Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αμβρόσιος για Ειρηναίο: Έγκλημα διαρκείας!

 Δέκα τώρα χρόνια
Νέα προσπάθεια του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου να αφυπνίσει την κοινή γνώμη για την υπόθεση Ειρηναίου, η οποία αποτελεί από μόνη της ένα στίγμα για την Ορθοδοξία και ιδίως για το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Στην σημερινή παρέμβασή του μιλάει για "έγκλημα διαρκείας" και προειδοποιεί με αποκαλύψεις για το ρόλο του του Έξαρχου του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα.
Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε:
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ!
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

Εκεί κάτω στα Ιεροσόλυμα, στην Αγία Γη, χρόνια τώρα συντελείται ένα έγκλημα διαρκείας! Ένας αγιασμένος Πατριάρχης καί άνθρωπος της υπομονής ευρίσκεται κατακλειδωμένος πίσω από σιδερόφρακτες πόρτες και δεν μπορεί να εξέλθη στην κοινωνία των Ιεροσολύμων. Δέκα τώρα χρόνια ζεί το μαρτύριό του! Ένα μαρτύριο, που γίνεται πιό οδυνηρό συνεπεία της σιωπής των απανταχού Προκαθημένων της Ορθοδόξου Εκκλησίας! Της σιωπής Πατριαρχών και Αρχιεπισκόπων, οι οποίοι αφήνουν τον Μακαριώτατο κ. Ειρηναίο αβοήθητο! Δέκα τώρα χρόνια έχει να διαβή το κατώφλι της κατοικίας Του! Δέκα χρόνια έχει να επισκεφθή ένα γιατρό. Δέκα τόσα χρόνια ζεί σε πλήρη απομόνωση.

 Για όλους τούς παραπάνω λόγους σήμερα νοιώσαμε μια ιδιαίτερη χαρά από τό γεγονός, ότι στον ιστότοπο "pentapostagma" είδαμε να δημοσιεύεται μια ακόμη φωνή διαμαρτυρίας! Αναδημοσιεύουμε αμέσως το κείμενο και ευχαριστούμε τους παράγοντες αυτού του ιστοτόπου, διότι προέβησαν στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Επί τέλους! Πρέπει να γκρεμίσουμε αυτό τό τείχος της σιωπής, ένα νέο τείχος του αίσχους!

 Εμείς με την επόμενη ανάρτησή μας θα αποδείξουμε, ότι ο Πανοσ. Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα είπε ψέμματα στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών καί πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ. Ειρηναίος είναι "έγλειστος" στο διαμέρισμά του καί "ΟΧΙ ΑΥΤΟΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ", όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι παράγοντες του Πατριαρχείου

Ιεροσολύμων.
Αίγιον, 17 Φεβρουαρίου 2015
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
http://www.briefingnews.gr/orthodoxy/item/139540