Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

Σε πήραμε χαμπάρι κακομοίρη, κακομοίρη !

ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΞΩ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑ ΕΙΣΤΕ... ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ... ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ!
ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΠΟΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Η ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ", "ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ"...

"ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ", "ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΚΛΠ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

Υ.Γ ΑΝ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ TO ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ!!!

πηγη: Επισήμανση αναγνώστη μας που τον ευχαριστούμε[κανονικός αναγνωστης οχι μαιμού σαν του τρωκτικού]