 2000, όπου για ευνόητους λόγους διαγράφτηκε) αποδέχθηκε τα αιτήματά τους υποσχόμενος πως θα τα υλοποιήσει. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα κινεί διαδικασίες άμεσης ανεγέρσεως του μνημείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, το οποίο εγκαινιάζεται πριν το 2000.

Η πρώτη κυβερνητική θητεία του σημαδεύτηκε από μια τεχνητή ευημερία που προκλήθηκε από την εντελώς «τυχαία» είσοδο αμερικανικών κυρίως κεφαλαίων στο ελληνικό χρηματιστήριο με τη γνωστή μετατόπιση του εγχωρίου πλούτου στα χέρια των λίγων... Κατά τη πρώτη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κων. Σημίτη δεν ήταν λοιπόν τυχαίο ότι στην Ελλάδα εισέρρευσαν πρωτοφανή κεφάλαια μέσω του χρηματιστηρίου ενώ πακτωλός χρημάτων δημιούργησαν την ψευδαίσθηση μίας πλούσιας χώρας στην οποία έρρεε άφθονο χρήμα!!!

Δια του τρόπου αυτού οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί έπεσαν στην παγίδα που αναφέρει στους ψαλμούς του ο προφήτης και βασιλιάς Δαυίδ εάν ρέει πλούτος, πρόσεξε μην θέσεις σÕ αυτόν και την καρδιά σου. Οι αθόρυβες εκπρυσοκροτήσεις του Χρηματιστηρίου δημιούργησαν την ψευδαίσθηση απόκτησης εύκολου και γρήγορου χωρίς κόπου κέρδους τραβώντας την προσοχή πολλών ανύποπτων πολιτών. Η ανεξέλεγκτη εναλλαγή των μετοχών έδιναν την εικόνα του λαϊκού πανηγυριού ενώ οι παντός είδους ντελάληδες η όπως επικράτησε να λέγονται τα «παπαγαλάκια» συνέβαλαν στην μεταβολή του μαύρου σε άσπρο κατά τη γνωστή πλέον μέθοδο. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συμμετείχαν και ενίσχυαν τον καλοστημένο πανηγύρι και συνέβαλαν μεθοδικά στην μετατόπιση της εγχώριας εξουσίας στα συγκεκριμένα κέντρα της ανομίας.

Και μία σειρά άλλων γεγονότων που σημάδεψαν εκείνη την χρονική περίοδο το μέλλον της Ελλάδας και την παρουσία της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι θα μπορούσε να συνδυαστεί με τις ανωτέρω παρατηρήσεις μας. Όλοι θυμόμαστε λ.χ. τα ενοχλητικά τηλέφωνα των τραπεζών στα σπίτια μας και τις τραπεζικές ικεσίες για χορήγηση δανείων. Όλοι θυμόμαστε τις πιέσεις των τραπεζών να προμηθευτούμε πιστωτικές κάρτες κ.ο.κ.

Ο κοινός νους αντιλαμβάνεται πως όλο αυτό το σκηνικό συνέβαλε στην εξοικείωση, αφενός μεν, με τις κάρτες και τα τσιπάκια που αυτές φέρουν και αφετέρου στην ραγδαία στροφή του κάθε Έλληνα προς το χρήμα, το εύκολο κέρδος και εν γένει την οικονομία! Στροφή που προκάλεσε γεωμετρική ενίσχυση της ανηθικότητας και της διαφθοράς στην ευλογημένη χώρα μας σε όλα γενικά τα επίπεδα. Μήπως όμως ,και η προφανής αδυναμία του Έλληνα να συνειδητοποιήσει τις παγίδες που έκρυβε αυτή η ηθική διαστροφή αποτελούσε μέρος του όλου σχεδίου η πειράματος; Το χέρι του έντιμου ιστορικού θα το αναδείξει στο μέλλον...
Η απάλειψη του θρησκεύματος
Εν συνεχεία και μετά τη «φερόμενη» αλλά αμφισβητούμενη εκλογική του νίκη του Κωνσταντίνου Σημίτη τον Απρίλιο του 2000 (γιÕ αυτό το θέμα θα μπορούσε να μιλήσει ο Κ. Καραμανλής) θέτει μέσω του Εξωκοινοβουλευτικού τότε υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Σταθόπουλου επιτακτικά το θέμα της απάλειψης του θρησκεύματος. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα ανάλογα που όχι μόνο απέβλεπαν στο να υπενθυμίζουν στον κ. Σημίτη την υπόσχεσή του αλλά και στην προετοιμασία του εδάφους και στην καταγραφή των πιθανών αντιδράσεων.

