Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Έφεδροι πολίτες ανακοινώνουν στον Α/ΓΕΝ ότι θα κάνουν άσκηση στα Ίμια!!!

Ένα έγγραφο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει αποσταλεί και στο ΓΕΝ, προκαλεί προβληματισμό για το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι το θεσμό της Εφεδρείας.
Θεσμός πάρα πολύ σοβαρός, ο οποίος ορθότατα υποστηρίχθηκε πάρα πολύ από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.
 Όχι μόνο επειδή ανακήρυξε το 2017 ως Έτος Εθνοφυαλκής, αλλά με πολύ πιο ουσιαστικούς τρόπους. Κι αυτό επαναλαμβάνουμε ότι είναι σωστό.
Ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι ασκούν πολιτική χρησιμοποιώντας την Εθνοφυλακή.
Στο έγγραφο που έχει παραλήπτη τον Α/ΓΕΝ, ανακοινώνεται στον Αρχηγό πως “οι Έφδροι Πολίτες Οπλίτες αποφασίσαμε να προβούμε σε άσκηση επί της βραχονησίδας Ίμια”! Από πότε έφεδροι πολίτες ανακοινώνουν σε Αρχηγούς …τις αποφάσεις τους για το που θα γίνουν ασκήσεις;
Δεν θα κάνουμε οποιαδήποτε άλλη αναφορά στο έγγραφο, ούτε θα το δημοσιοποιήσουμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δοθεί περισσότερη βαρύτητα απ΄ ότι του αξίζει. Θα πρέπει όμως άπαντες να καταλάβουμε ότι οι Τούρκοι τέτοιου είδους γραφικότητες περιμένουν πως και πως, για να τις εκμεταλλευθούν και να κάνουν φασαρία.
Οι ασκήσεις…πατριδοκαπηλείας και εθνικισμού ποτέ δεν βοήθησαν τη χώρα. Πάντα προκαλούσαν ζημιά και καταστροφή. Αν κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν μόνοι τους θα πρέπει να τους το εξηγήσουν από το ΥΠΕΘΑ. Με τα εθνικά θέματα ουδείς μπορεί να παίζει.