Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Η πραγματική τραγωδία πίσω από την τραγωδία στο Νεπάλ!

Η πραγματική τραγωδία πίσω από την τραγωδία στο Νεπάλ!
Δεκάδες “παντρεμένοι” ομοφυλόφιλοι Ισραηλινοί βρίσκονταν εκεί για να γίνουν γονείς!
ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΉ ΕΙΔΗΣΗ
Μπορεί τώρα να κοιμούνται ήρεμα στην ασφαλή αγκαλιά των γονιών τους, ωστόσο πριν λίγες ημέρες έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη των 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ. Ο λόγος για 24 μωρά που γεννήθηκαν πρόσφατα από παρένθετες μητέρες στο Νεπάλ, για γκέι ζευγάρια Ισραηλινών.

 
 Τα βρέφη, μερικά εκ των οποίων γεννήθηκαν πρόωρα, έφυγαν μαζί με τους γονείς τους από το Κατμαντού τη Δευτέρα και μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σαββάτου που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή περισσοτέρων από 6.300 ανθρώπων. Πρόωρα μωρά και τραυματίες μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό αεροσκάφος το πρωί της Δευτέρας στο Ισραήλ ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα, με άλλες πτήσεις, έφθασαν στο Τελ Αβίβ ακόμη πέντε μωρά. Αξιωματούχοι του Ισραήλ μιλώντας στο AFP δήλωσαν ότι σκόπευαν να στήσουν μια αερογέφυρα ζωής για τουλάχιστον 25 μωρά που γεννήθηκαν στο Νεπάλ από παρένθετες μητέρες αυτή την εβδομάδα. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι τα μωρά που θα μεταφερθούν φθάνουν στα 33. Πολλά γκέι ζευγάρια από το Ισραήλ ταξιδεύουν στο Κατμαντού για να τεκνοποιήσουν με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων, διότι στη χώρα τους κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο. Ετσι, τώρα αναγκάστηκαν είτε να ταξιδέψουν εσπευσμένα στο Νεπάλ για να φέρουν πίσω τα μωρά τους ή και τις παρένθετες μητέρες, είτε γύρισαν άρον άρον πίσω στο Ισραήλ παρέα με τα νεογέννητά τους. Ο Γιόσι Φιλίμπα, ένας άνδρας που αποφάσισε να κάνει παιδί μόνος με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος λέει, είχε ταξιδέψει στο Κατμαντού τρεις εβδομάδες πριν το χτύπημα του Εγκέλαδου για να είναι παρών στη γέννηση της κόρης του.
   ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΓΚΕΪ: Τελικά χάρις στους σεισμούς αποκαλύπτονται και οι άλλες, οι άγνωστες τραγωδίες που δείχνουν την εσχατολογική[;] κατάντια της κοινωνίας μας. Στις εικόνες βλάπουμε τους ομοφυλόφιλους να επιστρέφουν στο Ισραήλ. Δυστυχώς όσο υπάρχουν φτωχά "Νεπάλ", θα υπάρχουν και "παρένθετες μητέρες" για την "πολιτισμένη" μα έκφυλη δύση. Πήραν, καλύτερα αγόρασαν, λοιπόν οι ομοφυλόφιλοι τα μωράκια "τους", και ποζάρησαν τρισευτυχισμένοι βγαίνοντας από το αεροπλάνο, πανευτυχείς και καταχειροκροτούμενοι! Σαν να είνα πραγματικοί πατέρες που βγαίνουν από το μαιευτήριο., όπου οι σύζυγοί τους μετ΄από τις γλυκές ωδίνες έγιναν μητέρες.
   ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ: Η μεγαλύτερη τραγωδία, όμως, ξεκινάει από δω και μπρος, για αυτά τα αθώα μωράκια, που θα πρέπει να ζήσουν όλη την παιδική και εφηβική τους ηλικία βλέποντας το παρά φύσιν: Δύο άντρες να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται μέσα στο σπίτι τους. Οι Ισραηλινοί αποδεικνύονται άξιοι διάδοχοι των προγόνων τους Φαρισαίων. Στο κράτος τους απαγορεύεται ομοφυλόφιλα "ζευγάρια" να τεκνοποιούν με παρένθετες μητέρες αλλά δεν απαγορεύεται να τα εισάγουν από το Κατμαντού....
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΠΑΙΔΕΙΑ”: Μην απορούμε από που μας έρχεται η "μόδα" της ομοφυλοφιλίας και της επίσημης αναγνώρισής της ως ενός φυσιολογικού τρόπου ερωτικής ζωής και γιατί επιβάλλεται τόση πλύση εγκεφάλου στα τηλεοπτικά κανάλια και στα σχολεία. Μετά την επιβολή των αξιών της "περιβαλλοντικής" και της "αγωγής υγείας" στα σχολεία (ανυψώνοντας τα σε ύψιστα ιδανικά[!!], υποκαθιστώντας τις έννοιες της πατρίδας, της κατά φύσιν οικογένειας και της ορθοδοξίας, ακολούθησε η ρητορική "ενάντια στο ρατσισμό". Μέσα σε λίγα χρόνια επικράτησε η υποχρεωτική αποδοχή της ανωμαλίας. Οι μαθητές απαγορεύεται να σκεφθούν, απαγορεύεται να αντιδράσουν. Είναι υποχρεωμένοι να γράφουν και να ξαναγράφουν με αυτιστική επιμονή "παραγράφους" και "εκθέσεις" για τον "ρατσισμό" και την "διαφορετικότητα". Τελικά μία ακόμη φορά δικαιώνονται οι "καχύποπτοι", οι "υπερβολικοί". Δεν σείεται μόνον το Νεπάλ. "Σείεται" σήμερα η Ορθόδοξη Ελλάδα, και όσο γκρεμίζουμε τα θεμέλια, τα ιδανικά της, θα θερίζουμε "τραγωδίες" και "θύματα", ακόμα κι αν μας ρίχνουν τα παραπετάσματα της οικονομίας της πτώχευσης των μνημονίων κ.τ.λ. Δυστυχώς πτωχεύουμε κυρίως πνευματικά!