Αγνοώντας τα τρία εκατομμύρια των διαφωνούντων και την ηγεσία της Εκκλησίας υλοποιεί το αίτημα του Π.Σ.Ε. με μια υπουργική απόφαση (!!!) γράφοντας στα παλαιά υποδήματα του το σύνταγμα και τους υφιστάμενους νόμους. Βέβαια για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη –σκάφη και ο μετέπειτα πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής αθέτησε την υπόσχεση που δημοσίως έδωσε στον ελληνικό λαό περί της προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος. Ίσως η δήλωση αυτή αποσκοπούσε στον καθησυχασμό του λαού και στην αποκλιμάκωση των αντιδράσεων! Ίσως και να απέβλεπε στον πολιτικό έλεγχο των αντιδρώντων πολιτών και στην εφαρπαγή της ψήφου τους...

Η καλλιέργεια αυτής της εικόνας της πολιτικής αμιγώς δουλικής συμπεριφοράς προς τα παρασκηνιακά αυτά κέντρα εξουσίας πέραν της διαφθοράς και της σήψης που προκαλούσε συνέβαλε στην λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων που εκπορεύονταν από τον έλεγχο των συνειδήσεων. Με σαφείς ιδιοτελείς κινήσεις προέβαιναν στην ανάπτυξη ρουσφετολογίας μέσω της οποίας επιδιωκόταν η αιχμαλωσία πολιτών. Με την πρακτική αυτή μπορούσαν να προβάλονται στα κέντρα αυτά προκειμένου να τα πείσουν για την αξία τους. Στην ουσία ακολουθούσαν την ψυχολογία ενός μικρού παιδιού που θέλει να εξασφαλίσει το παιχνίδι του, μόνο που ως «παιχνίδι» στην συγκεκριμένη περίπτωση νοείται η πολιτική εξουσία.

Γιατί, αυτή ακριβώς την διαφθορά και τη σήψη επικαλούνται σήμερα οι κυβερνώντες προκειμένου να επιβάλλουν για λογαριασμό των ανόμων κύκλων που ανωτέρω περιγράψαμε την παγκόσμια ηλεκτρονική δικτατορία. Να υλοποιήσουν δηλαδή το σχέδιο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των παρομοίων μÕ αυτήν ανόμων λεσχών, στις οποίες δυστυχώς συμμετέχουν και επιφανείς Έλληνες δημόσιοι ανώτατοι λειτουργοί, μεγιστάνες του χρήματος και δημοσιογράφοι.

Στο όνομα της διαφάνειας λοιπόν θα επιβάλλουν ένα φακέλωμα, παρόμοιο του οποίου δεν γνώρισε ολάκερη η ανθρωπότητα. Ζήλεψε βλέπετε ο Βελζεβούλ το γεγονός ότι ο Δημιουργός τριαδικός Θεός γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τα πάντα και θέλει να πράξει κάτι παρόμοιο. Η διαφορά είναι πως ο Θεός με τον τρόπο αυτό επιδιώκει τη σωτηρία του ανθρώπου ενώ ο Βελζεβούλ την καταστροφή του.

Συναλλαγές μόνο με την κάρτα
Η κάρτα λοιπόν του πολίτη που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα παραληφθεί υποχρεωτικά από όλους τους Έλληνες μέσα στο 2011 θα καταγράφει όλες τις συναλλαγές του πολίτη. Ας τα δούμε όμως ένα προς ένα:

Ο αριθμός μητρώου υγείας (ΑΜΚΑ)
1. Θα περιλαμβάνει τον γνωστό αριθμό μητρώου υγείας ΑΜΚΑ. Μέσω αυτού θα καταγράφονται οι ιατρικές εξετάσεις, τα χορηγούμενα φάρμακα, οι ιατρικές επισκέψεις, η νοσοκομειακή περίθαλψη... Ένα πλήρες δηλαδή, ιστορικό ιατρικό του κάθε πολίτη. Αυτό θα μας πουν είναι καλό γιατί έτσι αντιμετωπίζεται η διαφθορά, ιδιαιτέρως των ιατρών και των φαρμακευτικών εταιριών σε βάρος της Πολιτείας. Καλό είναι αυτό, θα αναφωνήσουμε. Είναι καιρός να μπει μία τάξη στην ασυδοσία θα υποστηρίξει κάποιος καλοπροαίρετος. Και μάλιστα, εάν βρε αδελφέ κάποιος πάθει ένα ατύχημα θα μπορεί ένας γιατρός άμεσα να διαπιστώσει μέσω της κάρτας από τι πάσχει και να του χορηγήσει τη σωστή συνταγή.

