Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne για εμβόλιο covid19: “είναι πειραματική ουσία -Vid-


Ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne για εμβόλιο covid19 σε συνέντευξη 30/06/22: “είναι πειραματική ουσία. Απαγορεύεται εντελώς στις εθνικές και διεθνείς συνθήκες να γίνει υποχρεωτική μια πειραματική ουσία. Θυμίζει τη Νυρεμβέργη, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 
Τα δεδομένα που δώσαν οι εταιρείες ήταν πλαστά. ΟΗΕ: oι Big Pharma είναι η μεγαλύτερη αιτία διαφθοράς παγκοσμίως.”

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Christian Perronne που διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια ,αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας επιμένει δεν είναι εμβόλιο! :”Απαγορεύεται εντελώς στις εθνικές και διεθνείς συνθήκες να γίνει υποχρεωτική μια πειραματική ουσία [..] ”
Παραχώρησε αποκλειστική στο EthiqueTV.

Pr Perronne: «Δεν είναι εμβόλιο! » :

«Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ mRNA όπως αυτό, σε μαζική κλίμακα σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι ίδιες οι αρχές αναγνωρίζουν ότι βρισκόμαστε ακόμα στη φάση 3-πειραματική, η Φάση 1 είναι σε ζώα.

Φάση 2 εξετάζουμε λίγο τη δόση στον άνθρωπο, ποια είναι η ανεκτή τοξική δόση.

Τα άτομα της Φάσης 3 πρέπει να είναι εθελοντικά και να υπογράφουν μια ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση, κάτι που δεν συνέβη.

Ωστόσο, τα εργαστήρια έλαβαν άδεια κυκλοφορίας υπό όρους.

Απαγορεύεται εντελώς στις εθνικές και διεθνείς συνθήκες να γίνει υποχρεωτική μια πειραματική ουσία, μας θυμίζει τη Νυρεμβέργη, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Είναι πειραματική ουσία δεν ξέρουμε τίποτα για την αποτελεσματικότητα την τοξικότητα της. Όλες οι μελέτες σε μεγάλα επιστημονικά περιοδικά Αμερικάνικα ή αγγλικά όπως την British Medical Journal βασίστηκαν σε δεδομένα των παρασκευαστών ιδιωτικών συμφερόντων που τα δεδομένα τους ήταν πλαστά, όπως τα δεδομένα που δημοσιοποίησε η Pfizer αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστά αφού το εμβόλιο δεν λειτούργησε και υπάρχουν και σοβαρές παρενέργειες. Μια ειδική έκθεση του ΟΗΕ στη Γενεύη αναφέρει πως οι φαρμακευτικές εταιρείες αποτελούν την μεγαλύτερη αιτία διαφθοράς παγκοσμίως… όλη αυτή βιομηχανία. Τα εργαστήρια των φαρμακοβιομηχανιών έχουν πάθει ανοσία έναντι καταγγελιών από θύματα ανεπιθύμητων ενεργειών” Πρόσθεσε για τα εμβόλια covid19: “Γνωρίζουμε πλέον στις επίσημες βάσεις δεδομένων ότι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες θάνατοι στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και δεν ενοχλεί κανέναν!! Ο πρόεδρος Gerald Ford,σταμάτησε το μαζικό εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων μετά από κάποιους θανάτους”

Καταγγέλει ” ξέρω άτομα που πέθαναν” μετά τον εμβολιασμό υπάρχουν λέει σε διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και η Γαλλία που οι αυτοψίες έδειξαν ότι υπήρξαν θάνατοι από μετεμβολιακές θρομβώσεις ..Αναφέρει παραδείγματα αθλητών που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες αλλά και πιλότων που παρουσίασαν ατυχηματικές θρομβώσεις καθώς πέφτει η πίεση του οξυγόνου. Έχουν κατατεθεί μηνύσεις σε ΗΠΑ, Γαλλία αλλά ο τύπος τις αποσιωπά. Αεροπλάνα επέστρεψαν και δεν πήγαν στον προορισμό τους γιατί οι πιλότοι παρουσίασαν πρόβλημα.


Η Συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 30/06/2022 από το Ethics TV με τον Pr Perronne όπου συζητά τις αποτυχίες αυτής της υγειονομικής κρίσης τα εμβόλια και τις παρενέργειες καθώς και τη διαφθορά των Big Pharma.

Αυτό που κυρίως καταγγέλει ο Καθηγητή είναι η υποχρεωτικότητα για μια ουσία που είναι πειραματική όπως λέει.

dimpenews.com