Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΗΠΑ: Η Τσέλσι Κλίντον αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με την «Εκκλησία του Σατανά» (και οι liberal την αποθέωσαν)

Η κόρη του Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον ανέφερε ότι πέρυσι εκείνη και οι Σατανιστές «βρέθηκαν σε μερικά threads μαζί». Ένα thread (νήμα) του Twitter είναι μια συζήτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν αναφέρει πώς ή γιατί, αλλά επισημαίνει την εωσφορική «εκκλησία».

Η Εκκλησία του Σατανά έλαβε γνώση του μηνύματός της στο Twitter και απάντησε με tweet, στο οποίο η Τσέλσι ανταπάντησε «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!» Οι οπαδοί του σατανά απάντησαν: "Ομοίως σε σένα!"

 

Ο διάλογος αυτός έγινε δεκτός με επαίνους από τους λίμπεραλ χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλώντας την Chelsea graceful” και “classy”. 

 

Η Τσέλσι στη συνέχεια, μόλις η είδηση κυκλοφόρησε, υπερασπίστηκε τις ευχές της για "Ευτυχισμένο το Νέο Έτος" προς την εκκλησία του Σατανά με μήνυμα στο tweeter, "Μπορούμε να είμαστε ... φίλοι με ανθρώπους που δεν μοιράζονται τις ίδιες θρησκευτικές μας πεποιθήσεις. Μερικές φορές, τους παντρεύουμε. Είμαι Μεθοδίστρια και ο σύζυγός μου είναι Εβραίος".

«Φανταστείτε εάν ο Ντόναλντ Τραμπ αντάλλασσε ευχές για “ευτυχές το νέο έτος” με τον David Duke ή οποιονδήποτε άλλον αμφιλεγόμενο ή θεωρούμενο λευκό ρατσιστή / ναζί / ΚΚΚ κλπ», έγραψε Jim Hoft του ‘Gateway Pundit’. "Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχαν μουρλαθεί!"

 

«Ακόμη χειρότερα, εάν οι οπαδοί του Trump έτρεχαν και υποστήριζαν την χαρούμενη ανταλλαγή ευχών ως “classy”», συνέχισε ο Hoft.

 

Κάποιοι άλλοι σχολίασαν στο tweeter: "Τουλάχιστον η Τσέλσι Κλίντον δηλώνει ανοιχτά την λατρεία της στον Σατανά. Μακάρι να ήταν και η Χίλαρι Κλίντον ειλικρινής".


ΚΟ: Εγώ θα έλεγα και με κάποια «συντηρητική» εκκλησία να αντάλλασσε ευχές ο Τραμπ οι λίμπεραλ θα έσκουζαν για «θεοκρατία», «μεσαίωνα» κλπ. Εάν αντάλλασσε ευχές με τζαμί ή συναγωγή ή παγόδα ή στοά ο μεσαίωνας θα ξεχνιόταν.


Για την χαριτωμένη και classy Τσέλσι δες και: Γιατί η Τσέλσι Κλίντον φοράει έναν ανάποδο σταυρό;


ΚΟ / πηγή