Όλα αυτά θα τα προπαγανδίσουν η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ προκειμένου να υποστηρίξουν την αναγκαιότητα της απόφασης. Ήδη το πράττουν κατά κόρον ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα έπειτα από δεκαετίες παράνομης δράσης τα κυκλώματα στα νοσοκομεία που κατασπαταλούσαν δημόσιο χρήμα. Οι αποκαλύψεις αυτές στον κατάλληλο χρόνο συνδράμουν κατά την διαδικασία στην καλύτερη αποδοχή της καθιέρωσης του μέτρου. Επειδή εκ πρώτης όψεως παρουσιάζεται ως νοικοκύρεμα...

Τι όμως κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη διαδικασία; Τι δηλαδή θα μας αποκρύψουν; Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως η συγκέντρωση σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή όλων αυτών των προσωπικών δεδομένων μας σε χέρια που αποδεδειγμένα είναι βουτηγμένα στη διαφθορά και στη σήψη που μπορεί να οδηγήσει. Συγκεκριμένα ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να υπολογιστεί πόσο κοστίζει για τους ασφαλιστικούς φορείς ο κάθε πολίτης και με βάσει αυτό να μπουν κάθε λογής απαγορευτικά όρια. Έτσι, αν κάποιος ασφαλισμένος ξεπεράσει το όριο μελλοντικά δύναται να εκληφθεί ασύμφορος για τον ασφαλιστικό φορέα του και αυτομάτως να διαγράφεται... Επιπλέον, όμως, η ηλεκτρονική επεξεργασία τέτοιου είδους προσωπικών δεδομένων θα μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία ενός ιδιότυπου σύγχρονου Καιάδα, μέσα στον οποίο θα ρίπτονται όλοι οι ανήμποροι ασθενείς και δη οι γέροντες. Το πως θα το περιγράψουμε με το δεύτερο στάδιο της ηλεκτρονικής κάρτας, όταν δηλαδή αυτή εξελιχθεί σε εμφυτευμένο στο σώμα μας τσιπάκι.

Επίσης, με δεδομένο τα ανωτέρω φανταστείτε εάν το παιδί σας, το οποίο πέρασε μία βαριάς μορφής ασθένεια και θεραπεύτηκε θα μπορεί να βρει δουλειά. Ποιός επιχειρηματίας θα διακινδύνευε να πάρει στη δούλεψή του έναν νεαρό που έπασχε λ.χ. από τη νόσο της επιληψίας η παρουσίασε μία καρδιοπάθεια;

Αυτοί που σφυρίζουν αδιάφορα στις κατάφωρες παραβιάσεις που αφορούν την υγεία μας αγωνίζονται τώρα να μας πείσουν ότι μοχθούν και νοιάζονται να βάλουν τάξη στους τομείς της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης. Λησμονούν πως οι ίδιοι με τις αποφάσεις τους, με νόμους και εν γένει με τις πολιτικές τους είτε είχαν το μανδύα της δεξιάς είτε έφεραν τη φορεσιά του σοσιαλισμού και της αριστεράς προκάλεσαν το σημερινό χάλι των ταμείων. Τι να πρωτοθυμηθούμε για να αποδείξουμε τη διαχρονική επιδρομή τους. Να θυμηθούμε το νόμο της δεκαετίας του ‘70 με τον οποίο τα ασφαλιστικά ταμεία κατέθεταν τα αποθεματικά τους με επιτόκιο μόλις 4% ενώ τα επιτόκια εκείνης της εποχής άγγιζαν το 40%. Να θυμηθούμε τις απάτες με τις συντάξεις σε αγωνιστές (!) της εθνικής αντίστασης. Να θυμηθούμε τα παιχνίδια στο χρηματιστήριο, το πολιτικό παιχνίδι με το εμβόλιο της γρίππης...

Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010