Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Έκλεισαν τον ελληνικό αερομεταφορέα με δόλιο τρόπο για τον βωμό του χρήματος ! Κλείνουν και Πουλάνε οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, άντε και την Ακρόπολη !

Η συγχώνευση της πάλαι ποτέ Ολυμπιακής Αεροπορίας με την Aegean αποδεικνύει ότι στον επιχειρηματικό στίβο πατρίδα είναι το κέρδος. Ποιος ξεχνάει το γεγονός ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος «έβριζε» την Ντόρα Μπακογιάννη που στήριζε την AEGEAN;
Και τώρα πως την δικαιώνει με την συγχώνευση που κάνει με τον Βασιλάκη, αναρωτιούνται μερικοί; Λεπτομέρειες απαντούμε εμείς. Πείτε ότι ήταν ένα… ερωτικό καβγαδάκι και το ζευγάρι επανενώθηκε προς χάριν του μεγάλου… εθνικού αερομεταφορέα, που πουλήθηκε κοψοχρονιά και απαλλαγμένος βαρών για να… συγχωνευθεί. Καλό το προξενιό.
Εμείς ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο στο νέο επιχειρηματικό ζεύγος και μακριά από διαζύγια τύπου Μενεγάκη – Λάτσιου. Οι ανακοινώσεις, μερικές φορές, μπορούν να γίνουν πολύ σκληρές… Α, και προσοχή στις... κουμπάρες!
Ανθελληνικές κινήσεις από ανθέλληνες εφοπλιστές! Στον βωμό του κέρδους διαγράφτηκε κάθε εθνικό συμφέρον από το ελληνικό αερομεταφορέα, παραγκωνίζοντας την ανταγωνιστικότητα αλλά και τα εργατικά δίκαια των εργαζομένων.
Περίπου 6 μήνες μετά έπεσαν οι μάσκες και φάνηκε το ανθελληνικό πρόσωπο του επιχειρηματία με μια στροφή 180 μοιρών από τα αρχικά του λεγόμενα. Το ψηλά και το ψηλά κατάντησε να είναι η αρπαγή του εθνικού αερομεταφορέα από την ‘λιλιπούτεια’ σε σχέση με την Ο.Α, Aegean . Αν είναι δυνατόν μια εταιρία ολίγων χρόνων να φτάνει στο σημείο να μπορεί να αγοράσει την εταιρία των 5 ηπείρων ! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας έλληνες, ξεπουλάνε οτιδήποτε ανήκει στον ελληνικό λαό και θυμίζει Ελλάδα !!!