Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Πούτιν έτοιμος για όλα, έχει κόκκινες γραμμές, που άν τις περάσουν θα δούμε την γνωστή αποκάλυψη!

Πούτιν: Μην αυταπατώνται ότι μπορούν να κερδίσουν στρατιωτικά τη Ρωσία
Την προειδοποίηση ότι η Ρωσία πάντα θα έχει τις σχετικές απαντήσεις σε τυχόν εξωτερικές πιέσεις και κανείς δεν μπορεί να υπερισχύσει στρατιωτικά του ρωσικού στρατού, απηύθυνε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος σε ομιλία του σε φιλανθρωπική συναυλία για την Ημέρα των Υπερασπιστών της Πατρίδας,
που είναι εθνική εορτή στη Ρωσία στις 23 Φεβρουαρίου, είπε ότι η Ρωσία πάντα απαντά σχετικά σε εξωτερικές πιέσεις.
«Κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες ότι μπορεί να κερδίσει με στρατιωτική υπεροχή σε βάρος της Ρωσίας ή ότι μπορεί να την πιέσει με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς πάντα θα έχουμε τις κατάλληλες απαντήσεις σε αυτές τις πράξεις του τυχοδιωκτισμού», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί μας έχουν αποδείξει την ικανότητά τους για αποφασιστικές, ομαλές, συντεταγμένες, επαγγελματικές και θαρραλέες ενέργειες, για την εκπλήρωση των πιο περίπλοκων και μη συμβατικών καθηκόντων, την εμπειρία τους με υψηλή ικανότητα μάχης, τις βαθιές παραδόσεις και μία αίσθηση στρατιωτικού καθήκοντος που θα πρέπει να είναι σε θέση να εκπληρώσουν», υπογράμμισε ο Ρώσος Πρόεδρος.
Παράλληλα, ανέφερε ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχώς τελειοποιήσουν τις ικανότητές του και προσπαθούν να είναι αντάξιες των σκληρότερων νέων απαιτήσεων, ενώ πρόσθεσε ότι πολλά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για τη βελτίωση του συστήματος ελέγχου μάχης.
«Εφαρμόζουμε με επιτυχία ένα πρόγραμμα μεγάλου επανοπλισμού του Στρατού και του Ναυτικού με έμφαση στην Πολεμική Αεροπορία, την αεράμυνα και τις πυρηνικές δυνάμεις. Αυτή είναι μια εγγύηση της παγκόσμιας ισοτιμίας δυνάμεων. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να χτίσουμε τη δυναμική των Ενόπλων Δυνάμεων», σημείωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Θα ήθελα να τονίσω την προθυμία μας να εκπληρώσουμε τα στρατιωτικά κατασκευαστικά σχέδια μας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος.
Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι η τελευταία δήλωση του αφορά πλήρως τα κοινωνικά ζητήματα των στρατιωτών και της ευημερίας τους.
gr.rbth.com