Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Αντίχριστες κυβερνήσεις μηδενίζουν την ''ταυτότητα'' των Ελλήνων

"Στα άκρα" πάει η κυβέρνηση την σύγκρουση με την Ορθοδοξία αφού ο υπουργός Παιδέιας Ν.Φίλης έχει ζητήσει από τους διευθυντές  των σχολικών μονάδων, να δηλώσουν εάν ο οικείος μητροπολίτης ενημέρωσε για την είσοδό του στο σχολείο, εάν υπήρχε
 συναίνεση  από τον Διευθυντή και τον  Σύλλογο  Καθηγητών του σχολείου και τέλος αν ο μητροπολίτης παραβρέθηκε στην ώρα μαθήματος των θρησκευτικών ή πραγματοποίησε ομιλία και διάλογο με τους μαθητές εκτός σχολικού προγράμματος.
Πρόκειται για μια προσπάθεια εκφοβισμού και απομόνωσης των λειτουργών της Ορθοδοξίας, (δίότι η Ελλαδική Εκκλησία είναι η Ορθοδοξία) ώστε να υπάρξει με συστηματικό και μεθοδικό τρόπο πρποσπάθεια απομόνωσης της Αληθινής Θρησκείας από τα Ελληνόπουλα.
Το ότι οι περισσότεροι στην κυβέρνηση αυτή είναι άθεοι είναι γνωστό και άλλωστε το έχουν δηλώσει αλλά αυτό είναι δική τους επιλογή. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επεμβαίνουν στο δικαίωμα στην Πίστη που έχουν οι πολίτες και ειδικότερα οι μελλοντικοί πολίτες.
Η Ορθοδοξία είναι συνυφασμένη με τον Ελληνισμό και επί δύο χιλιετίες βαδίζουν μαζί χέρι-χέρι. Η δε συμβολή της στην επιβίωση του Έθνους στα σκοτεινά χρόνια της Τουρκοκρατίας ήταν το λιγότερο... καταλυτική.
Με το ιδιότυπο λοιπόν αυτό «φακέλωμα» των μητροπολιτών από το υπουργείο Παιδείας, ασχολήθηκε την Τρίτη η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, αποφασίζοντας άμεση παρέμβαση του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
Τα ερωτηματολόγια με τα οποία ζητήθηκε το "φαέλωμα" απεστάλλησαν σε όλες τις σχολικές μονάδες της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, ζητώντας από τους διευθυντές να τα συμπληρώσουν και να τα επιστρέψουν στον προϊστάμενο του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του υπουργείου Παιδείας.
pronews.gr