Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Χωρίς πηδάλιο η Ελλάδα,ανεξέλεγκτη η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα.

Καρούλια έβγαλε η κυβέρνηση.
Ο Γιώργος πλέον δεν είναι πρωθυπουργός. Γυρολόγος έχει καταντήσει. Τι διαφορά με τον ακίνητο, ναι ντε, τον πρώην; (αλήθεια ο Καραμανλής από τι έπασχε και παρέμενε συνεχώς αδρανής;)
Κι αυτός όμως έχει γίνει ο Γιωργάκης που πάει παντού. Δεν προλαβαίνεις να μάθεις ότι μιλάει με τον Πούτιν στην Μόσχα, νάτος σε υπουργικό συμβούλιο στην Αθήνα. Και πάνω που λες ότι είναι στην Αθήνα τον βλέπεις να κάνει χειραψία με τον Μπράουν στην Ντάουνιγκ στριτ και αμέσως μετά με Σαρκοζί και….. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ!!!! ( μα τι παίρνει και έχει τέτοια δραστηριότητα; να το πάρουμε κι εμείς. Όχι, όχι μην το πείτε στον Κώστα, άστον να παίζει ήσυχα στα πίσω έδρανα).
Εντάξει γυρίζει, γυρίζει και λογικά ψάχνει για δανεικά. Γνωστό το πρόβλημα. Θα το κλείσουμε το…. σπίτι αν δεν γυρίσει με ζεστό χρήμα. Και διαπραγματεύεται με όλους και ΟΛΑ (από μισθούς, ΦΠΑ, συντάξεις….)

Αλλά δεν το’μολογάει: Δεν θέλουμε δάνειο, θα τα καταφέρουμε μόνοι μας, την πολιτική στήριξή σας θέλουμε, επαναλαμβάνει συχνά – πυκνά στους συνομιλητές τους και στα μίντια. Από πίσω όμως σε άλλα ευελπιστεί. 25 δις παζαρεύει, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία. Λέξη όμως για τις Γερμανικές επανορθώσεις και την αποπληρωμή του Γερμανικού δανείου από την Τράπεζα της Ελλάδας το ‘42.

Οι Γερμανοί όμως χαμπάρι δεν φαίνεται να παίρνουν. Δεν υπάρχει σάλιο θα έλεγαν σύμφωνα με την Λομβέρδειο ορολογία. Αλλά κι αυτοί φοβούνται να δώσουν γιατί θα τους απλωθούν κι άλλα χέρια για δανεικά, μετά την Ελλάδα σειρά θα πάρουν Ισπανία, Πορτογαλία και τελειωμό δεν έχει. Η Αγγλία με έλλειμμα 12,6% είναι στα ίδια με μας. Αλλά όλοι χτυπούν τον «αδύνατο κρίκο» της Ευρώπης. Εμείς ακριβοπληρώνουμε τα δάνεια. Και έχουμε και κάποιους τύπους που μιλάνε για αποπομπή της Ελλαδίτσας από την ΕΕ.

Αφού ρε φιλαράκια κάπως έτσι ήταν η κατάσταση τι τους θέλαμε τους Ολυμπιακούς; Έγινε μια σοβαρή αποτίμηση ώστε να δούμε πόσα δισεκατομμύρια μπήκαμε μέσα με τις παράτες, τα πυροτεχνήματα, τα C4I, τον Καλατράβα και δεν συμμαζεύεται; Πόσο μέσα μπήκαμε από το μεγάλο όνειρο των Ολυμπιακών; (Γιατί όταν λέω Ολυμπιακούς το μυαλό μου πάει μόνο στην Αγγελοπούλου και στον Ρογκ;)

Και σεις ρε γελοίοι Δεξιοί, τι την θέλατε την απογραφή που μας έκανε ρεζίλι των σκυλιών; Και τις επιπτώσεις της καλούμαστε να καλύψουμε πολλαπλάσια σήμερα.

Και βέβαια δεν ξεχνάμε, και περιμένουμε να δοθούν πίσω τα κλεμμένα (ααα και οι μίζες) και από ιδιώτες και από πολιτικούς αλλά και από τα κόμματα (και από την ΝΔ αλλά και ΠΑΣΟΚ). Οι μίζες που δόθηκαν στα κόμματα (αλλά και τα μίξερ, οι εξοπλισμοί και οι λεμονοστίφτες και τα γαμήλια δωράκια και και και…) δεν βγήκαν από την τσέπη του Χριστοφοράκου, ούτε αποτελούσαν αποτέλεσμα γενναιοδωρίας των Γερμανών της Siemens, αλλά ποσά που επιβάρυναν τις παραγγελίες του ΟΤΕ και τις πληρώσανε και τις πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Όπως πληρώσανε την μεγαλοαρπαγή του Χρηματιστηρίου. Όπως την απάτη και το πλιάτσικο του Βατοπεδίου.

Σήμερα έρχονται οι ελεγκτές της ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ.
Όλοι μαζί ας τους υποδεχτούμε με χαρά: ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ !!!!!!
Μήπως θα πρέπει να είμαστε υπό συνεχή έλεγχο.
Μήπως χρειαζόμαστε τους κατακτητές.
από τον Ακτιβιστή