Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια Τζέφρι Σακς, πρόεδρος Eπιτροπής για covid19 του ”The Lancet”:


 
o covid19 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο με τη χρήση αμερικάνικης βιοτεχνολογίας. 

Ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια Τζέφρι Σακς, πρόεδρος της επιτροπής για τον κορωνοϊό του ιατρικού περιοδικού The Lancet,παραδέχτηκε τη δημιουργία του κορωνοϊού στο εργαστήριο. 

Δήλωσε σε συνέδριο στην Ισπανία, σύμφωνα με το Truth Over News της εφημερίδας The Epoch Times. 

Ο Σακς έκανε τα σχόλιά του στο δεύτερο μισό του Ιουνίου σε συνέδριο στην Ισπανία όπου είχε προσκληθεί από τον πρώην πρωθυπουργό της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.


«Ο κορωνοϊός δεν έχει πάρει ακόμη την οικολογική του θέση»

Η εκπρόσωπος του ΠΟΥ στη Ρωσία Melita Vujnovic μιλά για το μέλλον του COVID-19, τις νέες λοιμώξεις και τις αδυναμίες του συστήματος υγείας που εκτίθενται από την πανδημία

«Επιπλέον, ο ίδιος (Sachs. – Ed.) παραδέχεται ότι η αμερικανική βιοτεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του ιού», είπε ο επικεφαλής….


Τόνισε ότι «η απίστευτη ανακάλυψη του Sachs επιβεβαιώθηκε από τον διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Tedros Adhanom Ghebreyesus όταν φέρεται να παραδέχτηκε σε έναν ανώτερο Ευρωπαίο πολιτικό ότι ο κορωνοϊός πιθανότατα δημιουργήθηκε σε εργαστήριο της Γουχάν», αναφέρει το RT.


Στις 28 Ιουνίου, ο Γκεμπρεγέσους είπε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στη Γενεύη ότι η συχνότητα του COVID-19 σε 110 χώρες συνεχίζει να αυξάνεται σταθερά. Αυτό οφείλεται στην εξάπλωση των υποειδών BA.4 και BA.5 του στελέχους omicron της μόλυνσης από κορωνοϊό, γράφει το Moscow 24.


Νωρίτερα, στις 27 Αυγούστου, η κοινότητα των πληροφοριών των ΗΠΑ δημοσίευσε αποχαρακτηρισμένα αποσπάσματα από μια έκθεση προς τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού. Ειδικότερα, πιστεύει ότι οι κινεζικές αρχές δεν είχαν γνώση του COVID-19 πριν από το ξέσπασμα.


dimpenews.com