Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Για ποιό λόγο λογοκρίνεται όποιος τους αποκαλεί υμνητές του Ναζισμού; Κατέκριναν, αποδοκίμασαν, ζήτησαν συγνώμη ποτέ δημόσια για τα εγκλήματα της Γερμανίας του 40' τον ίδιο τον Χίτλερ;

0_c  Το νεοναζιστικό βιογραφικό της Μέρκελ!
Ιστολόγια αναδημοσιεύουν τις σοκαριστικές φωτογραφίες της Μέρκελ που  οι Anonymous Γερμανίας, πρώτοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο. To αυθεντικό φωτογραφικό υλικό που αναρτήθηκε από τους Ανώνυμους έφερε τον τίτλο:»Πρώτα, σοσιαλίστρια στην FDJ, μετά κατάσκοπος του Δυτικού Βερολίνου, στη συνέχεια  κολλητή των ναζιστών σκίνχεντ και σήμερα Καγκελάριος της Γερμανίας. Αυτή είναι η καρριέρα της κας Μέρκελ»
Η σειρά των επίμαχων φωτογραφιών επιβεβαιώνει και  ότι η καγκελάριος Μέρκελ συμμετείχε στις συγκεντρώσεις και συναντήσεις νεο-ναζιστικών ομάδων της Γερμανίας.

Το επίμαχο υλικό που χρονολογείται από το 1993, απεικονίζει την Μέρκελ στο  κέντρο νεότητας των Νεοναζιστών στο Elbterrasen της Μαγδεμβούργης να φωτογραφίζεται εύχαρις και με μεγάλη οικειότητα με τους νεαρούς νεοναζί skinhead.
Η επίσημη απάντηση  από  πλευρά  διοίκησης, ήταν ότι »η κ. Μέρκελ  βρισκόταν εκεί για να έρθει σε επαφή με αυτούς τους νέους ανθρώπους που είχαν την νεοναζιστική ιδεολογία  για να τους κατευθύνει  σε  προγράμματα  εκδημοκρατισμού και  αγώνα κατά του φασισμού».
Σημαδιακό είναι ότι η επιτόπια επίσκεψη της Μέρκελ είχε πραγματοποιηθεί λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα  Torsten από μέλη αυτής της ομάδας. Ο νεαρός  άνδρας είχε ξυλοκοπηθεί  μέχρι θανάτου με ρόπαλα του μπέιζμπολ. (publizist/reseauintrenational)

dimpenews.com