Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αποθρασύνθηκαν οι σατανολάτρες με την 'κοντινή' παρουσιά του Αντιχρίστου...το άν είναι αστείο αφήστε να το κρίνουμε εμείς!

Έρχεται το τέλος; Ομοίωμα διαβόλου με Διονυσιακή στύση εμφανίστηκε στο Βανκούβερ
Έρχεται το τέλος; Οι προφητείες των Μάγια θα επιβεβαιωθούν τελικά με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση; Η αρχή της Συντέλειας θα γίνει από το Βανκούβερ του Καναδά όπου και θα κάνει την εμφάνιση του ο έξω από δω;
Ας ηρεμήσουμε. Για την ώρα τουλάχιστον, οι ενδείξεις αποτελούν αποκύημα δημιουργικής φαντασίας και είναι μέρος μια επικής φάρσας
που σκαρφίστηκε κάποιος για να διασκεδάσει τους Καναδούς και να βάλει λίγο αλατοπίπερο στις καθημερινές μετακινήσεις τους με το Μετρό του Βανκούβερ.
Ο άγνωστος φαρσέρ έστησε ένα ομοίωμα του "ερεθισμένου" Σατανά σε κεντρικό σημείο του ανατολικού Βανκούβερ από όπου διέρχονται καθημερινά οι συρμοί που μεταφέρουν τους πολίτες στις δουλειές τους.
Ιδού, μαζί με τη σημαία:


Πολλοί άρχισαν να γελάνε, άλλοι να τραβούν φωτογραφίες με το "άγαλμα" και άλλοι δεν δίστασαν να βγάλουν και μία selfie.
Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό. Κυριολεκτικά:



Prankster Erects Nude, Erect Satan Statue In Vancouver. Mm...




00:00/03:26










 

 
Το ομοίωμα έστεκε αγέρωχο ολόκληρη την Τρίτη, αλλά χθες, τετάρτη οι Αρχές θεώρησαν ότι πρέπει να το αποσύρουν γιατί προσβάλλει τα χρηστά ήθη.
Στη θέση του Σατανά κάποτε έστεκε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου αλλά μετακινήθηκε σε άλλο σημείο και έτσι οι φαρσέρ βρήκαν την ευκαιρία να τοποθετήσουν το έργο τους.
Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί. Οι Αρχές μπορεί να μην εκτίμησαν το σατανικό χιούμορ, οι κάτοικοι όμως του Βανκούβερ φαίνεται πως απόλαυσαν το καινούργιο "έκθεμα" της πόλης και τώρα μαζεύουν υπογραφές για να επανατοποθετηθεί στη θέση του.
Η επιστολή στον δήμαρχο:
"To:

Mayor Gregor Robertson

Bring Back Penis Satan.By removing the statue of Penis Satan, you are taking from us our freedom of expression, restricting our sexuality, and stigmatizing our religious beliefs. Please return him immediately".
And dance with the devil...
 
Το χρονικό του "χαρούμενου διαβόλου":
 

(Με πληροφορίες από: o.canada, ctvnews.ca)