Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

«ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ» στους άσχετους από τον Γερμανό αντιστράτηγο Mais: «Οι πόροι της Ρωσίας είναι σχεδόν ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟΙ»


 

Μα δεν χάνουν τον πόλεμο οι Ρώσοι;;; Δεν πεινάνε;;;

Συνέντευξη «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» στους γεωπολιτικά άσχετους σε Γερμανία και ειδικά στην Ελλάδα, έδωσε στην γερμανική Handelsblatt ο επιθεωρητής του γερμανικού στρατού, αντιστράτηγος, Αλφόνς Μάις.

Σε αυτήν παραπονιέται για την κατάσταση της Μπούντεσβερ και προειδοποιεί για τη δύναμη της Ρωσίας.

«Με την υπεροχή του στο πυροβολικό, ο ρωσικός στρατός προφανώς προχωρά προς τα εμπρός χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο. Αυτός είναι ένας πόλεμος φθοράς που θα εγείρει το ερώτημα πόσο καιρό μπορεί να αντέξει η Ουκρανία», είπε στην Handelsblatt.


Για τα χρήματα. Ώστε να εξοπλιστεί η Γερμανία απέναντί την «Αρκούδα» δεν είναι και τόσο αισιόδοξος: «Ακόμη και αν υπάρχουν τώρα τα χρήματα, το ερώτημα παραμένει πόσο γρήγορα θα εγκρίνει το Κοινοβούλιο τα συγκεκριμένα έργα και πόσο γρήγορα μπορεί να αποδώσει η βιομηχανία. Όλο αυτό μου ακούγεται πολύ φιλόδοξο».

«Η κατάσταση της Bundeswehr δεν είναι ιδιαίτερα καλή αυτή τη στιγμή και η βοήθεια προς την Ουκρανία αποδυναμώνει την ικανότητά της να αμυνθεί. Επιπλέον, η Bundeswehr πρέπει να είναι αρκετά επιχειρησιακή ώστε να μπορεί να αντιδρά γρήγορα στην ανατολική πλευρά – ειδικά στην Λιθουανία», συμπλήρωσε.

Ο Γερμανός ανιστράτηγος επιβεβαιώνει ότι η Ρωσία σημειώνει πρόοδο στον πόλεμο της Ουκρανίας:

«Προειδοποιώ να μην υποτιμήσουμε τη Ρωσία. Οι ανθρώπινες απώλειες που υπέστη ο ρωσικός στρατός δεν έχουν μεγάλη σημασία. Ο ρωσικός στρατός δυναμώνει. Και η Ρωσία έχει πόρους που είναι σχεδόν ανεξάντλητοι».


Μα ο Πούτιν δεν θα έπεφτε μέσα σε δύο εβδομάδες;;; Μα οι Ρώσοι δεν καταστρέφονται;;; Δεν πεινάνε;;;

Ακόμα ένα άρθρο ξεμπρόστιασμα στην προπαγάνδα από τους πραγματικά ειδικούς και το ΕΛ που τους εντοπίζει.

https://www.el.gr/war/tafoplaka-stoys-aschetoys-apo-ton-ge/