Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους αμερικανούς να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

 
«Η κατάσταση ασφαλείας σε ολόκληρη την Ουκρανία είναι εξαιρετικά ασταθής και οι συνθήκες ενδέχεται να επιδεινωθούν χωρίς προειδοποίηση».

αμερικάνικη πρεσβεία στο Κίεβο σε ανακοίνωσή της προέτρεψε τους πολίτες των ΗΠΑ που βρίσκονται στην Ουκρανία να «αναχωρήσουν αμέσως» από την χώρα καθώς «οι συνθήκες ενδέχεται να επιδεινωθούν χωρίς προειδοποίηση».


«Η Πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους πολίτες των ΗΠΑ να μην εισέρχονται στην Ουκρανία και όσους βρίσκονται στην Ουκρανία να αναχωρήσουν αμέσως χρησιμοποιώντας ιδιωτικά διαθέσιμες επιλογές χερσαίας μεταφοράς, εάν είναι ασφαλές να το κάνουν. Αποφύγετε μεγάλες συγκεντρώσεις και οργανωμένες εκδηλώσεις καθώς μπορεί να χρησιμεύσουν ως ρωσικοί στρατιωτικοί στόχοι οπουδήποτε στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των δυτικών περιοχών της», αναφέρει η ανακοίνωση.


«Η κατάσταση ασφαλείας σε ολόκληρη την Ουκρανία είναι εξαιρετικά ασταθής και οι συνθήκες ενδέχεται να επιδεινωθούν χωρίς προειδοποίηση. Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αυξήσουν την ευαισθητοποίησή τους για την ασφάλεια».

https://kosmodromio.gr/2022/07/15/h-presbeia-twn-hpa-kalei-tous-amerikan/