Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Στρατοί ολόκληροι από εγκληματίες είναι εδώ για να σκοτώνουν!

Το κράτος είναι παντού απορυθμισμένο και όλα μοιάζουν να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γιατί βέβαια δεν θα μπορούσε να δρουν με άνεση οι…εντιμότατοι φίλοι μας μόνο στον τομέα της οικονομίας, να αφήνουν μαύρες τρύπες παντού, να αδειάζουν ταμεία , να παραποιούν στοιχεία, και να δημιουργούμε χρέη . Όχι γιατί είμαστε ωραίοι, αλλά γιατί μάθαμε να είμαστε ασύδοτοι και να μην υπολογίζουμε ότι μπορεί και να είμαστε επιβάτες σε ένα πλοίο που μπορεί να λέγεται Τιτανικός…Έτσι φερθήκαμε παντού. Σε όλους τους τομείς της δημόσιας αλλά και της ατομικής ζωής μας.
Γι αυτό και δεν εντυπωσιάστηκα ακούγοντας τον υπουργό Προστασίας του πολίτη να μας περιγράφει στον FLASH τα απίστευτα όρια της εγκληματικότητας, που εκτός των άλλων έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τα λόγια του δεν χρειάζονται σχόλια.
 «Δεν είναι ένας και δύο οι εγκληματίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Στρατοί ολόκληροι από εγκληματίες είναι εδώ για να σκοτώνουν! Οι κακοποιοί αυτοί , Έλληνες και Αλβανοί κυρίως , διαθέτουν στρατούς από Αλβανούς. Σε λίγο , θα ελέγχουν τη χώρα, τη δημοκρατία και την κοινωνία. Είμαστε Καμπούλ και κάτι χειρότερο…» Είπε και άλλα πολλά, όπως ότι διαθέτουν και άπειρο χρήμα και τεράστιο εξοπλισμό.

Τη γεύση όλων αυτών την πήραμε πάλι, μόλις πριν από δυο μέρες στο τελευταίο αιματηρό επεισόδιο στον Βύρωνα. Τώρα, πως με τόσους στρατούς Αλβανών που μας περιγράφει , είναι αισιόδοξος πως μετά το Πάσχα , η αστυνόμευση θα είναι τόσο μεγάλη και επιτυχής ώστε θα «μεταλλαχθεί» αστραπιαία η ελληνική αστυνομία ,για να αντιμετωπίζει τέτοιας πρωτοφανούς έκτασης φαινόμενα, , μόνο ο ίδιος μπορεί να ξέρει. Και όταν πρόκειται για τον ίδιο υπουργό που επί των ημερών του πιάστηκε η 17 Νοέμβρη, θέλουμε να αισθανόμαστε και μια επί πλέον ασφάλεια ότι μάλλον ξέρει.

Βέβαια αυτή η έμφαση στους στρατούς των Αλβανών που είναι εδώ για να σκοτώνουν, δημιουργεί και επιδεινώνει τα φοβικά σύνδρομα που υπάρχουν σε πολλούς για τους μετανάστες , πόσο μάλλον όταν συμπληρώνει πως οι περισσότεροι από τους φονιάδες είναι νόμιμοι στη χώρα. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και καλό θα είναι να δεθούμε σαν τον Οδυσσέα στο κατάρτι του .. Τιτανικού. Αφήστε που μου άφησε και το ερωτηματικό, αν κινδυνεύουμε περισσότερο από τους Γερμανούς ή από τους Αλβανούς!

ellispoint